Bu saate neden bunları yazıyorum bilmiyorum ama zor çok zor güzel bir ilişkimiz vardı gözlerinin içi parlıyordu seviyordu benim yüzümden ayrıldık, barıştık tekrar. seviyor dedim barıştık dedim günler geçmeden tekrar ayrıldık nedenini her zmaan sordum iki hafta sonra bir kızla gördüm kullanıyor kızı dedim gerçekten sevmiyor dedim gerçekten beni sevdi dedim belkide kandırmacaydı ama bugün anladım ki o beni değil herkesi seviyormuş herkese böyle imiş..
Emin değilim ama bana yaptığı bana özle kullandığı herşeyi o kıza yapıyordur ortamda en kız ayağı olmayan kişide oydu en saf temiz olanı da oydu hatta dua ediyordum çünkü çok güzel bir ilişkimiz vardı inanamıyordum şu an neden bunları yazdığımı da bilmiyorum cidden durumu yoktu gerçekten yoktu doğum günümde bana bu kadar şey yaptı bunca hediye hani o gün anladım taamm dedim seviyor dedim ama yanılmışım benden sonra gittiği kıza da öyle yapıyordur hissediyorum
neden böyle yapıyorsunuz ne suçumuz var bizim ben ne yaptım sana neden beni bu duruma soktun neden herkesin elde edebileceği biri olmayı seçtin. sevmediysen neden bu davranışları sergiledin sadece beni değil herkesi buna inandırdın sevdim dedi bana. bana değil herkese diyordu. sevdiysen neden benden sonra başkasına gittin ben denedim yeni insanlar almayı denedim ama olmadı midem bulandı vicdanen rahat değildim için sızlamadı mı ya hiç mi hiç mi belki okuyup geçeceksiniz belki hiç takmayacaksınız ama ne yapmalıyım olmuyor ya olmuyor çıldıracam çıkmıyor içimden çıkmıyor
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer