sosyal medyada gördüm çok ilgimi çekti. sizce bu yalan söyleyip kandırmak mı kalp kırmamak için beyaz yalan mı?

sosyal medyada gördüm çok ilgimi çekti. sizce bu yalan söyleyip kandırmak mı kalp kırmamak için beyaz yalan mı?

bunu sosyal medyada gördüm de göründüğü gibi değildir. kız adama güven vermiyor sanırsam evlenmek için o yüzden adam tereddütte kaldığından bahane sıkmış param yok diye.
Sırf erkeği haklı göstermek için kıvırmışsın da kıvırmışsın. Baya saçmalamışsın yani
@Adin_berenn ne saçmalayacağım başka niye olsun? kadın güven verse adam zaten basar nikahı. kadın kısmı ailesinden ve çevresindeki arkadaşlarının laflarından çok etkileniyor.
Ad hominem yapıyorsun şu anda
@Adin_berenn kelime darağacın geniş diye tartışmada haklılık payı mı sağlayacak bu sana? farklı bir bakış açısı kazandırmaya çalışıyorum at gözlüğü takıyorsun şu anda doğrudan erkeğe saldırıyorsun.
Erkeğe saldıran bir cümlemi yazda bende okuyayım merak ettim ne yazmışımda saldırmışım
@Adin_berenn erkeğe saldıracağını savunduğun ideolojiden anlıyorum, doğrudan karşı tarafa geçtin zaten.
Az önce saldırıyordum şimdi de saldırabilir oldum konuşma ilginçleşiyor gerçekten
@Adin_berenn sen hiç kırık bir bardaktan su içtin mi?
Bence sen senarist ol gerçekten bak konudan konuya atlamakta üstüne yok belli ki olmayan senaryoları yazmakta da iyisin sen bir düşün istersen senaristliği
@Adin_berenn anlat sen seversin yalanı...
Daha fazla bu saçma konuşmayı sürdüremem hayatta başarılar sana 👋🏼👋🏼
@Adin_berenn saçma olan ilk etapta yazmandı zaten 🙃 teşekkürler.
Cevap
14Cevap
Bence bahane değil parası olmayan evlenemiyor çünkü maalesef. yani bu bir gerçek ama olduğu halde yok diyorsa evet bahane bence
Artık herşeyi erkeklerin üstüne yıkan çok kız var yani insanın maddi yönden kendine güvenmeyip korkması normal
Evlilik masrafını erkek yüklenmek zorunda değil. Bunu anlatamıyorsa silebilir kızı, böyle oyunlara gerek yok. Okyanusta yeterince balık var.
"Allah kurtarsın" mesajı her şeyi açıklıyor bence :D
Bazı kadınlar evlilik için çok baskı yapıyor ondan dolayı erkekler çaresiz kalıp her şeyi diyebilir
Kendini evliliğe hazır hissetmiyordur ya da arabasını satmak istemiyordur
Valla bu beyaz yalansa daha ne masum yalanlar var 🤣🤣
Valla bir kadının satmazsan ayrılırız lafına 40 takla atacagima yol yakınken yol veririm hic boyle sacmaliklarla ugrasamam.
herks aynı degıldır
Erkekler hep böyle 😵💫
para bekara lazım evlenmek dha ucuz
Hahaha abi çok iyi beyaz bir yalan sadece
dogruyu soylemek iyidir
Meslek sahibi olsaymış kazansaymış
Adamın mesleğini nerden anladın ya
@Beneklı1910 anlarım ben
Ahahahha çok iyi yaa
Sayılır
Boş kurgu
Mesleği yoksa işsizse parası yoktur tabi