İlişkinizi bitirdiğinizde ne kadar süre içinde takip listenize birini alırsınız?

İlişkinizi bitirdiğinizde ne kadar süre içinde takip listenize birini alırsınız?
Aslında takip etmeyi seven biri değilim.. Hayatımda kimse olmasa da nadiren takip ederim.. Mesela en son ettiğim üye aylar önceydi..
Hemen birilerini takibe almanın iki anlamı var; 1. si kıskandırmak, 2. si ilişki içindeyken edemedi diye biter bitmez hazırda duruyormuşcasına koşmak..
Daha 40 ım çıkmadan biri alınır mı ya 😂
😂😂😂
Gömmeden yapmadığına dua et.. 😂😂
Ben buna pek takılmıyorum, ilişkim bitsin bitmesin zaten takipçi çıkarmam önceki takip ettiklerimi ederim yeni bir arkadaş bulursam onu da eklerim yani sırf sevgilim var diye kısıtlanmam ve kısıtlanmak da istemem sevgilime bana güvenmeli ben de aynı şekilde sevgilime güvenirim. ama aşk olarak diyorsak zaten bunun için takip beklemem yani ne zaman aşık olursam tekrar o zaman eklerim ne zaman aşık olurum onu bilmem daha önce hiç olmadım
İlişkim bitince öyle hemen başka bir kıza bakmam takip listem de çok kız var zaten ama hepsi benim arkadaşım onları takipten çıkar diyen bir sevgili ise bana güvenmiyorsa bu ilişki zaten hiç yürümez
Benim süre sınırım yok. İlişkiden nasıl çıktığım önemli. Hala kalbimdeyse ne gizliden mesaj kutuma ne de acele şekilde takip listeme kimseyi almam. Zaten hislerin çoktan bittiğinde ve aşırı kötü biten bir ilişki ardından arkadaş ya da flört edinmekten çekinmem. İnsanların düşünceleri ya da eski sevgilinin hisleri umurumda olmaz. Kendi hayatım kendi kararım ve kendime saygımdandır ne yapıyorsam
Cevap
5Cevap
Takip listesiyle ilişkinin ne alakası var. Sorular hoşuna gidiyordur, görüşler vs takibe takip atarsın.
Kişi kendini belli eder storeler paylaşır farklı farklı buda arayışta olduğunu açık kapı olduğunu belli eder yani saygı sevgi anlayışı olmayan birisi için hayatından tamamen çıkarıp kendi yoluna neşeli hayatına devam etmeli bir sorun varsa çözülür ortak karar alınır ama mesafe veya duyarsızlık veya sana saygısı yoksa koy gitsin milyonlarca insan var
Biriyle ilişkim varsa benim için ciddidir, ciddi değilse zaten hayatımda yeri yoktur. Bu yüzden ilişkim biter bitmez yeni birini aramam, bir zaman aralığı da veremem, kendimi sevgi adına ne zaman iyi ve hazır hissedersem o zaman olur.
Benim takip listem ilşkime göre şekil almıyor.
Benim takip listem sorularını kaçırmak istemediğim kişilerden oluşuyor.
İlişkim olan birini takip etmeyedebilirim mesela.
Genel olarak birileriyle takipleşmek sık yaptığım bişey değil. Bunun yaşadığım ilişkiyle bi alakası yok. Tamamen tercih.
Kimi aldığı neden aldığı önemli şeyler. İlişki bittiyse gerisine berisine bakmamak gerek 😄
Takip listeme birini almam İçin süre kısıtlamasi vs yapmam istiyor isem alırım
ilişkinin bitiş nedenine ve ex'in bende ne kadar yeri olduğuna bağlı.
İlişki bitmeden takibe alan çok insan var
Rezillik
Almam kımseyi ondan baskası umrumda değıl
Çoook uzun bir süre lazım sonra beeelki düşünürüm
Hemen alırım biri gider biri gelir sjsjs
+ 1 yıl ve sonrası.
Canım ne zaman isterse
Biter bitmez bakarim onun yasini tutamam
Kafama göre diyelim
1 saat
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?