Arkadaşlar merhaba öncelikle. Aslında bu anlatacağım aşk hikayesi çok uzun ve aslında karmaşık (isterseniz dmden detaylı anlatabilirim) ama ben en çarpıcı noktalarla anlatmaya çalışacağım.
Biz şu an ikimiz de 23 yaşındayız, 2014’te tanıştık aynı sınıfta ve birbirimizden hoşlanmaya başladık benim onu sevdiğimi arkadaşım ona söyledi yani o biliyordu ama ben ondan hiçbir zaman net bir söz bir hareket göremedim sadece utangaçlıklar kıskanmalar, bir yıl boyunca full bakışmalar ama nadiren bir konuşma vardı.
Okuldan gitti sonra öğrendim ki arkadaşıma benim hakkımda “çirkin bi kız o” demiş. çok üzüldüm tam onu unutucam derken dersanemin dibindeki dersaneye yazıldı arkadaşlarımdan dersanemi öğrenerek. 2 yıl boyunca dersane çıkışı aynı gün aynı saat aynı durakta sözleşmiş gibi buluşurduk. Sonra dersanesini aradım sordum halbuki o gün dersi etütü hiçbir şeyi yokmuş. Dersanenin son günleri artık üni sınav haftasından bi hafta önce ben otobüse binmeden uzun uzun bir bakışını hatırlıyorum sanki gitme kal der gibi.
2018’den sonra yani üniversiteye başlayıp ben başka şehre gittikten sonra 2020’de gördüm onu sömestr tatilinde. Biz arkadaşımla oturuyorduk o ise caddede yürüyordu bana yan yan bakarak geçti gitti. 10 dk sonra kalktık yokuşu yürüdük bir de baktım köşeden yine çıkıyor yokuş aşağı iniyor sanki dikizlemiş gibi.
Sürekli de beni arkadaşlarımıza soruyor yıllardır ortak arkadaşlarımız istek atıp duruyor. En son da geçen yaz aynı otobüste denk geldik, otobüsten inerken bile isteye gibi resmen dibimden geçip süzdü bakışlarıyla.
Şimdi de spoti son dinlediklerine bakıyorum, korkuyorum, peşimizde birileri var, biz iki aşık olarak ayrılmak zorunda kaldık, aramızda engeller var, gibi şarkılar dinliyor.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer