Bana oyun oynayan birini oyuna getirdim üstüne pide kola aldırdım 🤣 nasıl?

beni kandırmaya çalıştı uyanık ya yalanlar dolanlar hikayeler neler neler hepsi içime dert oldu belli etmedim yalvardım itiraf et etmedi yok ben bu kişiyim dedi ona başta dedim bana bulaşma pişman ederim tehlikeliyim ciddiye almadı 🤣🤣 sonra planımı yavaş yavaş devreye soktum çünkü kendisini farklı biri olarak tanıttı bana bir türlü itiraf etmedi zengin biri ama parası onu kurtaramaz kimse benim duygularımla oynayamaz eski aptal yok artık kesinlikle keşke nickimi değiştirip aşkı öldürmüş kadın yapsam ne kadar güzel olurdu ve bana aşık oldu işte o gün geldi bu gün herşeyi doğrusuyla itiraf ettirdim kanına girdim ve ne mi oldu bide üzerine pide kola aldırdım oturup yedim keyf çayımı içip mesajımı arttım ona son mesajım not bu kişi sevgilim değil benimle oynamak isterken aşık olan aptalın teki oynarken oyuna getirdim artık hayatımda aşk istemiyorum meşk istemiyorum ben tek mutluyum bulaşanı da ezer geçerim

beyler kadınlarla oynarken iki kere düşünün bir kadın bir kadın herşeyini kaybetmişse kaybedecek birşeyi yoktur ve çok tehlikeli olur çünkü onun kırılacak bir kalbî yok aşkı tadacak isteyecek hevesi yoktur o yüzden ondan bir şey almaya kalkarsanız oda sizden duygularınızı alır

#aşkıöldürmüşkadın