Bitirmen gerektiği halde bir ilişkide kalmaya devam edebilir misin?
Bitirmen gerektiği halde bir ilişkide kalmaya devam edebilir misin?
Sorunun yanıtını bugün başta değil sonda vereyim.
İlişkisi olmayan yalnız bir erkeğin etrafında sadece hemcinsleri vardır. Kadınlar yoktur. Eğer hemcinsleri yalnız olmayıp sevgilisi olan kişilerse onlarla sosyalleşmesi, o erkeğe bir ilişki başlatma fırsatı sunar. Çünkü kankalarının ortamı muhtemelen kızların çok sayıda olduğu ve kızlarla iletişim kurmanın ayıp, günah ya da insanlık suçu sayılmadığı saçma sapan bir ortam değilse benim gibi 186 73 profili, sempatik, yaşını göstermeyen, genç bir ruha/auraya sahip, entellektüel donanımı ve telepatik özellikleri yüksek, etkin iletişim diline sahip bir erkek birey, asla yalnız kalmayacaktır, kalmadı da zaten bugüne kadar.
Asıl konuya gelecek olursam öyle bir ortamda o kadar çok kızla sözlü iletişim kurarım ki ilişkimi bitirme aşamasında değil daha ilişkiye başlamadan bile analitik, stratejik ve proaktif düşünerek zihnimde birçok alternatifi oluşturmuşumdur zaten.
İlişkinin gidişatına göre diğer kızlarla olan diyaloglarımın niceliği ve niteliği de değişecektir haliyle.
Sonuç olarak yanıtım şudur. İlişkim bitme aşamasına geldiyse oynamam gereken bir duraklama bölümü yoktur. Şartlar çoktan olgunlaşmıştır ve ben unumu eleyip eleğimi asmışımdır.
Söyleyeceklerim bundan ibarettir. Klasına uygun bir soruydu yine. Eline, emeğine, yüreğine sağlık. Bugünlük de bu kadar...
https://www.youtube.com/embed/kqPnO0nT8U4Yeni birini bekleyip ona göre ayrılıyorlar genelde 😅 bu tavırda çoğunluk. Yalnızlığı göze alarak ayrılıp sonrasında onsuz kalamadığım için geri döndüğüm oldu. Yedeğe insan almaya ihtiyacım yok isteyen buluyor
Cevap
59Cevap
Hemen biter benim için yeniye gerek yok benim asla stepne lastiğim olmadı 🙈☺️✌️
Sende stepneye taktın 😅
Son sorular oraya götürüyor 😂😂😂☺️Ama
Merhaba,
Bitirmemek bitmemek için elimden geleni yaparım. Bitirmek bana göre değil! 😅
Sonuna kadar, karşı tarafın bitirmesini tercih ederim! 😅
Önceden yoktu ama artık var yedeğimin bile yedeği var artık böyle napalım duygu bırakmadılar isteyerek böyle olmadım😝
Tuttuğum eli bırakmam gerekiyorsa bırakırım başka bir ele tutunma ihtiyacı duymam.
Bunu hemen yaparım aldatarak ayrılmak karaktersizlerin işidir benim değil
Hemen yaparım. Yeni birisini bulmak zaten kolay. Zaten birisinden ayrılınca insan dinlenmek istiyor.
Yeni birini bulana kadar beklerim
Hemen yaparım o kadar basit değilim ☺️
Bu işten istifa etmek değil ki 1 ay mühlet olsun iş bulana kadar ☺️
Ortada sevgi , saygı kalmamışsa hemen ayrılmak gerekir.
Ne kadar güzel söylüyor🎶 😌
Birini bulmuş olmak için bulmak sadece kişisel tatmin ve zaman kaybıdır.
Bitmiş ise devam etmek niye?
Bittikten sonra hemen başkasını aramak niye?
Başkası gelene kadar diğerini bekletmek niye?
Bence hepsi arızalı işler...
Arızalı düşünüp arızalı ilişkiler peşinde zaman kaybedince insan " Allah'ım ben teknik servis mıyım ki bütün arızaları bana gönderiyorsun?" diye şikâyet etmemeli insan.
Bence voltajda sıkıntı var. Neyi bağlasan bozar
İnsanın ilişkiyi ''kafada bitirmemesinin'' iki sebebi olabilir
Boşta kalmamak için ve yeni birini bulana kadar mevcut ilişkisini devam ettirenler doğru mevcut.
Bu durum daha çok erkeklere özgü bir davranış
Çünkü bir kız istemediği birisiyle veya bitirmek istediği bir ilişkiye ne olursa olsun hatta yanlız kalma pahasına bile olsa yine de asla devam etmez.
Ve ilişkiyi bitirir.
İçinden çıkamadigimiz her konuyu detaylica karsilikli konusur ona göre ya düzeltiriz ya da ayrılma kararı alırız. Hep biz yani, ben veya sen değil. Ayrılmanın bile adabı var. Baskasini bulup ayrilmak demem sadakatsizliktir. Öyle birseyi yapmadim yapmam da.
Şimdi herkesin whatsapta alfabetik sırası var o yüzden burunlarinin ucunu goremiyorlar normal olan tabiki bitirmek zaten başkasıyla olabilir mi dediğin anda ilişkin bitmiştir başka biri secenekse o ilişki ilişki degildir
Bitmesi gerekiyorsa o an biter. Birisiyle flört ederken hayatıma asla bir başkasını sokmam. Karakter farkı pek çok insan da yedekler hatta 3-5 kişiyle flortleşip kendisine daha uygun olanını seçer.
Hemen de yapamam yeni birisini de bulmam. Karşımdaki insana şans veririm önce, hatta bu bazen iki üç de olabilir. Ancak zaman gelir artık tahammül edemez hale gelirim o zaman kafamda da bittiyse bitiririm.
Kalmaya devam etmek kendine saygısızlık, bağımlılık, yalnızlık korkusu vs vs. Sevgi bittiyse bitmeli net olmalı. Bitirmemek bir yerde egosal tatminde a elimin altında beni pohpohlayan biri olsun durumu çok narsistçe, asla ahlaki bulmuyorum..
O ne öyle işten çıkmak için yeni bir iş bulmayı beklemek gibi saçmalık
😄
Aşk kapımı gerçek anlamda 1 kez çaldı.
Bu bir tercih değil, seçeneğim yok.
Bir wow daha 😄
İyi ettin tüm romantizm bozuldu 😂
😊
Severiz Haluk abiyi 🎶
maymun bile bir dalı tutmadan diğerini bırakmıyor
hem bir kızdan duydum "iş işte , eş eşte bulunur" diye :)
İşte biz maymun değiliz insanız ya hani
evrim öyle demiyor :9 ayno patternlere sahibiz
Ama biz bilinç kazandık bir farkımız olsun )
bilinç dünyasında benzer olsakta bilinçaltı ve içgüdülerde onlara daha yakımız. hatta topluluk oluşturma ve tanıma konusunda bile benzeriz 150 kişilik limitimiz var :)
En İyi Cevap