arkadaşlar sekiz aylık bir ilişkim vardı geçen hafta bitti ayrıldıktan 24 saat geçmeden yeni biriyle görüldü ben bunu öğrenince baya kavga ettim tartıştık falan neyse işte aldığı hediyeleri falan her şeyi verdim tokat attım tekme attım falan sinir krizi geçirdim çünkü bu kadar kısa sürede yeni biriyle tanışması bana göre aldatmak sayılır ki zaten ben varken de bu kız bundan çakmak falan istemis sanırım o ara kız buna yavsıyordu
dün gece beni aramış fotoğraflarımızı atıp bunlara bakarak ağlamam normal mi yazmış mesajlara bakmadım o da 10 dk sonra geri silmiş bende bir şey yazmadım bugün sabah yine o kızla birlikte yaptığını anlamıyorum sizce ne yapmaya çalışıyor
dün gece beni aramış fotoğraflarımızı atıp bunlara bakarak ağlamam normal mi yazmış mesajlara bakmadım o da 10 dk sonra geri silmiş bende bir şey yazmadım bugün sabah yine o kızla birlikte yaptığını anlamıyorum sizce ne yapmaya çalışıyor
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Böyle birini nasıl her yerden engellemedin anlamıyorum. Sana ulaşabilmesi bile basitleştirir
Instagram Snapchat Twitter gibi uygulamalardan engelledim sadece WhatsApp dan engellemedim onu da pişman olduğunu görmek istediğim için
Onun hiç öyle düşünmediğinden emin olabilirsin. Seni basite alıyor, açık kapı bıraktı diyordur.
Geri dönersen yeni krizlere hazırlıklı ol. Kusura bakma ama bu durumda geri dönmek ahmaklık.
fb olarak takılmak ıstıyordur
Bitene asla dönme biten bitmiştir el salla