Evet benden romeo olur ama daha fazlası olur tabi ki. ama maalesef juliet olabilecek bir kız bulamadım daha yani bu ülkede bulmak da zor zaten :) ama tabi ki de aşk insanı olarak kendime bu konuda güveniyorum yani sevdiğim için her zaman her şeyi yapardım yani bütün aşk hikayeleri saçmadır zaten çünkü genelde gerçek hayatta olmayacak konular yer edinir bu yüzden de insanlar bu hikayelere bakara gerçek hayatta aynılarını bulacaklarını sanıyorlar ama yanılıyorlar.
Hiç bilmiyorum. Çünkü duygularımı pek öyle rahat ifade edebilen biri değilim. Yani sevgilim olan birine karşı ifade edemiyorum. Harici olarak arkadaşlarım, ailem konu olunca bam bam diyorum.
İçimde bir yerde bir romantik var ama duygularımı pek öyle dile getirebilen biri değilim. Çoğu an hissettiriyorum sevdiğimi ama kolay kolay söyleyemiyorum. Yani mesela öyle süslü cümleler kuramıyorum. Aslında içimden çok şey geçiyor ama çekingen biri olduğum için diyemiyorum. Onun için öyle aşkm, canım, bebeğim, kelebeğim vs gibi cafcaflı kelimeler de kullanamıyorum mesela sevgilim olan kişinin yüzüne karşı. Yazılı olarak konuşunca yüzünü görmediğim için çekinmiyorum ve diyorum ama yüz yüze geldiğimde çekingenim. İsmiyle hitap ediyorum. Galiba kendimi yazılı olarak daha iyi ifade ediyorum.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
Bana göre benden Juliet olurda Romeo olacak biri olur mu bilemedim şimdi 😬
Ne senden Romeo ne benden Juliet olur demek geldi içimden 😅 olmaz benden ya
Olmam için yakışıklı olmam lazım
Evet benden romeo olur ama daha fazlası olur tabi ki. ama maalesef juliet olabilecek bir kız bulamadım daha yani bu ülkede bulmak da zor zaten :) ama tabi ki de aşk insanı olarak kendime bu konuda güveniyorum yani sevdiğim için her zaman her şeyi yapardım yani bütün aşk hikayeleri saçmadır zaten çünkü genelde gerçek hayatta olmayacak konular yer edinir bu yüzden de insanlar bu hikayelere bakara gerçek hayatta aynılarını bulacaklarını sanıyorlar ama yanılıyorlar.
Selam gadası 🙃
Benden harika yemek kamp arkadaşı olur.
Hiç bilmiyorum. Çünkü duygularımı pek öyle rahat ifade edebilen biri değilim. Yani sevgilim olan birine karşı ifade edemiyorum. Harici olarak arkadaşlarım, ailem konu olunca bam bam diyorum.
İçimde bir yerde bir romantik var ama duygularımı pek öyle dile getirebilen biri değilim. Çoğu an hissettiriyorum sevdiğimi ama kolay kolay söyleyemiyorum. Yani mesela öyle süslü cümleler kuramıyorum. Aslında içimden çok şey geçiyor ama çekingen biri olduğum için diyemiyorum. Onun için öyle aşkm, canım, bebeğim, kelebeğim vs gibi cafcaflı kelimeler de kullanamıyorum mesela sevgilim olan kişinin yüzüne karşı. Yazılı olarak konuşunca yüzünü görmediğim için çekinmiyorum ve diyorum ama yüz yüze geldiğimde çekingenim. İsmiyle hitap ediyorum. Galiba kendimi yazılı olarak daha iyi ifade ediyorum.
cıx benden olmaz.. romeo filan..
o kadar değil
Olmaz onlar sayın yargıç zlo tek Bmw ;)
Aleyküm selam. Benden aşık olmaz, hele Romeo ya da Juliet hiç olmaz. Aşk insanı değilim ben ya. Odunumsu bir insan evladıyım sadece
Olmazmı en sevdiğim parçadır
Profilimde mevcut
Romeo ve juliet 🖤
Aşk cesur insanların yaşayabiliceği bir durum ⚡️
Benden olsa olsa acıların çocuğu Emrah olur çünkü sevgilim yok (gülsem mi ağlasam mı bilemedim şimdi)
Benden Romeo olurda juliet yok piyasada eskidenmis julietler
Bu kumaştan o çıkmaz olmaz 😃
Belki de işinin ehli terzi çıkmadı karşına 😎🚬
Çıktı 😂 ama o da benim kumaştandı öyle iyiydik
Bu hayatımda olmaz.. Belki bir sonra ki hayatımda..
Olur
merhaba ben Juliet 😅 bence olur
olur gibi geliyo bana
Benden öyle şeyler olmaz
Sanmıyorum ama olabilir de
Benden hayatta olmaz
Benden olsa olsa Shrek olur :D
Benden bir yol olmaz.
olmazsa da çare bitmez
Sanmıyorum ben çok odunum hgkhj 😅
:'))) içimde bir Juliet olduğu doğrudur...
Romeo/Oreo çıkar benden
Battal gazi olurum 😃😁
Aa kesinlikle hayir 😊😇
Bilmiyorum olur mu güzel yemek yaparim😀
Hiç olmaz
Olmaz
Olmaz
Oluyormuş ogrendim:)
Olmaz
Fazla gelirim.. 🦂 '
Yok ya olmaz
olmaz mı