Aşk İlişkileri Burada uykuyla arası kötü olan kimler var? WUNDERWAFFE__ Takip Et Guru Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Uzun zamandır bu problemi yaşıyor musunuz Güncellemeler+1 yıl Uykusuzlar kulübü kurdum gelin Burada uykuyla arası kötü olan kimler var? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
LieDünyam Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Uykuyla arasi kotu olanlara gelsin bu sarki :D https://www.youtube.com/watch?v=M3TrJ9mHnLs 1 1 Yorumla WUNDERWAFFE__ +1 yıl Güzel parça Yorumla
Eliffs_ Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 52% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Normalde de geceyi seven biriydim uyumayıp kendimle vakit geçirmeyi severdim ama depremden sonra uyku tamamen beni terketti ya:( 0 49 Yorumla WUNDERWAFFE__ +1 yıl Çok kafaya takma psikolojini bozarsın Yorumla Eliffs_ +1 yıl Sanırım bu tavsiye için bir tık geç kaldım:) Yorumla WUNDERWAFFE__ +1 yıl Aramıza hoş geldin o zaman 😏 Yorumla Eliffs_ +1 yıl Hoşbuldum😒 Yorumla WUNDERWAFFE__ +1 yıl Kulübe katılmak ister misin 😁 Yorumla Eliffs_ +1 yıl Katıldım bile 😅 Yorumla WUNDERWAFFE__ +1 yıl Tamam klübün ilk kuralı klüpten kimseye bahsetmemektir : D Yorumla Eliffs_ +1 yıl Sjsjsjsjd hangi kulüpten? Yorumla WUNDERWAFFE__ +1 yıl Dövüş klubüne hoş geldin 😏 Yorumla Eliffs_ +1 yıl Ya hayır 😂çoktan sır tutmaya başladığımı göstermek istemiştim hangi kulüp diyerek ahshjsjs Yorumla WUNDERWAFFE__ +1 yıl İşte ben de seni tebrik ettim klübe hoş geldin 😁 Yorumla Eliffs_ +1 yıl Tamam dövüşelim o zaman😂 Yorumla WUNDERWAFFE__ +1 yıl Evet 8. Ve son kural klübe ilk katıldığında dövüşmen gerek 🤛🏻 Yorumla WUNDERWAFFE__ +1 yıl Ayakkabı ve üstünü çıkar 😁 Yorumla Eliffs_ +1 yıl 1. si 8. kurala ne ara geldik aradaki 6 kural nerde ajsjdj 2. dovusmek için neden soyunuyorum 😂 Yorumla WUNDERWAFFE__ +1 yıl Kuralların belirli sayısı vardır ve değişmez üstün kan olacağı için çıplak olmalı böylelikle kimse dövüştüğünü anlamaz kapıya çarptım dersin hahahaa Yorumla Eliffs_ +1 yıl Tabi efendim😂 Yorumla WUNDERWAFFE__ +1 yıl Kurallara uymazsan dövüşemezsin ve atılırsın Yorumla Eliffs_ +1 yıl Kurallara uysam da dövüşemem ben zaten😂 Yorumla WUNDERWAFFE__ +1 yıl Kadınlarla dövüşeceksin bence rakibini alırsın öyle hemen pes etme 😂 Yorumla Eliffs_ +1 yıl Beynimi öyle bir yaktın ki uykum geldi ajsjsjsj saol Yorumla WUNDERWAFFE__ +1 yıl Uyu hemen bu fırsatı kaçırma Yorumla Eliffs_ +1 yıl 😂telefonu bıraktıktan sonra daha bir de tavanı izleme ve hayatı sorgulama evrem var Yorumla WUNDERWAFFE__ +1 yıl Öyle yapınca uyku hiç dönmemek üzere kaçıyor geçmiş olsun 😂 Yorumla Eliffs_ +1 yıl Napayım şimdi ben düşünmezsem kim düşünecek ilkokul 3. sınıftaki kalemimi alıp geri vermeyen kızı😂😂 Yorumla WUNDERWAFFE__ +1 yıl De gidi 3. Sınıfta kaybolan kalem deehhh hahahasdf Yorumla Eliffs_ +1 yıl Tamam dertlerini düşünde oraya kadar da gitmezsin bee😂 Yorumla WUNDERWAFFE__ +1 yıl Sen başak burcu musun Yorumla Eliffs_ +1 yıl Yok kova Yorumla WUNDERWAFFE__ +1 yıl Hımm Yorumla WUNDERWAFFE__ +1 yıl Düşünecek bir şey daha çıktı bana Yorumla Eliffs_ +1 yıl Neymiş o Yorumla WUNDERWAFFE__ +1 yıl Çok eski bir kova kızı 😂 Yorumla Eliffs_ +1 yıl Ajsjsjjd üzgünüm Yorumla WUNDERWAFFE__ +1 yıl Zaten baya eski bir anı aklıma geldi öyle sadece Yorumla WUNDERWAFFE__ +1 yıl Bu arada adın Elif mi? Yorumla Eliffs_ +1 yıl Evet adım Elif. O eski arada bir boğazda yumru oluşturan anıları biliriz ya:) Yorumla WUNDERWAFFE__ +1 yıl Yok harbiden takılmadığım bir anı eski çünkü Yorumla WUNDERWAFFE__ +1 yıl Memnun oldum Elif Polat ben de Yorumla Eliffs_ +1 yıl Bıktım bu kurtlar vadisinden ya😂 Yorumla WUNDERWAFFE__ +1 yıl Ben çok seviyorum ve ciddiyim Yorumla Eliffs_ +1 yıl Neyin ciddiliği ahajs Yorumla WUNDERWAFFE__ +1 yıl Adımın Yorumla Eliffs_ +1 yıl Ismin cidden polat mı ajsjjd yeme beni Yorumla WUNDERWAFFE__ +1 yıl Neyse boş ver Yorumla Eliffs_ +1 yıl Ne oldu be Yorumla WUNDERWAFFE__ +1 yıl Bişey olmadı herkes memnun olacak diye bir şey yok zaten Yorumla Eliffs_ +1 yıl Neyden herkes memnun olmayacak anlamadım? Yorumla WUNDERWAFFE__ +1 yıl Tanışmaktan Yorumla
Prenses3421 Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Sabah babama kahvaltı hazırladığım için pek uyumuyorum 5:30 a kadar 1 1 Yorumla WUNDERWAFFE__ +1 yıl Ben de o saatlere kadar uyuyamıyorum genelde Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Uyursam 5dk bakar uyumam. Ama uyumak istemiyorum direniyorum mutsuzum gec Yatip gec kalkip gunumun bitmesini istiyorum 0 5 Yorumla WUNDERWAFFE__ +1 yıl Gece vakit geçirmeyi seviyorsun öyleyse Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Aslinda gun boyu çAbuk gecsin diye direniyorum.. Yorumla WUNDERWAFFE__ +1 yıl Kulübe katılmak ister misin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ne klübü Yorumla WUNDERWAFFE__ +1 yıl Dövüş kulübü Yorumla
avigor Takip Et Guru Yaş: 66 , eic 95% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Uykumda geçen zamana acıyorum 0 1 Yorumla WUNDERWAFFE__ +1 yıl Katılıyorum Yorumla
J_eSSe Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Dur kaç seneydi sayamadım 6 sene heh... İllet şey 0 3 Yorumla WUNDERWAFFE__ +1 yıl İkizim sen olmalısın Yorumla J_eSSe +1 yıl keşke bu yönden olmasaydı Yorumla WUNDERWAFFE__ +1 yıl Maalesef ben de istemezdim Yorumla
novel Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 18,3b cevap paylaştı. Zaman zaman problemliyiz 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl depremden bu yana yaşıyorum 0 3 Yorumla WUNDERWAFFE__ +1 yıl O kadar kafana takarsan delirirsin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl sallandığı için korkuyorum ne alakası var takmakla herkesin uyku düzeni mahvoldu Yorumla WUNDERWAFFE__ +1 yıl Tamam ben de çok takarsan delirirsin diyorum ne alakası yokmuş takınca düşününce deprem olmuyor mu sanki Yorumla
justimagineit_ Takip Et Master Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl Ben varım 1 3 Yorumla WUNDERWAFFE__ +1 yıl Ne kadar zamandır böylesin Yorumla justimagineit_ +1 yıl 1 ay falan Yorumla WUNDERWAFFE__ +1 yıl Daha yeni başlamış senin Yorumla
madina1 Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Been 1 5 Yorumla WUNDERWAFFE__ +1 yıl Uzun zamandır böyle misin Yorumla madina1 +1 yıl 2 senedir var Yorumla WUNDERWAFFE__ +1 yıl Sen de ben gibisin Yorumla madina1 +1 yıl :') Yorumla WUNDERWAFFE__ +1 yıl Seni üzen hayat bize neler yapmaz Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Knk 4 saat yetiyor bana 0 10 Yorumla WUNDERWAFFE__ +1 yıl Aynen 4 saatten fazlasını vücut kabul etmiyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Normalde 8 saat diyor prof amcalar 😀 gün içinde sızıyorum yeterli geliyor bana ama bana kalsa hiç uyumam saçma geliyor bana uyumak Yorumla WUNDERWAFFE__ +1 yıl Evet zorunda olmasam uyumazdım ben de hiç sevmiyorum Yorumla WUNDERWAFFE__ +1 yıl Bu arada klübe katılmak ister misin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yapacak bir şey yok mecburen uyuyoruz eskiden 1 hafta ayakta kalmayı denedim birçok kez sorun oluyor 😀 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kulübe alındım bile knk hani çeketim nerde 😀 Yorumla WUNDERWAFFE__ +1 yıl Dövüş klübüne hoş geldin burada ceketi bırak ayakkabı ve tişört bile yasak Yorumla WUNDERWAFFE__ +1 yıl Yeni gelenler dövüşmek zorundadır 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bana uyar knk nasıl yapalım 😀 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tamam knk Muş'ta yi alıp geliyorum bekle 😀 Yorumla
senamasal Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 91% +1 yıl Ben varım tabikidee. 0 11 Yorumla WUNDERWAFFE__ +1 yıl Ne kadardır böylesin Yorumla senamasal +1 yıl 2 aydır falan . Yorumla WUNDERWAFFE__ +1 yıl Yeni başlamış senin de Yorumla senamasal +1 yıl Aynen Yorumla WUNDERWAFFE__ +1 yıl Kulübe katılmak ister misin 😁 Yorumla senamasal +1 yıl Kulüp? Yorumla WUNDERWAFFE__ +1 yıl Evet uykusuzlar kulübü Yorumla senamasal +1 yıl Katıldım bilee😒 Yorumla WUNDERWAFFE__ +1 yıl Tamam klübün ilk kuralı klüpten kimseye bahsetmemektir : D Yorumla senamasal +1 yıl Oldu bil😅 Yorumla WUNDERWAFFE__ +1 yıl Aferin cimcime 😄 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Uykuyla arasi kotu olanlara gelsin bu sarki :D
https://www.youtube.com/watch?v=M3TrJ9mHnLsGüzel parça
Normalde de geceyi seven biriydim uyumayıp kendimle vakit geçirmeyi severdim ama depremden sonra uyku tamamen beni terketti ya:(
Çok kafaya takma psikolojini bozarsın
Sanırım bu tavsiye için bir tık geç kaldım:)
Aramıza hoş geldin o zaman 😏
Hoşbuldum😒
Kulübe katılmak ister misin 😁
Katıldım bile 😅
Tamam klübün ilk kuralı klüpten kimseye bahsetmemektir : D
Sjsjsjsjd hangi kulüpten?
Dövüş klubüne hoş geldin 😏
Ya hayır 😂çoktan sır tutmaya başladığımı göstermek istemiştim hangi kulüp diyerek ahshjsjs
İşte ben de seni tebrik ettim klübe hoş geldin 😁
Tamam dövüşelim o zaman😂
Evet 8. Ve son kural klübe ilk katıldığında dövüşmen gerek 🤛🏻
Ayakkabı ve üstünü çıkar 😁
1. si 8. kurala ne ara geldik aradaki 6 kural nerde ajsjdj 2. dovusmek için neden soyunuyorum 😂
Kuralların belirli sayısı vardır ve değişmez üstün kan olacağı için çıplak olmalı böylelikle kimse dövüştüğünü anlamaz kapıya çarptım dersin hahahaa
Tabi efendim😂
Kurallara uymazsan dövüşemezsin ve atılırsın
Kurallara uysam da dövüşemem ben zaten😂
Kadınlarla dövüşeceksin bence rakibini alırsın öyle hemen pes etme 😂
Beynimi öyle bir yaktın ki uykum geldi ajsjsjsj saol
Uyu hemen bu fırsatı kaçırma
😂telefonu bıraktıktan sonra daha bir de tavanı izleme ve hayatı sorgulama evrem var
Öyle yapınca uyku hiç dönmemek üzere kaçıyor geçmiş olsun 😂
Napayım şimdi ben düşünmezsem kim düşünecek ilkokul 3. sınıftaki kalemimi alıp geri vermeyen kızı😂😂
De gidi 3. Sınıfta kaybolan kalem deehhh hahahasdf
Tamam dertlerini düşünde oraya kadar da gitmezsin bee😂
Sen başak burcu musun
Yok kova
Hımm
Düşünecek bir şey daha çıktı bana
Neymiş o
Çok eski bir kova kızı 😂
Ajsjsjjd üzgünüm
Zaten baya eski bir anı aklıma geldi öyle sadece
Bu arada adın Elif mi?
Evet adım Elif. O eski arada bir boğazda yumru oluşturan anıları biliriz ya:)
Yok harbiden takılmadığım bir anı eski çünkü
Memnun oldum Elif Polat ben de
Bıktım bu kurtlar vadisinden ya😂
Ben çok seviyorum ve ciddiyim
Neyin ciddiliği ahajs
Adımın
Ismin cidden polat mı ajsjjd yeme beni
Neyse boş ver
Ne oldu be
Bişey olmadı herkes memnun olacak diye bir şey yok zaten
Neyden herkes memnun olmayacak anlamadım?
Tanışmaktan
Sabah babama kahvaltı hazırladığım için pek uyumuyorum 5:30 a kadar
Ben de o saatlere kadar uyuyamıyorum genelde
Uyursam 5dk bakar uyumam. Ama uyumak istemiyorum direniyorum mutsuzum gec Yatip gec kalkip gunumun bitmesini istiyorum
Gece vakit geçirmeyi seviyorsun öyleyse
Aslinda gun boyu çAbuk gecsin diye direniyorum..
Kulübe katılmak ister misin
Ne klübü
Dövüş kulübü
Uykumda geçen zamana acıyorum
Katılıyorum
Dur kaç seneydi sayamadım 6 sene heh... İllet şey
İkizim sen olmalısın
keşke bu yönden olmasaydı
Maalesef ben de istemezdim
Zaman zaman problemliyiz
depremden bu yana yaşıyorum
O kadar kafana takarsan delirirsin
sallandığı için korkuyorum ne alakası var takmakla herkesin uyku düzeni mahvoldu
Tamam ben de çok takarsan delirirsin diyorum ne alakası yokmuş takınca düşününce deprem olmuyor mu sanki
Ben varım
Ne kadar zamandır böylesin
1 ay falan
Daha yeni başlamış senin
Been
Uzun zamandır böyle misin
2 senedir var
Sen de ben gibisin
:')
Seni üzen hayat bize neler yapmaz
Knk 4 saat yetiyor bana
Aynen 4 saatten fazlasını vücut kabul etmiyor
Normalde 8 saat diyor prof amcalar 😀 gün içinde sızıyorum yeterli geliyor bana ama bana kalsa hiç uyumam saçma geliyor bana uyumak
Evet zorunda olmasam uyumazdım ben de hiç sevmiyorum
Bu arada klübe katılmak ister misin
Yapacak bir şey yok mecburen uyuyoruz eskiden 1 hafta ayakta kalmayı denedim birçok kez sorun oluyor 😀
Kulübe alındım bile knk hani çeketim nerde 😀
Dövüş klübüne hoş geldin burada ceketi bırak ayakkabı ve tişört bile yasak
Yeni gelenler dövüşmek zorundadır 😂
Bana uyar knk nasıl yapalım 😀
Tamam knk Muş'ta yi alıp geliyorum bekle 😀
Ben varım tabikidee.
Ne kadardır böylesin
2 aydır falan .
Yeni başlamış senin de
Aynen
Kulübe katılmak ister misin 😁
Kulüp?