Hiç bilmiyorum. Çünkü duygularımı pek öyle rahat ifade edebilen biri değilim. Yani sevgilim olan birine karşı ifade edemiyorum. Harici olarak arkadaşlarım, ailem konu olunca bam bam diyorum.
İçimde bir yerde bir romantik var ama duygularımı pek öyle dile getirebilen biri değilim. Çoğu an hissettiriyorum sevdiğimi ama kolay kolay söyleyemiyorum. Yani mesela öyle süslü cümleler kuramıyorum. Aslında içimden çok şey geçiyor ama çekingen biri olduğum için diyemiyorum. Onun için öyle aşkm, canım, bebeğim, kelebeğim vs gibi cafcaflı kelimeler de kullanamıyorum mesela sevgilim olan kişinin yüzüne karşı. Yazılı olarak konuşunca yüzünü görmediğim için çekinmiyorum ve diyorum ama yüz yüze geldiğimde çekingenim. İsmiyle hitap ediyorum. Galiba kendimi yazılı olarak daha iyi ifade ediyorum.
Evet benden romeo olur ama daha fazlası olur tabi ki. ama maalesef juliet olabilecek bir kız bulamadım daha yani bu ülkede bulmak da zor zaten :) ama tabi ki de aşk insanı olarak kendime bu konuda güveniyorum yani sevdiğim için her zaman her şeyi yapardım yani bütün aşk hikayeleri saçmadır zaten çünkü genelde gerçek hayatta olmayacak konular yer edinir bu yüzden de insanlar bu hikayelere bakara gerçek hayatta aynılarını bulacaklarını sanıyorlar ama yanılıyorlar.