Part 2 Benden hoşlanıyormu yoksa kandırıyormu?

Neyimi beğeniyorsun işte konuştuklarından en yakını kim sana uygulamada dedi. Bugün 3. cü konuşmamız araba sürerken aradı beni çok sıkılıyo yorulmuş yalnız hiss ediyormuş ilk başlarda problemini söylemedi. Sonra söyledi ki ailemle aram açık. Yağmur yağıyordu keşke yanımda olsaydın şu an arabamda sen ve ben söhbet ederdik. Dedim kaderde varsa belki bir gün karşılaşırız, ya yoruldum kader kismet inanamıyorum dedi biz sevilmedik sen de sevmiyorsun dedi. Ben dedim seviyorum kim dedi onu oda teşekkür ederim dedi. Şarkı dinliyormusun arabada olurken? O da evet hadi bizim için şarkı açıyorum dedi. Gökyüzünü tutamam, Ben seni çok sevdim dinledik birlikte söyledik şarkıyı. Sonra bana sen hangi müziği seviyorsun dedi. Ben de Beni kalbine sakla müziğini o da dedi ki aaa benim de en sevdiğim şarkı dedi. Sonra işte yemek yemeğe gitdi deye görüşürüz dedi. Sonra gördüm ki yeniden girmiş uygulamaya. Başka kızla konuşuyo. Ama Benden önce tanıyor bu kızı. Çünkü ben yeni açtım uygulamayı. Ama o kızla benden çok konuşuyo. Bilmiyorum omu arıyor kızı yoksa kız onumu. Ben bundan önce söylemiştim ya sen o kızla iyi bir çift olursun çok konuşusuyorsunuz dedim. O dedi ki yok ya oda bizim gibi Oğlak o benim arkadaşım sadece hem onun fotoğrafını görmedim nasıl yakıştırıyorsun falan dedi. Bana ilk önce dış görünüş önemli sonra karakter falan dedi. Duygusu var mı bana karşı daha 3 gün konuştuk bilmiyorum yoksa kandırıyormu bilmiyorum o kadar yorgunum ki bana yardım edin lütfen ne yapmalıyım?
Part 2 Benden hoşlanıyormu yoksa kandırıyormu?