Aşık olduğunuz insan için her şeyi yapar mısınız yoksa "kimse beni öyle köle gibi kullanamaz" diyenlerden misin 🤔

Aşık olduğunuz insan için her şeyi yapar mısınız yoksa "kimse beni öyle köle gibi kullanamaz" diyenlerden misin 🤔
Ne iğrenç bir fotoğraf ve sen bir de fenomen misin? Soruyu şikayet ediyorum. Aşırı uygunsuz bir fotoğraf. Oğlum sen nasıl erkeksin lan? Bu nasıl fotoğraf? Bir de gizliden de sormamış. Nasıl bir simpsin sen? Bir erkek asla bu duruma düşmemeli. Erkek dediğin güçlü olacak. Böyle saçma şeyler yapmayacak.
Ben erkek değilim adamım, fark edersen köle kavramını kullandım bu yüzden de bu fotoğrafı seçtim onun yerine kadını koyup linç mi yeseydim?
Ben iyi bir fenomenim ama bazı insanlar değerimi bilmiyor işte
" onun yerine kadını koyup linç mi yeseydim?" Bu kadar korkaksın yani. Ve erkeklerin köle olmasını normal görüyorsun öyle mi?
Gamerlar neden böyle ezik ve simp oluyor? Neden kızsan erkek profili açtın o zaman? Abi şu konu nerden baksan iğrenç ya. Mide bulantısı yemin ediyorum. Dominat erkek gibi olan kadınları da itaatkar kadın gibi olan erkekleri de dövesim var eşek sudan gelinceye kadar.
Ohoo Aşk da bir yere kadar. Kimsenin kulu köpeği olmaya gelmedi hiç kimse bu dünyaya. Aşkından fedakarlık edersin, belli başlı şeyleri gözardı edersin, tolere edersin, susarsın, gururunu çiğnersin bazı bazı, bir şeylerden aşkın için vazgeçersin ama bu kadar. Bazen aşık olduğun insanla yaşamadığın aşk, daha güzel. Çünkü Aşka layık değildir, bünyesi alışık değildir, Aşktan bihaberdir. Kimseye zorla Aşkın güzelliğini anlatamazsın. Kimsenin saçma sapan isteklerini yerine getirmek zorunda değilsin.
Aşk sevgi gibi isteklerde karşılıklı olmalı aşık olduğum insan bana karşı saygılıysa bana değer veriyorsa istedikleri de onur kırıcı değilse neden yapmayayım?
Cevap
5Cevap
Aşık olduğum insan her şeyi yaparım
Yaparım, yaptımda… ama gözümün önünde görüşlerde yorumlarda olsun, takipleşiyorsa gözümden düşmüştür
Kimse beni köle olarak görmemeli. Kimsenin kölesi olmam, kimse için kılımı dahi kıpırdatmam.
Allah korusun. Kimseye kul köle olamam
Bu konuyu neden kaldırmadınız hocam. Şu fotoğrafa bakın. Erkekler bu hallere düşmemeli. Neden neden neden? Neden erkekler susuyor, kadınlar susuyor erkeklere bu yapılanlara?*?
Artık yapmam, bitti.
Yapmıyorum
Tabiki her şey yapılır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?