Güncellemeler
+1 yıl
Soruyu okumadan cevaplamayın lütfen. Gözüm o an kimseyi görmedi ki. Yoksa o kadar insandan utanırdım
Ya o an kimse umurumda değildi. Eski sevgilimle şimdi ki sevgilim yakın işlerdeymiş biraz karışık. Sevgilim kaza geçirdi ölümü kılpayı atlattı resmen çok korktum hastenede o uyanınca sarıldım öptüm kokladım çok duygusallaşmıştım işte. Ben seninle bi ömür geçiririm bişeyler dedim net hatırlamıyorum öyle bi heyecan korkuydu etraf alkışladı sevgilim sarıldı falan. Sevgilim de evlilikten bahsediyodu ama ben korkuyordum böyle bi durum beni ateşledi söyledim içimde ki herşeyi. Sonra çıktım odadan lavoboya gidiyodum eski sevgilim arkadaşına bağırıyo çağırıyo benimle ilgili duymamış gibi yaptım kaçtım hemen. Ya böyle yapmam nispet gibi mi olmuş yanlış mıydı sizce?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Öyle olmuş evet. eski sevgili zaten etsen ne etmesen ne. senin bu şekilde davranman hala aklında olduğunu gösteriyor. bunuda düşünebilir.
her şey iyi de o eski sevgili ne hakla bağırıp çağırıyor ki. Adı üstünde eski..
Eskiyle ayrılık sebebi ne bilmeden bir şey diyemem
Hayır çocukluk yaptın bebeğem 😏
Zekai kirişçi doğru söyledi.
Çocukluk ne alaka korktum soruyu okudun mu
Muhtemelen
Soruyu okudun mu
Hayır çok uzundu
Özetle?
Ne uzunu oku işte. Kısaca sevgilim ölümden döndü bende o heyecanla ona evlilik teklifi etmiş gibi oldum
Evet
Ama soruyu oku lütfen
Aferim
?
Gereksiz işler
En güzelini yapmışsın
Helal sana
Ya gerçek mi dalga mı lütfen ciddi ol