• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • YKS2026YKS2026
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • YKS2026 YKS2026
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Aşk İlişkileri

Sevgilim şaka diyerek hep kalbimi kırıyor, ne yapmalıyım?

Gizli Üye
Gizli Üye
(18-24)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
55
Yapay Zekaya Sor
Sevgili Soruları Sevgi Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
10 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • Neveaşıkbiri
    Neveaşıkbiri Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 23
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı.

Eğer sürekli bu tarz sorular soruyorsan O da haliyle bıkmış olabilir bıktığı için de seni terslemiş olabilir çirkinsin yani Güzel değilsin falan diyerek ama ne olursa olsun böyle küfür etmesi ayrıl demesi çok itici çok incitici her şeyden önce Sonuçta sen onu sevgilisisin. Tam olarak aranızda nasıl konuşmalar oldu genel olarak nasıl bir iletişiminiz var bilmiyorum ama sürekli böyleyse ayrılmanı tavsiye ediyorum çünkü böyle biriyle mutlu olamazsın çok kaba birisi küfür ediyor. Bir insan neden böyle bir erkeği hayatında tutmak istesin ki. Ayrıca seni sürekli utandırır sürekli gittiğiniz ortamlarda seni bozar küfür eder insanlara böyle birini mi sevgilin olarak tanıtmak istersin

1
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

bu tarz sorular sormuyorum yukaridaki mesajda ilk kez attığım bı fotografima igrencc dedi o yüzden sordum belki o an saka der diye ama değilsin cevabı aldım, ve evet genel olarak kaba sert davranan birisi

Yorumla

En İyi Cevaplar

• Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Ayrıl demis. sende tamam ayriliyorum deyip engelleseydin. kizlar olarak gercekten cok apt*lsiniz. Bu erkek milletine o kadar cok sans veriyorsunuz ki. Boyle davraniyor hala devam ediyorsun, aldatiliyorsunuz hala seviyorum, hata yapti, özür diledi gibi laflara kanip affedip devam ediyorsunuz. Kiz milleti olarak gercekten s*lak misiniz anlayamiyorum.

Bu kadar gurursuz ve onursuz olmayin. Her seyden once kendiniz degerlisiniz. Bana ters gelen davranislarda bulunan, sinilendigim hareketlere aynen devam eden flortlerle falan aninda iletisimi kestim, keserim, peşimden de geldiler kabul etmedim. Ne istediginizi bilin kendi saygınızı ve degerinizi dusurmeyin.

Cevremde de tanidik tanimadik erkeklere o kadar cok sans taniyan, alttan alan kizlar goruyorum ki, neymis seviyorum, beni uzse de seviyorum. Size yazik. Değene gercekten hakettigini verin ama degmeyenin de yolunda kö*pek olmayin boyle

Yani aklıniz mi yok, aklinizi sevgilinize falan mi veriyorsunuz anlamiyorum ki. Bizim ulkede kizlar aşırı verici ve fedakar davraniyor iliskilerde. Bir sınırınız olsun, cizginiz olsun, o cizgiden ödün vermeyin. Diger turlu karsi taraf sizin surekli taviz verdiginizi gördükçe size karsi karsi aşkı ya da verdigi deger artmıyor, tam tersine daha da sömürüyor sizi, duygularinizi daha da cok kullaniyor. Bunlari biraz farkinda olun.

Bazi noktalarda cekip gitmeyi bilin. Hemcinslerim olarak iliskideki tavirlariniz falan gerçekten disardan bakinca cok uzucu, kendinizi cok kaptırıyor, üzdürüyor ve ezdiriyorsunuz erkeklere karsi. size iyi davranmayanin peşinden gidiyorunuz hep.

Boyle durumlarda babam aklima gelir. Sacinizin teline zarar gelmesini istemeyen babalariniz iliskide şu tavirlarinizi, elin herifinin size olan su davranislarina gorse sizden önce babaniz kahrolur, üzülür.

Gözünden sakindigi kizi elin d*ngalaginin elinde ne davranislara, ne küfürlere, ne asagilanmalara maruz kaliyor, gercekten yazik. Bunu sadece bu soru icin soylemiyorum genel olarak soyluyorum soyledigim her seyi. Biraz degerinizi bilin, bir erkek icin kendinizi kucuk dusurmeyin kendi degerinizi aşağıya cekmeyin.

6
    5 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

keşke bu konuşmayı daha önce biri bana yapsaydı , verdiğim tavizlerden sonra çok geç kaldım hayır diyebilmek için ve de ben baba eksikligi yaşayan bı kızım o kısımda yazdığını anlamak isterdim

Yorumla
    • NewYorkluGezgin
      NewYorkluGezgin
      +1 yıl

Zaten sizin gibi babasiz kizlari boyle kolayca surunduruyorlar. Yazik

Yorumla
    • Strong_Warrior
      Strong_Warrior
      +1 yıl

“Bizim ulkede kizlar aşırı verici ve fedakar davraniyor iliskilerde. “ Yanlış 1. Türkiyede kızlar aşırı verici yabda fedakar değil. Kızların yarısından çoğu internette finansal köle arıyor. Türk kızları ve genel olarak dünyadaki kızlar şu anda iğrençler.

“bir erkek icin kendinizi kucuk dusurmeyin” Yanlış 2. Bu da erkeği aşağı çeken cinsiyetçi bir söz bence. Erkekler değersiz değildir.

Bu konudaki olayı tam bilmiyoruz. Erkek kızdan ayrılmak için bahane uyduruyor bence. Şahsen ben böyle okudum. Direk ayrıl diyor, umursamıyor. Muhtemelen yakışıklı bir erkek. Bu kızın bırakamama nedeni de muhtemelen bu.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

😄 değil , vazgeçememe sebebim bu olsaydı yakışıklı her yerde bulurdum, ben ilk tanıştırdığı kişiliği ve tavırlarına aşık olmuştum tip değil mesele benim için. boyle düşünmen sebebi okuduğunda erkekteki ozguvenden dolayı galiba ama görünüşten gelmiyor özgüveni öyle yetiştirilmiş aslan oğlum olarak

Yorumla
    • Strong_Warrior
      Strong_Warrior
      +1 yıl

Böyle diyenleri çok gördük :))

Yorumla
  • varolduğumgibiyoukum
    varolduğumgibiyoukum Takip Et
    Xper 7 Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 786 cevap paylaştı.

Birincisi ilişki dediğimiz insanların birbirine olan sevgi ve saygısına denir. İki insan birbirini sever. İlişki de olmazsa olmaz parçalar vardır. İnsan gibi düşünelim. Sevgi kalbe hitap eder açıklamaya gerek yok. Güven iskelete hitap eder. Eğer birine güvenmeden yola çıkarsan ilerlersin ama sürüne sürüne. Sadakat kas sistemi olsun. Kas olmadan adım dahi atamazsın ilişkide de böyle. Mantık ise beyindir. Sana davranma biçimi sana değer vermediğini gösterir. Ayrıl ne demek şimdi. Ya da sebi güzel bulmaması. Yanlış kişi. Değer vermeyene sen de değer vermeyeceksin. Onun dediği gibi ayrıl. Zor durum hissin var çünkü. Ama maalesef bununla hayat geçmez. Yol ver gitsin

1
    0 Yorumla
  • Askiyasamak u
    Askiyasamak Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 32
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı.

Merhaba, şaka yapsa bile bir insan sonrasında böyle bir üslup kullanamaz yani ben olsam böyle bir insanla artık bu yola devam etmezdim. Çünkü daha çok kalbinizi kırmaya devam eder böyle birisi. Sizi asla gerçekten sevemez, asla gerçekten insan gibi değer veremez. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...

0
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

142

Cevap

135

Cevap

• 54srp
    54srp Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 44
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı.

Sana böyle ukala ve kırıcı davranan birine hala nasıl sevgilim diyebiliyorsun?

Sana böyle davranmasına hala nasıl müsaade ediyorsun?

Bırak ne hali varsa görsün. Sana kendini değersiz hissettiren birini hala hayatında tutman kendine yaptığın en büyük kötülük. Bunun farkına var ve en önemlisi kendi değerinin farkına var.

Umarım her şey gönlünce olur..

0
    0 Yorumla
  • MustiEmre u
    MustiEmre Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 33
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı.

Ayrıl dediği yerde tamam lan ayrılıyorum desen cuk otururmuş aslında. Ömür dediğin 1 gün sende o gününü buna ayırma. Al karşına konuş bu şakalarından bıktığını söyle. Eğer hala aynı tavır devam ederse ayrıl derim.

3
    0 Yorumla
  • İdentityKa
    İdentityKa Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 38
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı.

Sana böyle konuşmasına müsaade ettiğin sürece daha çok kalbini kırar..

0
    0 Yorumla
  • Barış_LonelyForever u
    Barış_LonelyForever Takip Et
    Efsane Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 261,8b cevap paylaştı.

Bu durumun sizi üzdüğünü söylemeniz lazım bence, ayrıca size küfür ediyor yani bu bir şaka değil bu durumda yapmanız gereken tek mantıklı hareket ayrılmak olacaktır yani size bunları yapıyorsa yarın bir gün şiddet de uygular bu yüzden çok zaman geçmeden hemen ayrılmalısınız çünkü bunlar konuşarak düzelmeyecek konular. böyle bir karakteri olan birini sevmeniz zaten başlangıçta bile hata olmuş bu yüzden de laftan anlamıyorsa çekip gidin bence pişman olur o ama siz kalırsanız bunları yapar yine.

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Sana şöyle söyleyim aynı tarz bana fb yaptı ve gülerek ne kadar uslupsuz olduğunu aslında bu dediklerini kabul etmediğimi kendisine üzüldüğümü söyleyip bu cesareti ve yüzüde vermediğim halde nasıl böyle konuşabildiğine şaştığımı hatta onun gibi biriyle hiç takılmamam gerektiğini pişman olduğumu belirtip benle böyle konuşamazsın diyip terk ettim. Ve kendisi bana sevgiliime bile böyle konuşuyorum ama o tatlı konuşmaya çeviriyor şakayı anlıyor dedi bende bunun şaka değil bel altı uslupsuz bir tavır olduğunu söyleyip madem sevgilin kabul ediyor ona yapmaya devam et ben kabul etmiyorum dedim çizgimi çektim yüzüne kapattım. Sonrasında uslupsuz olduğunu odun olduğunu söyledi ve bende öyle olmadığını ama bunu neden yaptığını anlamadığımı söyledim büyük ihtimalle ezik hissedip beni değersizleştirmeye çalıştı tahrik edip yem attı ama yemedi neyse böyle bir şeyi bir daha yaşamak istemediğmi söyledim harbidende yapmadı ve bunun genel herkese huyu bu cidden oda dedi karakterim bu die bende ben senden zor bişey istemiyorum benimle konuşurken buna dikkat etmeni söylüyorum dedim harbidende uyguladı.

1
    0 Yorumla
  • Sarışıngenc23
    Sarışıngenc23 Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 28
    +1 yıl

Hala sevgilim diyor olman gerçekten sana neden böyle davrandığının en büyük kanıtıdır. Bu nasıl bir konuşma, bu nasıl bir üsluptur böyle yahu yani böyle biriyle ilişkiye nasıl devam ediyorsun? veya genel olarak soruyorum size böyle davranan insanlara neden izin veriyorsunuz resmen seninle alay ediyor, küfür ediyor yani bence bir an önce ayrıl bu kişiden birine bu kadar değer vermeyin kim olursa olsun hayatınızın merkezine almayın onu hemen kimse vazgeçilmez değildir.

16
    1 Yorumla
    • Mervevehayalleri2025
      Mervevehayalleri2025
      +1 yıl

Hepsine katılıyorum

Yorumla
  • Alfia
    Alfia Takip Et
    Master Yaş: 106 , eic 100%
    +1 yıl

Bu yaptığı şaka değil resmen terbiyesizlik. Sana farkındaysan hakaret etmiş. Sen de hala bu adamı hayatında tutuyorsun. Yerinde olsaydım çoktan ayrılmış olurdum. Kimsenin seninle böyle konuşmasına müsaade etme. Sırf seviyorsun diye her şeye de katlanma. Ayrıca seven adam incitmez, kırmaz, hakaret etmez. Bunu da aklının bir kenarına yaz.

4
    0 Yorumla
  • Delimsi22
    Delimsi22 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 30 , eic 71%
    +1 yıl

Yani gerçekten şu tür üslup sahibi bi sadalamadan ne beklediğinizi anlayamadım. Sizin güzelliğiniz onun sözlerine mi bağlı niye değersizleştirmesine izin veriyorsunuz kendinizi yapmayın resme büyük yerden bakınca uzak dur benden diye bağırıyor aslında yaptırmayın kendinize bunu siz çok değerlisiniz.

3
    0 Yorumla
  • KürkMantoluHayri
    KürkMantoluHayri Takip Et
    Master Yaş: 31 , eic 69%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.

anlamadığım şey gururunu ayaklar altına ezen bu adama hala nasıl katlanabiliyorsun? istediğin kadar sev ama bu onunla devam etmeni gerektirmez ki. tepkini gösterip ayrılmalısın. ondan sonra da iletişime geçme, imalı paylaşımlar yapma, mutsuz gözükme. aksine mutlu takıl. o zaman sürüm sürüm gelecektir arkandan. gelmezse de gururumu hiç etmedim der yoluna devam edersin.

3
    0 Yorumla
  • mekanınsahibinil
    mekanınsahibinil Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 33
    +1 yıl

Kızım erkek kıtlığı mı var memlekette yoksa gurur mu parayla? Adam küfür ediyor, ayrıl diyor sen hâlâ sevgilim diyosun yuh.

7
    0 Yorumla
  • niceness
    niceness Takip Et
    Master Yaş: 28 , eic 100%
    +1 yıl

Sence bu kalp kırmak mı? Bu bildiğin hakaret. Ben hakaret karşısında kırılmam. O insandan ışık hızıyla soğur ve ayrılırım. Böyle birinden kurtuldum diye de sevinirim. Bu nasıl şaka be? Böyle şaka mı olur? Şakaya gülersin, sen buna gülebildin mi şu an? Bas şuna tekmeyi.

2
    0 Yorumla
  • _AsabiHatun__
    _AsabiHatun__ Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 109
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı.

Ya sana o kadar ne yazmış? Senin verdiğin yanıta bak. Burada sevgilim diye hitap etmende komedi. Diktir git cümlesinden sonra sayıp, sövüp engel atsa idin ya. Sen hep kendini ezdirmişsin, devam et ezdirmeye aman ayrılma sakın.

0
    0 Yorumla
  • firsthuman
    firsthuman Takip Et
    Bilge Yaş: 28 , eic 46%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 379 cevap paylaştı.

Açıkcası yaptığı huur çocukluğu. Dile getirmene rağmen bu aşağılık kelimeleri sarfetmeye devam etmesi de göstermiş olduğun sevgiyi suistimal etmesi. Zor olacaktır elbette ki fakat; bu ilişkiyi sonlandırman verebileceğin en iyi kararlardan biri olacaktır. Kendini asla hakaret ettirme. Ne ailene ne de bir başkalarına.

0
    3 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

evet yapma saygisizlasma hem üzülüyorum diye dile getiriyorum sürekli ama şaka şaka diyerek aklına gelebilecek en uç şeyleri dahi söyledi bana sen düşün

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Sonu belli ama uzun ilişkim olduğu için cabalamaktan vazgecemiyorum

Yorumla
    • firsthuman
      firsthuman
      +1 yıl

Anlıyorum seni, gerçekten. Ama vazgeçmeyi bileceksin. Gururlu olman gerek. Zor olacak farkındayım. Fakat; sana göstermiş olduğu şey sevgi değil. Yılların canı cehenneme. Şu zaman denen şey o kadar mühim bir nimet ki.. Bir daha zamanı geri alamayacaksın. Mutlu olman gereken zamanı aşağılanarak, üzülerek bitirme. Bir an evvel silkin ve kadınlığının farkına var.

Yorumla
  • Xjaguar
    Xjaguar Takip Et
    Guru Yaş: 45 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.

Öncelikle kendine saygın olmalı ki eminim vardır o zaman bu soruyu sormana bile gerek yok karaktersiz biri sana yakışmaz bir an önce bitirmek işin saygının olmadığı bir ilişki de sevgi de mwrhamette vicdan da barinamaz. Kimse bulunmaz Hint kumaşı değil. Ayrıl dediği an bunu yapmış olman gerekirdi hiçbir gerekçenin arkasına sığınma.

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Seni bilmem ama bu insan müsveddesinin ıslak hortumla dayak yemeye ihtiyacı var. Hem aptal hem de küstah ve en kötüsü sen hala sevgilim diyorsun. Ayrıl bu varlıktan, aile terbiyesi almamış, görgü ve nezaketten bir haber olan yetersiz karakter...

eminim gayet de güzel bir kızsındır ve ellini sallasan ellisi fakat seçimlerinde sana kaba davranacak değil bir prenses gibi hissettirecek kişilere şans ver lütfen. Bu insan diyemediğim varlık için üzüldüğün her saniye zaman kaybı emin ol.

1
    0 Yorumla
  • Pikauv
    Pikauv Takip Et
    FenomenGuru Yaş: 30
    +1 yıl

Nasıl bi ilişki ya hahaa O sana ziktir git ayrıl diyor, sen hala sevgilim ilginç 😄

4
    0 Yorumla
  • ALFA159QV
    ALFA159QV Takip Et
    Bilge Yaş: 40 , eic 98%
    +1 yıl

Sevgilim kelimesini hak etmiyor. oysa bu terim bir elmanın yarısı ya da aynaya baktığında seni görmektir. gecirilen zamanlara yazık ne sevgi var ne saygı, bir anımı anlatayım 7 sene önceydi daha önceleri ayrıldığım kız arkadaşımla bir mekanda tesadüfen karşılaşmıştık oturuyordum onu yanımda görür görmez hemen ayağa kalktım hâlini hatrini sormuştum o otur demeden masaya oturmamistim böyle bir saygıydi nerelerden nerelere gidiyoruz ne diyelim Allah hakkımızda hayırlı olanı nasip eylesin.

0
    0 Yorumla
  • Necro12345
    Necro12345 Takip Et
    Master Yaş: 31 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.

Sende gerçekten onun kalbini kır nasıl bir duygu olduğunu anlasın... neden boyle davranın derse sen de ona de ki sen benim kalbimi şakasına hep kırardın ya ben de senin kalbini gerçekten kırayım dedim nasıl bir duygu olduğunu anlayasin diye sonrada ayrıl ( istiyorsan eğer )

0
    0 Yorumla
  • Just_say_it
    Just_say_it Takip Et
    Xper 6 Yaş: 33 , eic 99%
    +1 yıl

Senin yaş gurubun geneli hep böyle konuşmayı bilmez kendini bilmez g*tü ayrı başı ayrı oynar. kültür, edep (egitim yok okumaktan bahsetmiyorum) daha düzgün ortamlarda takıl it kopuga taviz verme böyle konuşandan adam olmaz sanada yar olmaz kardeşim saplantı haline getirip bu denyoya baglanma 😂

0
    0 Yorumla
  • FloraBacchus
    FloraBacchus Takip Et
    Master Yaş: 29 , eic 100%
    +1 yıl

Okurken çıldırdım, kendini bir besinlerin oksitlenmiş kalıntısı zanneden şu bedeni evrişip aklı hala aynı kalan oksijen israfı varlığa neden engel atıp yoluna bakmıyorsun aceba?

Sen kendi değerini belirlemezsen üstüne basıp tepene çıkan çok olur.

At engel kurtul.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

"Güzel değil miyim" diyerek özgüvensiz bir duruş sergilemişsin kendini aşağıda gördüğünü hissettirmişsin. Bence soğumuş bu senden başka sebepten belki de bilemem de saygı 0 saygı olmadan ilişki yürümez ayrıl bence kimsenin kimseye durduk yere böyle küfür etmeye hakkı yok

1
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

onun öncesinde ben buna normal bı fotomu atmıştım o da igrençc dedi bende ondan sordum öyle bı soruyu belki o an saka askım der düzeltir diye, saygı sonradan kayboldu böyle böyle aklına gelebilecek her konuda saygısız bu arada, kibar olmaya çalıştım ama anlamıyor

Yorumla
  • Venüslü_Dostun
    Venüslü_Dostun Takip Et
    Xper 6 Yaş: 28 , eic 82%
    +1 yıl

Böyle şaka olmaz sevse yapmaz emin ol sana değer vermiyor ve bunu düzeltmek için şaka yapıyorum mk diyor. Sadece bunu diyor şok içerisindeyim. İnsan sevgilisine böyle davranmaz

2
    0 Yorumla
  • Portakal-Çiçeğii
    Portakal-Çiçeğii Takip Et
    Master Yaş: 29 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.

Bu kadar kaba düzgün bir iletişim kurmayı beceremeyen biri ile saatlerini günlerini boşa harcama. Bu tarzda olan kişiler kesinlikle sevilmeyi hak etmiyor. Bunu kendine yapma ve onsuz kendi yolunda hayatına devam et

2
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Bu mesajlar hiçbir şeyi kanıtlamaz. Kendini masum göstermek için bir kesit almışsındır belki de. Emir Toprak a iftira atan kız aklıma geldi nedense. Aşağılık feminist Beyza K. Emir Toprak a küfürler ediyor. Ve kendi ettiği küfürlü mesajları silip Emir in ettiği küfürlü mesajları gösteriyor. Millet se buna inanıyor. Böyle şeyleri gördükten sonra kadınlara olan inancımı kaybettim.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (45 üstü)
    +1 yıl

Eskiden bazı kizlar cesurdu. Tip secerdi, yakışıklı, üslup, diksiyon, erkek bir kızı konuşmak için binbir takla atardı. Hemde yakışıklı eski zaman erkekleri. Kizlar ikinci bir şansı vermezdi. Egitim çok iyiydi, bayana saygı vardı. simdi yakışıklı olmayan ağızda küfür, argo cahil bazı erkekler istediği kızı tavlayabilme durumunda, hatta kız teklif ediyor. Katsindaki kıvanç Tatlıtuğ mu ki bu kadar tolerans tanıyorsun. messjlarin öncesini bilmiyorum. Ama yazılanlardan sonra sürekli kötü davranıyorsun demen ona ne kadar değer verdiğini gösterir. Kim olursa olsun yalnız kalma pahasına da olsa bu duruma düşmeyin. Kiz veya erkek. Arkadas ilişkileri vs. kiz kıza arkadas veya erkek. Bu böyle devam ederse senin basit biri olduğunu düşünüp dahada üstüne gelecektir

0
    0 Yorumla
  • Bonobono
    Bonobono Takip Et
    Xper 6 Yaş: 27 , eic 100%
    +1 yıl

Sevgilinin fotosu bile yok qhehhe malca ilişkin var, küfür ediyor sana teşekkür et bari, bir halt olmaz öyle adamdan, ben bir kıza kolay kolay sövmem he sövdüysem de hakkını veririm hak etmiştir o

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

profil yok ders çalıştığımız için main hesaplarimizi dondurduk fakeden konuşuyoruz, ve de ona nazaran ben gayet küfür etmeden düzgünce sorarak onu anlamaya çalışıyorum. Bana sinirli veya aramız kötü değil kendisi saygısızca kolayca sovebilcek böyle huyu var. Ama ilk zamanlar kolay kolay kiyamazdi.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

kendini bilen insan hak edilmeyen yerde de sovmez bu doğru

Yorumla
  • konuşmayı_seven
    konuşmayı_seven Takip Et
    Yoda Yaş: 27 , eic 70%
    +1 yıl

Flörtüm şaka diye komşu çocuğu ile kahve ineceğini söylediydi. Sorduğumda ise şaka dedi. Sonrada güven falan kalmadı bende. Birde çevresi serseri erkeklerle doluydu. İyice tiksindim ve sevmek istemedim artık onu

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

iş yalancı çoban olayına dönüyor bı sure sonra

Yorumla
  • ALevLeriNiçinde58
    ALevLeriNiçinde58 Takip Et
    Yoda Yaş: 32 , eic 99%
    +1 yıl

Bu nasıl sevgili? Konuşmaya bak? Üsluptaki basitliğe bak? İnsanda biraz kalite olur? Allah'a büyük konuşmayım da bir erkegin benimle bu şekilde konuşmasına asla müsade etmem! Ayrıl dediği yerde film kopardı zaten.. daha başka ne diyim sana?

1
    0 Yorumla
  • Deli_Sorular_Kafamda
    Deli_Sorular_Kafamda Takip Et
    Bilge Yaş: 40 , eic 90%
    +1 yıl

Bu seni Kirmamali.. !!!
    Kendine biraz olsun saygin varsa arkana bakmadan uzaklasmalisin!!

Bu nasil bir terbiyesizliktir! Bu şaka felan degil!
    Rica ediyorum! Kendini buladar değersizleştirme!

1
    0 Yorumla
  • isimsizbilen
    isimsizbilen Takip Et
    Guru Yaş: 30 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.

Bu insan sevgilin olamaz!! Sevgiliyi geçtim insan olamaz. Birisi bana hadi ordan git dese bir daha yüzüne bakmam ve hayatıma almam. Nezaket görgü kuralı falan hak getire hiç bir şey bilmiyor kıro. Görüşmemen için daha ne yapması lazım

1
    0 Yorumla
  • infiniterelationship
    infiniterelationship Takip Et
    Master Yaş: 43 , eic 69%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.

Böylesi dengesiz ve ukala bencil birine karşı demek ki gönlünü kaptırdın ve o bunu bilip seni çok iyi kullanıyor. Akla başka bir şey gelmiyor cidden

1
    0 Yorumla
  • niqiplex
    niqiplex Takip Et
    Guru Yaş: 34 , eic 97%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.

Onun ne olduğu belli ama böyle birisi ile ilişkiyi devam ettirmen senin ne kadar düşük kalitede ve ucuz bir insan olduğunu gösterir.

1
    0 Yorumla
  • Delikanlisback
    Delikanlisback Takip Et
    Yoda Yaş: 30 , eic 99%
    +1 yıl

Biraz kendinize saygınız olsa size küfür eden biriyle birlikte olmazsınız. Adam sadece sana küfür etmekle kalmıyor, ayrılmanı bile söylüyor. Sorduğun soru şaka diyerek kalbimi kırıyor. Senin bu kafayla daha çoook kalbin kırılır.

1
    1 Yorumla
    • bilgisizbilgininiz
      bilgisizbilgininiz
      +1 yıl

Demi ya

Yorumla
  • ilayddabie
    ilayddabie Takip Et
    Xper 5 Yaş: 22
    +1 yıl

ister sözümü dinle ister dinleme sana kalmış ama ben attığın ssyi görünce bile sinir krizi geçirdim sakın ben bunu seviyorum deme çünkü eminim ki onun sana karşı gram hissi yok şu konuşma üslubuna konuşma tarzına bak ya arada ne sevgi ne saygı var ayrıl gitsin kızım mnyak mısın

2
    0 Yorumla
  • Ebru-F
    Ebru-F Takip Et
    Xper 6 Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl

Ay kalitesiz yaratık. Böyle şaka da olmaz, gerçek de.5 yasinda bir çocuk mu acaba karşınızdaki?

2
    0 Yorumla
  • Yarahsa
    Yarahsa Takip Et
    Xper 6 Yaş: 25 , eic 98%
    +1 yıl

Bence buna sevgilim demen bile üzücü resmen seni deneme tahtısına çevirmiş bence ayrılmanda fayda var, her şakanın altında bir gerçeklik vardır ve bu kadar şaka bi ilişkide fazla...
    Ve bu gibi şakalar ise FB ilişkisinde bile yapılmıyor

0
    0 Yorumla
  • Yardımedin_
    Yardımedin_ Takip Et
    Guru Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl

Kizim dalga mi geciyorsun boyle saka mi olur ust uste kufur falan ergenliginin ya zirvesinde ya cikamamis ya da psikolojisi bozuk. Sktr et su cocugu ya da ben sktr etmene yardimci olayim

1
    0 Yorumla
  • Butterflyy_0
    Butterflyy_0 Takip Et
    Yoda Yaş: 25 , eic 99%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 708 cevap paylaştı.

Gercekten sadece soruyorm niye bu bos tenekeyle berabersin.. İgrenc kisilik ya ayrıl engel bas bi daha görme etme simdiden senin yerine benim midem bulandi cocuktan

1
    0 Yorumla
  • elation
    elation Takip Et
    Guru Yaş: 45 , eic 99%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 687 cevap paylaştı.

Hayır yani böyle tiplere kendinizi aşağılamaktan be anlıyorsunuz. Kıtlık mı var, kıran mı girdi. Tuvalet terliğiyle sevgili ol mesela, valla daha iyi.

1
    0 Yorumla
  • Aykırı_Çiçek_
    Aykırı_Çiçek_ Takip Et
    Guru Yaş: 32 , eic 100%
    +1 yıl

Kusura bakma ama herşeyden önce sende gurur falan yok mu? Ya okurken ben burdan sinir oldum nasıl katlanıyorsunuz böyle tiplere inanamıyorum gerçekten.

1
    0 Yorumla
  • SoleilGoddeS
    SoleilGoddeS Takip Et
    Yoda Yaş: 28 , eic 67%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.

Onu cidden sevgilin olarak mı görüyorsun hayatında başka vasfa sığdıramadığın için öyle görüyor olabilir misin acaba

2
    0 Yorumla
  • DamirAdalı
    DamirAdalı Takip Et
    Yoda Yaş: 29 , eic 93%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.

sen de öyle davran. sana s. g diyorsa sen s. g a. yav aptalı diye mesaj at. o sana böyle konuşunca sen neden böylesin gibi soru sorma ona. ya hiç yazma ya da sen de ona o şekil konuş

0
    0 Yorumla
  • Aso6533
    Aso6533 Takip Et
    Guru Yaş: 31 , eic 99%
    +1 yıl

hadi ordan git diyen birine hâlen cevap veriyor olman🤦 böyle ukala kendini bilmez insanların elinde harcamayın güzelim zamanınızı lütfen 🙏 umarım hayatından çıkarırsın.

0
    0 Yorumla
  • TekErkek94
    TekErkek94 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 31 , eic 100%
    +1 yıl

Nereden buluyorsunuz böyle malları awk? Kaşıntı biraz da sizde de var yani, böyle süzme salaglarla birlikte olup sonra da ağlamaya bayılıyorsunuz. Bence müstehak...

0
    0 Yorumla
  • By_as
    By_as Takip Et
    Xper 4 Yaş: 40
    +1 yıl

Sonunda okudum seninle testis geçiyor her kimse sevgiyle bir alakası aşık odug insan erkek kadın farketmez dünyayanin en güzeli geliyor insan bir laf söylemeye kıyamaz mefalere rağmen karşıdaki kişi üzüldüğünü kendiside üzülür bende böyle yaşıyorum kız arkadaşlarimda bunu sacama buluyo

0
    0 Yorumla
  • uzak21durun
    uzak21durun Takip Et
    Master Yaş: 31 , eic 63%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.

Sen bu kişiyle sevgiliysen kendine en ufak saygın yok demektir. Küfürler ve hakaretler havada uçuşuyor..! Afedersin de sokakta hayvana bu şekilde sözler sarfedilmez.

0
    0 Yorumla
  • Suzetaliyah
    Suzetaliyah Takip Et
    Bilge Yaş: 27 , eic 84%
    +1 yıl

Ayrıl bu arada bu çocuğun tek derdi seninle cinsellik yaşamak belliki ya yapmadın ya da hevesini aldı bırakmak istiyor

0
    6 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Oha nasıl tahmin ettin bunu, yaşanmışlık var evet, sıkıldı mi yani

Yorumla
    • Suzetaliyah
      Suzetaliyah
      +1 yıl

Evet hangisi peki

Yorumla
    • Suzetaliyah
      Suzetaliyah
      +1 yıl

Birşeyler yaşadınız mı yaşamadınız mı

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

evet yaşadık ve ilişkim 1.5 yıllık

Yorumla
    • Suzetaliyah
      Suzetaliyah
      +1 yıl

Seninle tek sevgili olmasının nedeni belliki seninle yatmakmış ondan sonra hevesini almış tahmin ediyorum ki en az 6 aydır falan böyle sen ilk başlarda çok umursamadın kırılmana rağmen ama artık çok rahatsız edici olmaya başladı

Yorumla
    • Suzetaliyah
      Suzetaliyah
      +1 yıl

Yardımcı olmak için diyorum bu arada yanlış anlamazsın umarım

Yorumla
  • fatoşşist34
    fatoşşist34 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 31 , eic 100%
    +1 yıl

sen gibilerle aynı cinsiyetten olduğum için bir dakikalığına kendimden tiksindim. neyse ki ben böyle olmam. o küfür eden sevgiliyi alır anasınn kçna geri sokarm.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Seven insan sevdiğinin saçının teline zarar gelsin istemez. Bir damla göz yaşına dayanamaz. Bu çocuk seni sevmiyor. Eh sen tarafından sevilmeyi de hak etmiyor. Üzme kendini, güzel kalbini. İyi insanlar kalmadı mı hayatta?

1
    0 Yorumla
  • bttryflyx
    bttryflyx Takip Et
    Yoda Yaş: 25 , eic 92%
    +1 yıl

Benim de böyle sevgilim vardı şaka yapıyordu gece gündüz ve beni sürekli kırıyordu anlamıyordu da sonuç ayrıldık

1
    0 Yorumla
  • Evdeyokum
    Evdeyokum Takip Et
    Guru Yaş: 110 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.

Ben az önce nasıl bir diyalog okudum 😳 saygıyı aradı gözlerim. Evet lütfen ayrıl ondan lütfen.

1
    0 Yorumla
  • barışçılbiri
    barışçılbiri Takip Et
    Xper 5 Yaş: 44 , eic 64%
    +1 yıl

Sende gerçekten ayrılarak gerçek bir şaka yapabilirsin kendisine hayatının dersini almış olur böylece

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Bence bununla ayrılman senin için sağlıklı olacaktır. Yoksa hep böyle devam edecek ve bu ilişkide üzülen hep sen olacaksın. Ama yinede sen bilirsin. Olmadı güzelce konuş eğer yapmaya devam ederse ayrılmanı öneririm.

0
    0 Yorumla
  • Hayatlarvehayaller
    Hayatlarvehayaller Takip Et
    Xper 6 Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl

Seni kiran üzen değer vermeyen biriyle olma hayatında bulundurma. Ayrıl. Gitsin şakasıni başkasına yapsın ergen

0
    0 Yorumla
  • Kayıpgezginn
    Kayıpgezginn Takip Et
    Yoda Yaş: 79 , eic 97%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.

Efendi erkekleri begenmiyormsunuz uzun boylu olsun yakışıklı olsun bilmem ne olsun sonuç bu işte seçenek çok ise değersiz olursun

0
    0 Yorumla
  • dobraerkek1
    dobraerkek1 Takip Et
    Yoda Yaş: 31 , eic 100%
    +1 yıl

Ve hala buna sevgilimmi diyorsun gerçekten kaç yaşındasıniz gerçekten bu nasıl konuşma tarzı resmen umrunda değilsin

0
    0 Yorumla
  • Behavaha
    Behavaha Takip Et
    Guru Yaş: 27 , eic 97%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 675 cevap paylaştı.

Doğru cevap: ayrılmak.

Böyle birini nasıl çekebiliyorsunuz? Katlanılır gibi değil. Bence ayrılın gitsin.

0
    0 Yorumla
  • ButcherBlaviken
    ButcherBlaviken Takip Et
    Guru Yaş: 29 , eic 92%
    +1 yıl

Bu dünyada ki adalete bakar mısınız temiz iş sahibi olan kişilere bazı kızlar bakmıyor. Böyle tiplere bakıyorlar

0
    0 Yorumla
  • OrtaSehpa
    OrtaSehpa Takip Et
    Yoda Yaş: 43 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.

Bu adam seninle dalga geçiyor. Kendini kötü hissetmene sebep olan kimsenin etrafında bulunma.

0
    0 Yorumla
  • Gökay90
    Gökay90 Takip Et
    Master Yaş: 35 , eic 42%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 11,9b cevap paylaştı.

Şu ekran ona eski sevgilim demen için fazlasıyla yeterli 😂 devam ediyorsan da bu yaptıkları sana müstahak

0
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (217)
Devamını Gör(262)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Sevgilim şaka diyerek hep kalbimi kırıyor, ne yapmalıyım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Sevgilim çok şakacı ve espritüel biri ben bu durumdan hiç hoslanmiyorum ne yapsam :(? 11 cevap verildi
Sevgilim çok saçmalıyor, ne yapmalıyım? 39 cevap verildi
Sevgilim beni tersliyor. Ne yapmalı? 8 cevap verildi
Sevgilim beni hep aşağılıyor? Ne yapmalıyım? 43 cevap verildi
Sevgilim sürekli vucudumla dalga geçiyo? 15 cevap verildi
Sevgilim sürekli bana şaka yapıyor? 3 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Sizi en iyi kim anlar?
  • Dost musun, düşman mı?
  • Sevmeyi biliyor musunuz?
  • İç organlarınız sağlam mı?
  • Kadınlar sohbet edebilme yeteneğine erkekler ise güzelliğe mi bakıyor?
  • Seni En Çok Kim Sever?
  • Uzaylı gelip alsa gider misin?
  • Ben yeni birini nereden bulacağım?
  • Manuel vitesli araba alınır mı sizce manuel vites zor mu?
  • Dudaklarımda estetik olduğu çok belli olmuyor dimi?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨