Onu nasıl unuturum çevremdekiler haklı mı?

Hoşlandığım bi çocuk vardı ilk o hoşlanmıştı benden o kendini farkettirdi yani flört ettik sonra ilgisi azaldı ve belirsiz bi şekilde bitti. Ama çok seviyorum onu 3 ay oldu yazmıyor. Yani en son ben görüldü atmıştım ama erkek sonuçta ulaşabilir sevse. Neyse sürekli telegramdan takip ediyorum takıntı haline geldi. Böyle parası için sevmedim kesinlikle ama çevremde herkes onu bana çok övdü sanki daha iyisini bulamam tarzında kaçırmışım gibi konuşuyorlar. Yani kısacası zengin onu hemen kaparlar sen elinden kaçırdın dediler. Yani bu yüzden sanki hep tercih edilen kişiymişim gibi hissediyorum yani başkaları onla olacak ama beni sevmedi kötü hissediyorum işte. Ama ona aşık olmuşum parası hiç bişeyi umrumda değil tek o olsa yeterdi bana. Ama yazmıyor yazmayacak belli ki bense acı çekmekten başka bişey yapmayacağım normal hayatımda da çok arkadaşım yok iş arkadaşlarım sıkıntılı. Napmalıyım ben klasik herkes yoluna bak diyor ama kendi hayatımda çok yalnızım o yüzden hep aklıma geliyor nasıl unuturum çevremdekiler haklı mı sizce saf canım ben yani çok konuşkan bi kız değilim o yüzden bağlayamadığkmı söylüyorlar. Onlar mı haklı yoksa kader mi nasıl unuturum onu yoksa ben aptal safmıyım?

Onu nasıl unuturum çevremdekiler haklı mı?