beni kandırmaya çalıştı uyanık ya yalanlar dolanlar hikayeler neler neler hepsi içime dert oldu belli etmedim yalvardım itiraf et etmedi yok ben bu kişiyim dedi ona başta dedim bana bulaşma pişman ederim tehlikeliyim ciddiye almadı 🤣🤣 sonra planımı yavaş yavaş devreye soktum çünkü kendisini farklı biri olarak tanıttı bana bir türlü itiraf etmedi zengin biri ama parası onu kurtaramaz kimse benim duygularımla oynayamaz eski aptal yok artık kesinlikle keşke nickimi değiştirip aşkı öldürmüş kadın yapsam ne kadar güzel olurdu ve bana aşık oldu işte o gün geldi bu gün herşeyi doğrusuyla itiraf ettirdim kanına girdim ve ne mi oldu bide üzerine pide kola aldırdım oturup yedim keyf çayımı içip mesajımı arttım ona son mesajım not bu kişi sevgilim değil benimle oynamak isterken aşık olan aptalın teki oynarken oyuna getirdim artık hayatımda aşk istemiyorum meşk istemiyorum ben tek mutluyum bulaşanı da ezer geçerim

beyler kadınlarla oynarken iki kere düşünün bir kadın bir kadın herşeyini kaybetmişse kaybedecek birşeyi yoktur ve çok tehlikeli olur çünkü onun kırılacak bir kalbî yok aşkı tadacak isteyecek hevesi yoktur o yüzden ondan bir şey almaya kalkarsanız oda sizden duygularınızı alır
#aşkıöldürmüşkadın
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
İyi yapmışsın
Ohaa kıza bak lan çok tehlikeli pide kolamızdan oluruz buna bulaşırsak
Kdjdmsmdmdm
😂😂
Yoruma bakıp bakıp haykırıyorum 🤣🤣
Yaaa canın pide kola çekti ise biz alırdık sana böyle insanlarla uğraşmana gerek dahi yok
Allah'a şükür alacak param var ama enayi keriz parası da bir başka
Afiyet olsun, mutluluğun daim olsun
teşekkür ederim hak etti ama
Rica ederim. İyi yapmışsın ya ne demek dolandırmaya çalışmak ya da yalan söylemek. İyi yapmışsın eline emeğine sağlık
teşekkür ederim ☺️
Rica ederim ☺️
Pide ve kolayla intikam alan kadından korkarım ben 😀😀😀
alkış alkış ıslık
Pide kolayla mı korkalım kanka ne bu soru şimdi alkış mı tutalım baya iyisin deyip sırtına mı vuralım
senin almışna ihtiyacım yok işine bak boş gezenin boş kalfası
Ben olsam anasını s*kredim.
Cok güzel👏🏼😊
İyi yapmışsın.