benden gerçekten hoşlandığını biliyorum, ama kavga ettik bitti, özleyip dönme ihtimali var mı? biteli 15 gün oldu...
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Bekleyen kişi mi beklenen kişi mi olmayı tercih edersin? Kavgadaki hatanın çoğunluğu sende değilse ve yine de aramıyorsa ondan bir şey bekleme derim. Evet belki sen o bağlantıyı hissettin ama bu karşılıklı olmalı. Sadece sen hissettiysen bir önemi kalmıyor. Karşılıklı hissettiğin kişi bulmak için yoluna bakman gerekiyor. Zaten sen yoluna bakınca onun bunu göreceği de bir konumdaysan bu sayede onun aklına takılmaya başlayacaksın.
kavgada benim kullandığım cümleler açısından benim hatam büyük. insanın bi daha istese bile yazamayacağı hale getirecek kelimeler küfürler ederek bitirdim ve sonra da defalarca kez ulaşıp özür dilemeye çalıştım. ama dün bi mucize oldu günler sonra whatsap engelimi kaldırmış ve mesaj yazdı. sadece bir soru işareti göndermiş, ne yapacağımı bilemedim ve saatler snra gece görüldü attım. çok özlüyorum ama bilmiyorum kafam durdu 😔
Sen de soru işareti at
Ve görüldü ayarını kapat bunun önemini birçok kişi fark etmiyor
Şu an siniri geçti veya senden daha çok özür bekliyor. Soru işareti atıp başka bir şey yazma. Sen özrünü diledin zaten daha fazla dileme yani. Fevri anıma denk geldi, dikkat edeceğim de konu oraya gelirse de.
çok saat geçti görüldüden snra soru işareti atmiyim şimdi diyorum ama?
ama ben de istemem görüldüsü kapansın o yüzden ben de kapatmıyorun
çok iyi ya ldlfşfş yorumlara bak.. kesinlikle daha fazla özür dilemeyi düşünmüyorum umarım tekrar yazar ve güzel bi şeyler olsun valla ne yapcamı bilemiyorum başkası olsa takır takır ama kendine gelince insan donuyor rekrocum
Kendim ne yaparsam onu yazdım çok kafa yormam ben. Olsun sen de attığının aynısını at ki maksat fazla mahçup görünmemen. Sonuçta niye? attı bilmiyorsun yani mantıklı da bir mesaj olur. Tabi yine de sen bilirsin 🙂
teşekkür ederim 🍀 senden terazi burcu vibe alıyorum ama hadi hayırlısı kdldl tekrar çok saol
Ona çook uzağım ben 🙂 Rica ederim güle güle kullan inş 😂😂
ay bu canım beni delirtti ya o kdr aptalca bi oyun oynadı ki demin bütün sinirlerimi allak bullak etti ağlıcam şimdi allah kahretsin ya 😭
dayanamadım soru işaretine soru işareti attım bana kimsin dedi slak grxkalıııııı ben de oyununa aynu oyunla karşılık verdim tanımamış gibi o zmn sinirlendi tabii, ara dedim aradı ama konuşturmuyo ki, allahtan siniri geçmiş yok sesini duyunca tanıdım falan dedi, aşık mısın telefonu kapatmak istemiyosun diyo dedim ne alaka ztn konuşmak için ara dedim kendimi ifade etmek için ki ztn aana değer vermiştim yoksa niye derdimi anlatmaya çalışayım, delisin sen diyo dedim neden?, dedim sen normal misin peki bana deli diyosun da, ben normalim diyo herkes sever beni, sen de sevcen mi diyo, sanki ağzımı yoklar gibi garip gurup konuşmalar, kadın dediğin konuş dedi mi konuşcak sus dedi mi suscak diyo, he haksızlık yapıldı mı suscak di mi dedim? kapatmam laxım birini aramam lazım falan dedi ii akşamlar dedim görüşürüz dedi kapattı. snra bana geldiler yazdım bikaç tane mesaj insanı asla konuştırmuyosun, kimseyi rahatsız etme gibi bi düşüncem yok bi kere içimdekileri söyliyim izin ver sonra yoluma gider rahat olabilirsin dedim, okudu ama aramadı yazmadı bi şey. mnyak mı ne ya. cidden de aşık olmuş olabilirim ama ben normalim hoşlandığı adamla nasıl konuşur insan, sevmemiş mi kimse bunları iki tatlı konuşan iki üstüne düşen oldu mu aşık mısın diyo ya. çok da hışlanıyprum napcam şimdi ben aramadı da 😢sesini de o kdr özlemişim ki 😭
Gülüm ben yeni uyumak 2 gündür uyumamak yarın cevaplayacak 🤣
kuusra bakma rekrocum bi an sıcağı sıcağına yazdım çnkü çok ağlıyorum, çok zoruma gitti yazdım ben de napcamı bilemedim iyi uykular
Aga bee 12 saat uyumuşum yine yeni bir şeyler oldu mu?
evet bi üstteki yorumlara bakarsan yazdım orada ama snrasında tekrar telefonla konuştuk ve hiç hoş davranmadı. küfürlü kavgamızdan snra soru işareti de olsa adım attığı için son derece yumuşak ve ilgilü davrandım ve ilgimi belli ettim ve bana aşık mısın sen falan dedi, ama sonra gece bir daha konuştuk çok kısa ve hiç hoş davranmadı ve nerdesin dediğimde otele gidiyoruz kendimizi şımartmaya falan dedi çok kötü oldum, beni özlemedin mi ddm kem küm etti bence özlemişti ama özlemedim dalan diye geveledi. snra şarjı bitti kapattı ve ben de mşgl ettim kusura bakma tamam aramana gerek kalmadı teşekkür ederim hoşçakal ddm engelledim. bu msjı dün geceden beri okumadı bile görüldü olmadı. yani engellediğimi bilmiyo okuyup cvp yazmadığı için ama fotom gitti sonuçta. kendimi kötü hissediyorum. ben ona ilgimi belli edeyim hoşuna gitsin diye düşünürken o tam tersi havalandı mı bilmiyorum. böyle davrndığına göre burnu kalktı ve beni cepte gördü belki de. ne yapmalıyım bundan snra hiç bilmiyorum. inan berbat hissediyorum
Beni ilk kez gördüğün yorumumu bir düşün, orada da belirttiğim gibi ne kadar kaçarsan o kadar kovalanırsın bu iş böyledir. Sen kovalamaya çalışmışsın. Sana tavsiyem bu noktadan sonra sana ısrarla ulaşmaya çalışana kadar engeli açma. Yani giderse gider demek uygun değilsinizdir. Sen de olmayacak bir şeyin peşinde zaman kaybetmemiş olursun.
rekrocuğum günaydın, çok teşekkür ederim kalp kalp.. tamamen aynı görüşle ilerlemeye karar vermiştim, ki aklın yolu da bir zaten, kendimi çok kötü hissetsem de ben de bir daha asla muhatap olup gtünü kaldırmamaya karar verdim ki bu gt kalkıklığından snra asla arayacağını da sanmıyorum ama ben kararımı verdim ztn, ben hiç bu kdr havalandırdığımı zannetmiyordum ama demek ki insanoğlu değerden ilgiden asla anlamıyor, hele ki erkekler... ona yazık bana da geçmiş olsun. kalbim acıyo ya, gururuma çok dokundu. alacağı olsun... inşallah çabuk atlatırım.. bana iyi hissettirecek bi şeyler söyler misin. cidden benim gibi kızı bulamaz bu arada ya şaka gibi nasıl bu kdr slk olabilir : '(
boş ver onun canım love önemli olan senin akıllı olman. Yıllarca belki de hiç bu kadar değer verdiğin biri çıkmamıştı karşına, sonunda çıkınca da tam bir popiş olduğunu anladın. Böyle işte hayat gülüm. Benim kendime kullandığım terapiyi sana tavsiye edeyim. Kulaklığı takar radyoda dolaşır sevdiğim bir şarkı bulup dans ederim. Deli rahatlatıyor bir dene istersen 🙂
aşkım bu adam evli çıktı, ben buna dava açmayı düşünüyorum çnkü bi de utanmadan bana küfretti, iyi bir dersi haketmiyor mu şimdi sence? ay çok sinirliyim
Tavırları şimdi anlaşıldı desene. Ben aldatma konusunda çok hassasımdır. Gider eşine söylerdim ben olsam.
aşkım ben de çok hassasım aynen, eşine de kıyamıyorum ama yazık allah khretsin adamın yüzünden bir ömür travmasını yaşayıp aklından silinmicek, ama inan ki uyudum uyandım ama hala düşünüyorum vazgeçmedim yani dava etsemmiden.. allah blasını versin bunların ya
Ben davalık ne var bilmiyorum, eşine söylemek daha temiz çözüm gibi bence. O srfsiz de karısı da hayatta yaptığı seçimlerinin sonucuna katlanacaklar. Senin kendine dert edeceğin bir şey yok bunda.
öğrendiğimi söyleyince küfretti, cidden bir dersi hakediyor
Belki karısı da kocası gibidir ve kocasını savunur var öylesi belli olmaz bence de bitir işini 👍🏻👍🏻
aynen be rekro, haketti...
Standart bi süresi olmaz ki bunun
5 ay da beklenmez ama
1 aydan içinde dönmezse boş ver bekleme