- Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı.
+1 yılEğer sürekli bu tarz sorular soruyorsan O da haliyle bıkmış olabilir bıktığı için de seni terslemiş olabilir çirkinsin yani Güzel değilsin falan diyerek ama ne olursa olsun böyle küfür etmesi ayrıl demesi çok itici çok incitici her şeyden önce Sonuçta sen onu sevgilisisin. Tam olarak aranızda nasıl konuşmalar oldu genel olarak nasıl bir iletişiminiz var bilmiyorum ama sürekli böyleyse ayrılmanı tavsiye ediyorum çünkü böyle biriyle mutlu olamazsın çok kaba birisi küfür ediyor. Bir insan neden böyle bir erkeği hayatında tutmak istesin ki. Ayrıca seni sürekli utandırır sürekli gittiğiniz ortamlarda seni bozar küfür eder insanlara böyle birini mi sevgilin olarak tanıtmak istersin
11 Yorumla
Soran+1 yılbu tarz sorular sormuyorum yukaridaki mesajda ilk kez attığım bı fotografima igrencc dedi o yüzden sordum belki o an saka der diye ama değilsin cevabı aldım, ve evet genel olarak kaba sert davranan birisi
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılAyrıl demis. sende tamam ayriliyorum deyip engelleseydin. kizlar olarak gercekten cok apt*lsiniz. Bu erkek milletine o kadar cok sans veriyorsunuz ki. Boyle davraniyor hala devam ediyorsun, aldatiliyorsunuz hala seviyorum, hata yapti, özür diledi gibi laflara kanip affedip devam ediyorsunuz. Kiz milleti olarak gercekten s*lak misiniz anlayamiyorum.
Bu kadar gurursuz ve onursuz olmayin. Her seyden once kendiniz degerlisiniz. Bana ters gelen davranislarda bulunan, sinilendigim hareketlere aynen devam eden flortlerle falan aninda iletisimi kestim, keserim, peşimden de geldiler kabul etmedim. Ne istediginizi bilin kendi saygınızı ve degerinizi dusurmeyin.
Cevremde de tanidik tanimadik erkeklere o kadar cok sans taniyan, alttan alan kizlar goruyorum ki, neymis seviyorum, beni uzse de seviyorum. Size yazik. Değene gercekten hakettigini verin ama degmeyenin de yolunda kö*pek olmayin boyle
Yani aklıniz mi yok, aklinizi sevgilinize falan mi veriyorsunuz anlamiyorum ki. Bizim ulkede kizlar aşırı verici ve fedakar davraniyor iliskilerde. Bir sınırınız olsun, cizginiz olsun, o cizgiden ödün vermeyin. Diger turlu karsi taraf sizin surekli taviz verdiginizi gördükçe size karsi karsi aşkı ya da verdigi deger artmıyor, tam tersine daha da sömürüyor sizi, duygularinizi daha da cok kullaniyor. Bunlari biraz farkinda olun.
Bazi noktalarda cekip gitmeyi bilin. Hemcinslerim olarak iliskideki tavirlariniz falan gerçekten disardan bakinca cok uzucu, kendinizi cok kaptırıyor, üzdürüyor ve ezdiriyorsunuz erkeklere karsi. size iyi davranmayanin peşinden gidiyorunuz hep.
Boyle durumlarda babam aklima gelir. Sacinizin teline zarar gelmesini istemeyen babalariniz iliskide şu tavirlarinizi, elin herifinin size olan su davranislarina gorse sizden önce babaniz kahrolur, üzülür.
Gözünden sakindigi kizi elin d*ngalaginin elinde ne davranislara, ne küfürlere, ne asagilanmalara maruz kaliyor, gercekten yazik. Bunu sadece bu soru icin soylemiyorum genel olarak soyluyorum soyledigim her seyi. Biraz degerinizi bilin, bir erkek icin kendinizi kucuk dusurmeyin kendi degerinizi aşağıya cekmeyin.
65 Yorumla
Soran+1 yılkeşke bu konuşmayı daha önce biri bana yapsaydı , verdiğim tavizlerden sonra çok geç kaldım hayır diyebilmek için ve de ben baba eksikligi yaşayan bı kızım o kısımda yazdığını anlamak isterdim
- +1 yıl
Zaten sizin gibi babasiz kizlari boyle kolayca surunduruyorlar. Yazik
- +1 yıl
“Bizim ulkede kizlar aşırı verici ve fedakar davraniyor iliskilerde. “ Yanlış 1. Türkiyede kızlar aşırı verici yabda fedakar değil. Kızların yarısından çoğu internette finansal köle arıyor. Türk kızları ve genel olarak dünyadaki kızlar şu anda iğrençler.
“bir erkek icin kendinizi kucuk dusurmeyin” Yanlış 2. Bu da erkeği aşağı çeken cinsiyetçi bir söz bence. Erkekler değersiz değildir.
Bu konudaki olayı tam bilmiyoruz. Erkek kızdan ayrılmak için bahane uyduruyor bence. Şahsen ben böyle okudum. Direk ayrıl diyor, umursamıyor. Muhtemelen yakışıklı bir erkek. Bu kızın bırakamama nedeni de muhtemelen bu.
Soran+1 yıl😄 değil , vazgeçememe sebebim bu olsaydı yakışıklı her yerde bulurdum, ben ilk tanıştırdığı kişiliği ve tavırlarına aşık olmuştum tip değil mesele benim için. boyle düşünmen sebebi okuduğunda erkekteki ozguvenden dolayı galiba ama görünüşten gelmiyor özgüveni öyle yetiştirilmiş aslan oğlum olarak
- +1 yıl
Böyle diyenleri çok gördük :))
- Aşk İlişkileri konusunda 786 cevap paylaştı.
+1 yılBirincisi ilişki dediğimiz insanların birbirine olan sevgi ve saygısına denir. İki insan birbirini sever. İlişki de olmazsa olmaz parçalar vardır. İnsan gibi düşünelim. Sevgi kalbe hitap eder açıklamaya gerek yok. Güven iskelete hitap eder. Eğer birine güvenmeden yola çıkarsan ilerlersin ama sürüne sürüne. Sadakat kas sistemi olsun. Kas olmadan adım dahi atamazsın ilişkide de böyle. Mantık ise beyindir. Sana davranma biçimi sana değer vermediğini gösterir. Ayrıl ne demek şimdi. Ya da sebi güzel bulmaması. Yanlış kişi. Değer vermeyene sen de değer vermeyeceksin. Onun dediği gibi ayrıl. Zor durum hissin var çünkü. Ama maalesef bununla hayat geçmez. Yol ver gitsin
10 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı.
u +1 yılMerhaba, şaka yapsa bile bir insan sonrasında böyle bir üslup kullanamaz yani ben olsam böyle bir insanla artık bu yola devam etmezdim. Çünkü daha çok kalbinizi kırmaya devam eder böyle birisi. Sizi asla gerçekten sevemez, asla gerçekten insan gibi değer veremez. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
135Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı. Sana böyle ukala ve kırıcı davranan birine hala nasıl sevgilim diyebiliyorsun?
Sana böyle davranmasına hala nasıl müsaade ediyorsun?
Bırak ne hali varsa görsün. Sana kendini değersiz hissettiren birini hala hayatında tutman kendine yaptığın en büyük kötülük. Bunun farkına var ve en önemlisi kendi değerinin farkına var.
Umarım her şey gönlünce olur..
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı. Ayrıl dediği yerde tamam lan ayrılıyorum desen cuk otururmuş aslında. Ömür dediğin 1 gün sende o gününü buna ayırma. Al karşına konuş bu şakalarından bıktığını söyle. Eğer hala aynı tavır devam ederse ayrıl derim.
30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı.
+1 yılSana böyle konuşmasına müsaade ettiğin sürece daha çok kalbini kırar..
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 261,8b cevap paylaştı.
u +1 yılBu durumun sizi üzdüğünü söylemeniz lazım bence, ayrıca size küfür ediyor yani bu bir şaka değil bu durumda yapmanız gereken tek mantıklı hareket ayrılmak olacaktır yani size bunları yapıyorsa yarın bir gün şiddet de uygular bu yüzden çok zaman geçmeden hemen ayrılmalısınız çünkü bunlar konuşarak düzelmeyecek konular. böyle bir karakteri olan birini sevmeniz zaten başlangıçta bile hata olmuş bu yüzden de laftan anlamıyorsa çekip gidin bence pişman olur o ama siz kalırsanız bunları yapar yine.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSana şöyle söyleyim aynı tarz bana fb yaptı ve gülerek ne kadar uslupsuz olduğunu aslında bu dediklerini kabul etmediğimi kendisine üzüldüğümü söyleyip bu cesareti ve yüzüde vermediğim halde nasıl böyle konuşabildiğine şaştığımı hatta onun gibi biriyle hiç takılmamam gerektiğini pişman olduğumu belirtip benle böyle konuşamazsın diyip terk ettim. Ve kendisi bana sevgiliime bile böyle konuşuyorum ama o tatlı konuşmaya çeviriyor şakayı anlıyor dedi bende bunun şaka değil bel altı uslupsuz bir tavır olduğunu söyleyip madem sevgilin kabul ediyor ona yapmaya devam et ben kabul etmiyorum dedim çizgimi çektim yüzüne kapattım. Sonrasında uslupsuz olduğunu odun olduğunu söyledi ve bende öyle olmadığını ama bunu neden yaptığını anlamadığımı söyledim büyük ihtimalle ezik hissedip beni değersizleştirmeye çalıştı tahrik edip yem attı ama yemedi neyse böyle bir şeyi bir daha yaşamak istemediğmi söyledim harbidende yapmadı ve bunun genel herkese huyu bu cidden oda dedi karakterim bu die bende ben senden zor bişey istemiyorum benimle konuşurken buna dikkat etmeni söylüyorum dedim harbidende uyguladı.
10 Yorumla
+1 yılHala sevgilim diyor olman gerçekten sana neden böyle davrandığının en büyük kanıtıdır. Bu nasıl bir konuşma, bu nasıl bir üsluptur böyle yahu yani böyle biriyle ilişkiye nasıl devam ediyorsun? veya genel olarak soruyorum size böyle davranan insanlara neden izin veriyorsunuz resmen seninle alay ediyor, küfür ediyor yani bence bir an önce ayrıl bu kişiden birine bu kadar değer vermeyin kim olursa olsun hayatınızın merkezine almayın onu hemen kimse vazgeçilmez değildir.
161 Yorumla- +1 yıl
Hepsine katılıyorum
Bu yaptığı şaka değil resmen terbiyesizlik. Sana farkındaysan hakaret etmiş. Sen de hala bu adamı hayatında tutuyorsun. Yerinde olsaydım çoktan ayrılmış olurdum. Kimsenin seninle böyle konuşmasına müsaade etme. Sırf seviyorsun diye her şeye de katlanma. Ayrıca seven adam incitmez, kırmaz, hakaret etmez. Bunu da aklının bir kenarına yaz.
40 YorumlaYani gerçekten şu tür üslup sahibi bi sadalamadan ne beklediğinizi anlayamadım. Sizin güzelliğiniz onun sözlerine mi bağlı niye değersizleştirmesine izin veriyorsunuz kendinizi yapmayın resme büyük yerden bakınca uzak dur benden diye bağırıyor aslında yaptırmayın kendinize bunu siz çok değerlisiniz.
30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
+1 yılanlamadığım şey gururunu ayaklar altına ezen bu adama hala nasıl katlanabiliyorsun? istediğin kadar sev ama bu onunla devam etmeni gerektirmez ki. tepkini gösterip ayrılmalısın. ondan sonra da iletişime geçme, imalı paylaşımlar yapma, mutsuz gözükme. aksine mutlu takıl. o zaman sürüm sürüm gelecektir arkandan. gelmezse de gururumu hiç etmedim der yoluna devam edersin.
30 Yorumla
+1 yılKızım erkek kıtlığı mı var memlekette yoksa gurur mu parayla? Adam küfür ediyor, ayrıl diyor sen hâlâ sevgilim diyosun yuh.
70 YorumlaSence bu kalp kırmak mı? Bu bildiğin hakaret. Ben hakaret karşısında kırılmam. O insandan ışık hızıyla soğur ve ayrılırım. Böyle birinden kurtuldum diye de sevinirim. Bu nasıl şaka be? Böyle şaka mı olur? Şakaya gülersin, sen buna gülebildin mi şu an? Bas şuna tekmeyi.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılYa sana o kadar ne yazmış? Senin verdiğin yanıta bak. Burada sevgilim diye hitap etmende komedi. Diktir git cümlesinden sonra sayıp, sövüp engel atsa idin ya. Sen hep kendini ezdirmişsin, devam et ezdirmeye aman ayrılma sakın.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 379 cevap paylaştı.
+1 yılAçıkcası yaptığı huur çocukluğu. Dile getirmene rağmen bu aşağılık kelimeleri sarfetmeye devam etmesi de göstermiş olduğun sevgiyi suistimal etmesi. Zor olacaktır elbette ki fakat; bu ilişkiyi sonlandırman verebileceğin en iyi kararlardan biri olacaktır. Kendini asla hakaret ettirme. Ne ailene ne de bir başkalarına.
03 Yorumla
Soran+1 yılevet yapma saygisizlasma hem üzülüyorum diye dile getiriyorum sürekli ama şaka şaka diyerek aklına gelebilecek en uç şeyleri dahi söyledi bana sen düşün
Soran+1 yılSonu belli ama uzun ilişkim olduğu için cabalamaktan vazgecemiyorum
- +1 yıl
Anlıyorum seni, gerçekten. Ama vazgeçmeyi bileceksin. Gururlu olman gerek. Zor olacak farkındayım. Fakat; sana göstermiş olduğu şey sevgi değil. Yılların canı cehenneme. Şu zaman denen şey o kadar mühim bir nimet ki.. Bir daha zamanı geri alamayacaksın. Mutlu olman gereken zamanı aşağılanarak, üzülerek bitirme. Bir an evvel silkin ve kadınlığının farkına var.
Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Öncelikle kendine saygın olmalı ki eminim vardır o zaman bu soruyu sormana bile gerek yok karaktersiz biri sana yakışmaz bir an önce bitirmek işin saygının olmadığı bir ilişki de sevgi de mwrhamette vicdan da barinamaz. Kimse bulunmaz Hint kumaşı değil. Ayrıl dediği an bunu yapmış olman gerekirdi hiçbir gerekçenin arkasına sığınma.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSeni bilmem ama bu insan müsveddesinin ıslak hortumla dayak yemeye ihtiyacı var. Hem aptal hem de küstah ve en kötüsü sen hala sevgilim diyorsun. Ayrıl bu varlıktan, aile terbiyesi almamış, görgü ve nezaketten bir haber olan yetersiz karakter...
eminim gayet de güzel bir kızsındır ve ellini sallasan ellisi fakat seçimlerinde sana kaba davranacak değil bir prenses gibi hissettirecek kişilere şans ver lütfen. Bu insan diyemediğim varlık için üzüldüğün her saniye zaman kaybı emin ol.
10 YorumlaNasıl bi ilişki ya hahaa O sana ziktir git ayrıl diyor, sen hala sevgilim ilginç 😄
40 YorumlaSevgilim kelimesini hak etmiyor. oysa bu terim bir elmanın yarısı ya da aynaya baktığında seni görmektir. gecirilen zamanlara yazık ne sevgi var ne saygı, bir anımı anlatayım 7 sene önceydi daha önceleri ayrıldığım kız arkadaşımla bir mekanda tesadüfen karşılaşmıştık oturuyordum onu yanımda görür görmez hemen ayağa kalktım hâlini hatrini sormuştum o otur demeden masaya oturmamistim böyle bir saygıydi nerelerden nerelere gidiyoruz ne diyelim Allah hakkımızda hayırlı olanı nasip eylesin.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.
+1 yılSende gerçekten onun kalbini kır nasıl bir duygu olduğunu anlasın... neden boyle davranın derse sen de ona de ki sen benim kalbimi şakasına hep kırardın ya ben de senin kalbini gerçekten kırayım dedim nasıl bir duygu olduğunu anlayasin diye sonrada ayrıl ( istiyorsan eğer )
00 Yorumla
+1 yılSenin yaş gurubun geneli hep böyle konuşmayı bilmez kendini bilmez g*tü ayrı başı ayrı oynar. kültür, edep (egitim yok okumaktan bahsetmiyorum) daha düzgün ortamlarda takıl it kopuga taviz verme böyle konuşandan adam olmaz sanada yar olmaz kardeşim saplantı haline getirip bu denyoya baglanma 😂
00 Yorumla
+1 yılOkurken çıldırdım, kendini bir besinlerin oksitlenmiş kalıntısı zanneden şu bedeni evrişip aklı hala aynı kalan oksijen israfı varlığa neden engel atıp yoluna bakmıyorsun aceba?
Sen kendi değerini belirlemezsen üstüne basıp tepene çıkan çok olur.
At engel kurtul.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl"Güzel değil miyim" diyerek özgüvensiz bir duruş sergilemişsin kendini aşağıda gördüğünü hissettirmişsin. Bence soğumuş bu senden başka sebepten belki de bilemem de saygı 0 saygı olmadan ilişki yürümez ayrıl bence kimsenin kimseye durduk yere böyle küfür etmeye hakkı yok
11 Yorumla
Soran+1 yılonun öncesinde ben buna normal bı fotomu atmıştım o da igrençc dedi bende ondan sordum öyle bı soruyu belki o an saka askım der düzeltir diye, saygı sonradan kayboldu böyle böyle aklına gelebilecek her konuda saygısız bu arada, kibar olmaya çalıştım ama anlamıyor
+1 yılBöyle şaka olmaz sevse yapmaz emin ol sana değer vermiyor ve bunu düzeltmek için şaka yapıyorum mk diyor. Sadece bunu diyor şok içerisindeyim. İnsan sevgilisine böyle davranmaz
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılBu kadar kaba düzgün bir iletişim kurmayı beceremeyen biri ile saatlerini günlerini boşa harcama. Bu tarzda olan kişiler kesinlikle sevilmeyi hak etmiyor. Bunu kendine yapma ve onsuz kendi yolunda hayatına devam et
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu mesajlar hiçbir şeyi kanıtlamaz. Kendini masum göstermek için bir kesit almışsındır belki de. Emir Toprak a iftira atan kız aklıma geldi nedense. Aşağılık feminist Beyza K. Emir Toprak a küfürler ediyor. Ve kendi ettiği küfürlü mesajları silip Emir in ettiği küfürlü mesajları gösteriyor. Millet se buna inanıyor. Böyle şeyleri gördükten sonra kadınlara olan inancımı kaybettim.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılEskiden bazı kizlar cesurdu. Tip secerdi, yakışıklı, üslup, diksiyon, erkek bir kızı konuşmak için binbir takla atardı. Hemde yakışıklı eski zaman erkekleri. Kizlar ikinci bir şansı vermezdi. Egitim çok iyiydi, bayana saygı vardı. simdi yakışıklı olmayan ağızda küfür, argo cahil bazı erkekler istediği kızı tavlayabilme durumunda, hatta kız teklif ediyor. Katsindaki kıvanç Tatlıtuğ mu ki bu kadar tolerans tanıyorsun. messjlarin öncesini bilmiyorum. Ama yazılanlardan sonra sürekli kötü davranıyorsun demen ona ne kadar değer verdiğini gösterir. Kim olursa olsun yalnız kalma pahasına da olsa bu duruma düşmeyin. Kiz veya erkek. Arkadas ilişkileri vs. kiz kıza arkadas veya erkek. Bu böyle devam ederse senin basit biri olduğunu düşünüp dahada üstüne gelecektir
00 YorumlaSevgilinin fotosu bile yok qhehhe malca ilişkin var, küfür ediyor sana teşekkür et bari, bir halt olmaz öyle adamdan, ben bir kıza kolay kolay sövmem he sövdüysem de hakkını veririm hak etmiştir o
02 Yorumla
Soran+1 yılprofil yok ders çalıştığımız için main hesaplarimizi dondurduk fakeden konuşuyoruz, ve de ona nazaran ben gayet küfür etmeden düzgünce sorarak onu anlamaya çalışıyorum. Bana sinirli veya aramız kötü değil kendisi saygısızca kolayca sovebilcek böyle huyu var. Ama ilk zamanlar kolay kolay kiyamazdi.
Soran+1 yılkendini bilen insan hak edilmeyen yerde de sovmez bu doğru
+1 yılFlörtüm şaka diye komşu çocuğu ile kahve ineceğini söylediydi. Sorduğumda ise şaka dedi. Sonrada güven falan kalmadı bende. Birde çevresi serseri erkeklerle doluydu. İyice tiksindim ve sevmek istemedim artık onu
01 Yorumla
Soran+1 yıliş yalancı çoban olayına dönüyor bı sure sonra
+1 yılBu nasıl sevgili? Konuşmaya bak? Üsluptaki basitliğe bak? İnsanda biraz kalite olur? Allah'a büyük konuşmayım da bir erkegin benimle bu şekilde konuşmasına asla müsade etmem! Ayrıl dediği yerde film kopardı zaten.. daha başka ne diyim sana?
10 Yorumla
+1 yılBu seni Kirmamali.. !!!
Kendine biraz olsun saygin varsa arkana bakmadan uzaklasmalisin!!
Bu nasil bir terbiyesizliktir! Bu şaka felan degil!
Rica ediyorum! Kendini buladar değersizleştirme!10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılBu insan sevgilin olamaz!! Sevgiliyi geçtim insan olamaz. Birisi bana hadi ordan git dese bir daha yüzüne bakmam ve hayatıma almam. Nezaket görgü kuralı falan hak getire hiç bir şey bilmiyor kıro. Görüşmemen için daha ne yapması lazım
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılBöylesi dengesiz ve ukala bencil birine karşı demek ki gönlünü kaptırdın ve o bunu bilip seni çok iyi kullanıyor. Akla başka bir şey gelmiyor cidden
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Onun ne olduğu belli ama böyle birisi ile ilişkiyi devam ettirmen senin ne kadar düşük kalitede ve ucuz bir insan olduğunu gösterir.
10 Yorumla
+1 yılBiraz kendinize saygınız olsa size küfür eden biriyle birlikte olmazsınız. Adam sadece sana küfür etmekle kalmıyor, ayrılmanı bile söylüyor. Sorduğun soru şaka diyerek kalbimi kırıyor. Senin bu kafayla daha çoook kalbin kırılır.
11 Yorumla- +1 yıl
Demi ya
+1 yılister sözümü dinle ister dinleme sana kalmış ama ben attığın ssyi görünce bile sinir krizi geçirdim sakın ben bunu seviyorum deme çünkü eminim ki onun sana karşı gram hissi yok şu konuşma üslubuna konuşma tarzına bak ya arada ne sevgi ne saygı var ayrıl gitsin kızım mnyak mısın
20 YorumlaAy kalitesiz yaratık. Böyle şaka da olmaz, gerçek de.5 yasinda bir çocuk mu acaba karşınızdaki?
20 YorumlaBence buna sevgilim demen bile üzücü resmen seni deneme tahtısına çevirmiş bence ayrılmanda fayda var, her şakanın altında bir gerçeklik vardır ve bu kadar şaka bi ilişkide fazla...
Ve bu gibi şakalar ise FB ilişkisinde bile yapılmıyor00 Yorumla
+1 yılKizim dalga mi geciyorsun boyle saka mi olur ust uste kufur falan ergenliginin ya zirvesinde ya cikamamis ya da psikolojisi bozuk. Sktr et su cocugu ya da ben sktr etmene yardimci olayim
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 708 cevap paylaştı.
+1 yılGercekten sadece soruyorm niye bu bos tenekeyle berabersin.. İgrenc kisilik ya ayrıl engel bas bi daha görme etme simdiden senin yerine benim midem bulandi cocuktan
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 687 cevap paylaştı. Hayır yani böyle tiplere kendinizi aşağılamaktan be anlıyorsunuz. Kıtlık mı var, kıran mı girdi. Tuvalet terliğiyle sevgili ol mesela, valla daha iyi.
10 Yorumla
+1 yılKusura bakma ama herşeyden önce sende gurur falan yok mu? Ya okurken ben burdan sinir oldum nasıl katlanıyorsunuz böyle tiplere inanamıyorum gerçekten.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılOnu cidden sevgilin olarak mı görüyorsun hayatında başka vasfa sığdıramadığın için öyle görüyor olabilir misin acaba
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılsen de öyle davran. sana s. g diyorsa sen s. g a. yav aptalı diye mesaj at. o sana böyle konuşunca sen neden böylesin gibi soru sorma ona. ya hiç yazma ya da sen de ona o şekil konuş
00 Yorumla hadi ordan git diyen birine hâlen cevap veriyor olman🤦 böyle ukala kendini bilmez insanların elinde harcamayın güzelim zamanınızı lütfen 🙏 umarım hayatından çıkarırsın.
00 Yorumla
+1 yılNereden buluyorsunuz böyle malları awk? Kaşıntı biraz da sizde de var yani, böyle süzme salaglarla birlikte olup sonra da ağlamaya bayılıyorsunuz. Bence müstehak...
00 YorumlaSonunda okudum seninle testis geçiyor her kimse sevgiyle bir alakası aşık odug insan erkek kadın farketmez dünyayanin en güzeli geliyor insan bir laf söylemeye kıyamaz mefalere rağmen karşıdaki kişi üzüldüğünü kendiside üzülür bende böyle yaşıyorum kız arkadaşlarimda bunu sacama buluyo
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılSen bu kişiyle sevgiliysen kendine en ufak saygın yok demektir. Küfürler ve hakaretler havada uçuşuyor..! Afedersin de sokakta hayvana bu şekilde sözler sarfedilmez.
00 Yorumla
+1 yılAyrıl bu arada bu çocuğun tek derdi seninle cinsellik yaşamak belliki ya yapmadın ya da hevesini aldı bırakmak istiyor
06 Yorumla
Soran+1 yılOha nasıl tahmin ettin bunu, yaşanmışlık var evet, sıkıldı mi yani
- +1 yıl
Evet hangisi peki
- +1 yıl
Birşeyler yaşadınız mı yaşamadınız mı
Soran+1 yılevet yaşadık ve ilişkim 1.5 yıllık
- +1 yıl
Seninle tek sevgili olmasının nedeni belliki seninle yatmakmış ondan sonra hevesini almış tahmin ediyorum ki en az 6 aydır falan böyle sen ilk başlarda çok umursamadın kırılmana rağmen ama artık çok rahatsız edici olmaya başladı
- +1 yıl
Yardımcı olmak için diyorum bu arada yanlış anlamazsın umarım
+1 yılsen gibilerle aynı cinsiyetten olduğum için bir dakikalığına kendimden tiksindim. neyse ki ben böyle olmam. o küfür eden sevgiliyi alır anasınn kçna geri sokarm.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSeven insan sevdiğinin saçının teline zarar gelsin istemez. Bir damla göz yaşına dayanamaz. Bu çocuk seni sevmiyor. Eh sen tarafından sevilmeyi de hak etmiyor. Üzme kendini, güzel kalbini. İyi insanlar kalmadı mı hayatta?
10 YorumlaBenim de böyle sevgilim vardı şaka yapıyordu gece gündüz ve beni sürekli kırıyordu anlamıyordu da sonuç ayrıldık
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Ben az önce nasıl bir diyalog okudum 😳 saygıyı aradı gözlerim. Evet lütfen ayrıl ondan lütfen.
10 Yorumla
+1 yılSende gerçekten ayrılarak gerçek bir şaka yapabilirsin kendisine hayatının dersini almış olur böylece
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence bununla ayrılman senin için sağlıklı olacaktır. Yoksa hep böyle devam edecek ve bu ilişkide üzülen hep sen olacaksın. Ama yinede sen bilirsin. Olmadı güzelce konuş eğer yapmaya devam ederse ayrılmanı öneririm.
00 Yorumla
+1 yılSeni kiran üzen değer vermeyen biriyle olma hayatında bulundurma. Ayrıl. Gitsin şakasıni başkasına yapsın ergen
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılEfendi erkekleri begenmiyormsunuz uzun boylu olsun yakışıklı olsun bilmem ne olsun sonuç bu işte seçenek çok ise değersiz olursun
00 Yorumla
+1 yılVe hala buna sevgilimmi diyorsun gerçekten kaç yaşındasıniz gerçekten bu nasıl konuşma tarzı resmen umrunda değilsin
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 675 cevap paylaştı. Doğru cevap: ayrılmak.
Böyle birini nasıl çekebiliyorsunuz? Katlanılır gibi değil. Bence ayrılın gitsin.
00 Yorumla
+1 yılBu dünyada ki adalete bakar mısınız temiz iş sahibi olan kişilere bazı kızlar bakmıyor. Böyle tiplere bakıyorlar
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Bu adam seninle dalga geçiyor. Kendini kötü hissetmene sebep olan kimsenin etrafında bulunma.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 11,9b cevap paylaştı. Şu ekran ona eski sevgilim demen için fazlasıyla yeterli 😂 devam ediyorsan da bu yaptıkları sana müstahak
00 Yorumla- Devamını Gör (217)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat