Aşk İlişkileri Sevgiliniz olsaydı onunla her gün buluşur muydunuz? birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Yapay Zekaya Sor Haftada kaç kez buluşmak isterdiniz? Güncellemeler+1 yıl Sevgi Sevgiliniz olsaydı onunla her gün buluşur muydunuz? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
KalkKızCayyDemlee Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Her gün konuşurum. Kaç kez bulusmak isterim bu musait olup olmadığımiza bağlı ama min 2 olsa güzel olur 0 0 Yorumla
MadagaskarAslanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Her an onun yanında olup gözlerinin içine bakmak isterdim. 1 0 Yorumla
mesut_boztas Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı. hergün buluşmak için vaktim varsa olabilir ama yogun çalıştıgım için genelde vaktim olmuyor haftada 3 kez falan iyidir 0 0 Yorumla
Gezigen Takip Et Yoda Yaş: 43 , eic 98% +1 yıl öyle bir plan yapmam. doğaçlama takılırım. Ne zaman görüşmek istersen o zaman görüşürüz. 0 0 Yorumla
CoffeeAndCoffee Takip Et Master Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. Her gün sürekli buluşamam zaten sıkar sürekli görüşmek 0 0 Yorumla
anonimimsormayın Takip Et Xper 3 Yaş: 22 +1 yıl Bence hergün buluşmak doğru değil hoşlandığın insan bile olsa çok gördüğün için bir süre sonra sıkılmaya başlarsın tabii gerçekten sevmiyorsan ama yine de haftada bir buluşup buluşacak olmanın heyecanını yaşamak daha iyi 0 0 Yorumla
İdentityKa Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı. Hafta da bir idealdir.. Fazlası sıkıcı olur.. 0 0 Yorumla
elmaliturtaaa3 Takip Et Xper 2 Yaş: 24 +1 yıl Hergün buluşmak istemem sıkıcı olur özlemek lazım 0 0 Yorumla
Bülentadn Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Hergun hatta her saat 0 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 11,8b cevap paylaştı. Var ama her gün buluşmuyoruz. 0 0 Yorumla
KremalıKraker Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl her gün buluşurdum her gün abartı yok 0 0 Yorumla
Mahmut82 Takip Et Xper 6 Yaş: 44 , eic 80% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 537 cevap paylaştı. Yok Ama konuşuruz mesajlaşiriz 0 0 Yorumla
Sormalarageldik Takip Et Master Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 10,4b cevap paylaştı. Evli bir insanım haftada 1 yeter 0 0 Yorumla
çilingiroğlu-61 Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı. Yemeği fazla karıştırınca çorba olmasın 😅 0 0 Yorumla
Aserehehadejetejebe Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 13,2b cevap paylaştı. Neden aynı evde yaşamıyoruz? 0 0 Yorumla
saçmahayattsaçma Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 43% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. 4-5 filan 0 0 Yorumla
aysekaptan Takip Et Master Yaş: 39 , eic 86% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. sanmam 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
Her gün konuşurum. Kaç kez bulusmak isterim bu musait olup olmadığımiza bağlı ama min 2 olsa güzel olur
Her an onun yanında olup gözlerinin içine bakmak isterdim.
hergün buluşmak için vaktim varsa olabilir ama yogun çalıştıgım için genelde vaktim olmuyor haftada 3 kez falan iyidir
öyle bir plan yapmam. doğaçlama takılırım. Ne zaman görüşmek istersen o zaman görüşürüz.
Her gün sürekli buluşamam zaten sıkar sürekli görüşmek
Bence hergün buluşmak doğru değil hoşlandığın insan bile olsa çok gördüğün için bir süre sonra sıkılmaya başlarsın tabii gerçekten sevmiyorsan ama yine de haftada bir buluşup buluşacak olmanın heyecanını yaşamak daha iyi
Hafta da bir idealdir.. Fazlası sıkıcı olur..
İmkanımız varsa evet.
Hergün buluşmak istemem sıkıcı olur özlemek lazım
Hayır aşkta özlem olmalı
Haftada 2 iyi belkide 3
Buluşmazdım. Vaktim yok çünkü
Hergun hatta her saat
Var ama her gün buluşmuyoruz.
her gün buluşurdum her gün abartı yok
Yok Ama konuşuruz mesajlaşiriz
Evli bir insanım haftada 1 yeter
Rüyalarda buluşuruz.
Her gün buluşmak ilişkiye zarar verir