Aşk İlişkileri Bir erkek bir kadında neyi sevebilir? Djjdbwbw Takip Et Xper 1 Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Sızce ne sever Dış görünüş Aşkını Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Bir erkek bir kadında neyi sevebilir? Cevapla Sevgi Soruları Erkek Soruları Kadın Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261b cevap paylaştı. Dış görünüşü severler. 0 0 Yorumla
_AsabiHatun__ Takip Et FenomenMaster Yaş: 109 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı. Karakterini, dürüstlüğünü, samimiyeti sevebilir. Erkekler genelde doğal kadınlardan hoşlanır. Doğal dedi isem, yapmacık olmayan. 0 0 Yorumla
avigor Takip Et Guru Yaş: 66 , eic 95% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Kalbi güzel olanı severim filan yalanı söylemeye gerek yok, Görünüşünden hoşlanmadıysan aşk maşk olmaz kardeşim. 0 0 Yorumla
vurkan24 Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl cevap veriyorum baştka a. m gö. t meme net olmak lazım dış görünüş deyip lafı uzatmanın manası yok. 0 0 Yorumla
carpediemmi Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 96% +1 yıl Akıl seviyorum ben zeka kokacak söyledikleri, espri yaptın mı anlayacak, bir şey anlattın mı mal gibi bakmayacak. 0 0 Yorumla
Wizcher Takip Et Xper 2 Yaş: 23 +1 yıl Aşık olan biri dış görünüşe önem vermez dış görünüşüne aşık olan biri elbet sahip olduktan sonra gider. 0 0 Yorumla
ayşenevin Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Önce fiziğine sonra orasına burasına en sonda aşkına🤣🤭 0 0 Yorumla
EmmReee0 Takip Et Xper 5 Yaş: 24 +1 yıl Hayatina kattiklarini gununu güzelleştirmesini ona olan sevgisi herseyini ya 0 0 Yorumla
Aerkin Takip Et Xper 4 Yaş: 32 +1 yıl Bu 2 seçeneğe sığıcak bir şey değil bence fiziğinden karakterine kadar her şey olailir 0 0 Yorumla
Banu-grçk Takip Et Xper 3 Yaş: 32 +1 yıl Karşılıklı iletişim, etkileşim meselesidir biraz da 0 0 Yorumla
Yecüc_Mecüc_7991 Takip Et Master Yaş: 46 , eic 100% +1 yıl İlk önce karakterini dürüstlüğünü sonra aşk meşk 0 0 Yorumla
ilterkanm Takip Et Yoda Yaş: 30 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 780 cevap paylaştı. Dis gorunus gecici sevgi ve karakter önemli 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Dış görünüşü severler.
Karakterini, dürüstlüğünü, samimiyeti sevebilir. Erkekler genelde doğal kadınlardan hoşlanır. Doğal dedi isem, yapmacık olmayan.
Kalbi güzel olanı severim filan yalanı söylemeye gerek yok, Görünüşünden hoşlanmadıysan aşk maşk olmaz kardeşim.
cevap veriyorum baştka a. m gö. t meme net olmak lazım dış görünüş deyip lafı uzatmanın manası yok.
Akıl seviyorum ben zeka kokacak söyledikleri, espri yaptın mı anlayacak, bir şey anlattın mı mal gibi bakmayacak.
Aşık olan biri dış görünüşe önem vermez dış görünüşüne aşık olan biri elbet sahip olduktan sonra gider.
Önce fiziğine sonra orasına burasına en sonda aşkına🤣🤭
Hayatina kattiklarini gununu güzelleştirmesini ona olan sevgisi herseyini ya
Hayatına kattıklarını , gününü güzelleştirmesini
Bu 2 seçeneğe sığıcak bir şey değil bence fiziğinden karakterine kadar her şey olailir
Karşılıklı iletişim, etkileşim meselesidir biraz da
İlk önce karakterini dürüstlüğünü sonra aşk meşk
Dis gorunus gecici sevgi ve karakter önemli
Kişiye göre değişir ama ben aşk diyom
Dış görünüş tabi ki
Fizik
Dış görünüş
Dış > İç
Tötünü
Bence aşk