Engel kaldıran ex?

2yıllık eximle yeni ayrıldık sayılır ama en son ayrıyken kavga etmiştik ve beni aklınıza gelebilcek heryerden engellemişti. bende onun haberi yok ama youtube hesabı girili google hesapları falan dinlediği şarkıları görebiliyorum hep. geçen ay durduk yere main engelimi açmıştı ama tık yoktu. geceleri müslüm, uygar doğanay, sezen aksu vs hep ayrılık şarkıları dinliyor bizim şarkılarımızı falan herneyse. geçen gün sabah 5 te bunları dinlerken youtubedan arama engeli nasıl kaldırılır diye sormuş. bende benim engelimi kaldıracağını düsünmedm çünkü geçen hafta aramıştım engelliydim hala. dün sabah uyandım dedim basiyim ve çaldı bu sefer telefon kapattım hemen. sonrasında geri aradı beni açtım bende aramışsın dedi bahane uydurdum yanlışlıkla dedm uzatmadan tamam sıkıntı yok dedi tamam diyip yüzüne kapattım. sık sık denk geliyoruz gözgöze gelip duruyoruz dışarıda da ve benim gözümün dövmesi vardı kolunda ayrılınca kaplattırdı üstünü profil resmini de kapalı haliyle koydu gözümün olan postunu bile kaldırdı. daha sonra bu aksam bakiyorum gözümün oldupu eski fotoğrafı pp yapmış sonra tekrar değiştirmiş amacı ne burada sizce
Engel kaldıran ex?