Kadın durup dururken saçını kestirmez… O güzel saçlara kolayca kıyıyorsa bilin ki her şeyden vazgeçmiş kadındır. Üzülen kadındır. Yalnız bırakılan kadındır.

Kadın durup dururken saçını kestirmez… O güzel saçlara kolayca kıyıyorsa bilin ki her şeyden vazgeçmiş kadındır. Üzülen kadındır. Yalnız bırakılan kadındır.

Hayır ama bir kadın yüzünden çok acı çekmiştim şimdi ise yalnızlıktan acı çekiyorum. aslında tüm kadınlar yüzünden ben üzülüyorum diyebilirim. ama ben hiç bir kadını üzmedim bu yüzden de iyiler kaybediyor maalesef. yani genelde gerçekten sevilmeyi hak edenler sevilmiyor. kadınlar da genelde üzüldükleri ya da terk edildikleri zaman saçlarını keserler değişiklik için
Kiz kardeşimi sevgilisinden ayırdığım zaman kiz kardeşim de saçlarını kesmişti böyle çocuğu biraz hakaret edip yani kufredip tehdit etmiştim çocukta zaten korkudan ayrilmak zorunda kaldı önce ilk bir hafta iyi yaptım diyorsun sonraki bor hafta üzülüyorsun acaba böyle olmasamiydi ama sonraki bir hafta ise iyi yapmışım diyorsun sonuna kadar yine olsa yine yapardım
Ben kısa saç seviyorum kadında
Ve evet 2 defa istedim kesmişlerdi çokta güzel oldular
Hatta bir tanesini ben düzeltmiştim izmirin en güzel kuaförü kestikten sonra diğerinde de birlikte karar verir birlikte gidip kestirdik kuaförü bile ben buldu tarifini yaptım
Alakası yok kardeşim ben kimse için saçımı kesmem çıkın bu düşünceden biri bir top atıyor herkeste inanıyor hayır aksine mutsuz olunca kendimi dahada güzelleştirmek isterim aniden 0 doğal saça ombre yaptırabilirim ki onu yaparsam insanlar mutsuz olduğumu bilirler çünkü ben sarısınlardan nefret ederim
Cevap
47Cevap
Ya da değişiklik olsun istemiştir, başkasında görüp özenmiştir, canı öyle istemiştir, hoşuna gitmiştir yani..! Dediğiniz gibi de vardır tabi ki hiç de hoş değil ama genelleme yaparak da her saçını kesen kadının cezasını da bize kesmeseniz. 😉 Ayrıca kısa saç da çok hoş duruyor, ben beğenirim ve ben beğeniyorum diye de eskiden saçını kesen olmuştu, ben de beğenmiştim, onun da çok hoşuna gitmişti, herkes çok mutluydu bir sıkıntı yoktu yani. 😊
Hayır ama bir kadın yüzünden ben kestirmiştim 0 a vurdurmuştum
İnsanların psikolojisini bozan
Kadın/Erkek fark etmezsizin aptal canım yüzünden
Ama 4 5 sene önce
Türkiye'de çok canım var insanların psikolojisini bozmayı seven oynayan vb
Bir öyle bir böyle değişik insanlar
Evet şantiyede bayan tekniklerin kafasına yanlışla poliuretan köpük sıçrattım elim doluydu köpük şişesi yere taşın üzerine düştü yüksek basınçla patlayınca başında bateri bulunmayan zavallı hanım Efendi'nin saçları mahvoldu kesmek zorunda kaldı
olmadım diye düşünüyorum kesmesin saçını yazık hem..
Bu saatlerde burada olmazsın sen her şey yolunda mı?
artçılar biraz fazla bu gece..
😐artık uyumaya korktuk
ne yapalım:)
düzelir inşallah diyorum
Amin 🙏
kim yuzde yuz mutlulugu buldu da biz bulalim parasi olanlar dahi mutlu degil hele biz bekxxx
Hayır olmadım olmakta istemem kimsenin kalbini kırmak istemem
Bu kadar anlam yüklemek saçma
Her kadında üzüldüğü için saçını kestiremiyo
Şimdi saaalaklar yanlış anlicak
Ayıp ama ben şimdi yanlış mı anladım 🥲
Bizim kesip depresyonu teğet geçebileceğimiz bir saçımız bile yok. Sadece kadınlar kırılmıyor..
Üstüme alınmadım
Saçlarını bu şekilde yaptıysa kafası çalışmış kadındır. Kendi açımdan :D
Bir kere sınav stresinden dökülüyor diye kesmiştim lise zamanları.
Olmadım ama psikolojik destek aldığını biliyorum bilerek isteyerek de bişey yapmadım
ya da sadece sıkılmıştır artık modelinden ya da boyundan. değiştirmek istiyordur
Kökü bende sonuçta ister keserim ister uzatırım. Paşa gönlüm bilir.
Ayrıca kimi yakıştığı için kestirir, kimiside dominant kadındır.
Aksine saçumı uzatmama neden oldular. Kısa saç seviyordu bende ayrıldıktan sonra uzattım
Hayir ah almak iyi degil iki yakan bi araya gelmez valla
İyi taktik bir dakine saçını kısaltana yürüyeyim 😀
Saç kesmesine sebep oldum mu bilmem de benim saç keşkeme sebep oldu
Olmadım ve olmakta istemem ancak kesmesine neden oldurulanla beraber oldum 😪
Benim depresyona girip saçlarımı uzun halinden kazitmama sebep olan kadın öldü
Ama ben öldüm mü bilmiyorum illaki benim de üzdugum insan olmuştur
Biri yüzünden kesmiştim.
Daha önce saçımı biri yüzünden kestirdim ama pişmanım o anlık sinir ve duygusalıkla kesmiştim birde dibe vurmuştum mecbur sıfıra vurmak zorunda kaldım
O psokoloji çok başka Allah kimseye yaşatmasın
Pek sanmıyorum
Bazen içinde bir kapanık mutsuzluk hissedip hayattan bile mutsuz oluyorlar
Olmadım
Sebep olan oldu
Kadınlar benim kesmeme sebep olmuştu hahaha
Çok anlam yükleme bence sjskdkdkd
Çok şükür öyle bir günaha girmedim
Neden olmadım.
Hayır
4 kişinin saçını kestirdiğini gördüm.
Zaten kısa saç çoğu kadına yakışıyor 😄