Çok seviyorum ama hep bişeyler oluyor aramız bozuluyor?

2 senedir beraberiz ve birbirimze destek olmaya çalışıyoruz uzak mesafelere rağmen (farklı ülke) her gün mesajlaşıyoruz. Ailesiyle fazla görüşmüyor babasıyla arası bozuk diye ve babası hiç bir konuda ona destek olmuyor. Her zaman bana dertlerini anlatan biri ama son zamandır bişey anlatmamaya ve kücük şeylerde bilene beni alttan almamaya başladı. Sürekli yanlış bi kelimemde kavga ediyoruz ve özür dilememe rağmen uzuyordu kavgalar soğukluklar. En son dayanamadım ona o kadar baskı yaptım ki borcu olduğunu öğrendim. Babası yardım etmiyormuş anneside fazla yardım edemiyormuş babası fark eder diye. Kardeşleri küçük calışmıyorlar. Ben teklif ettim sana yardım edim diye. Başta çok çekindi ama kabul etti. Bazıları dolandırmıştır seni diyecek belki ama kendim biliyorum sabah akşam hep calışıyor. Her aradığımda görüyorum iş başında ve sosyal medyaya bilene girmiyor arada sadece benimle konuşuyor o kadar. Eskisi kadar dertleşsin istiyorum benimle ama yapmıyor. Sen kafana bişey takma ben her şeyi halledecem bi türlü sonra senide yanıma alcam mutlu mesut yaşayacaz diyor. Borç yüzünden çok mahcup oldu benden cok özür diledi ve yakın zamanda ödeyecem dedi. Kötü günümde bilene beni bırakmadın destek oldun ben seni bırakmam ne olursa olsun seninle evlenecem diye yeminler sözler verdi. Aramızda ne kadar kavga soğukluk olsada evlilik sözümü unutma sen diplomanı al bende hayatımı düzene sokarım oraya kadar sonra hep yan yana oluruz dedi. Sorun ama şu çok çalışıyor ek işde bulmuş ve kavga edince gönlümü bilene alamıyor. Eskiden sürekli peşimden koşuyordu şiirler yazıyordu ama o zamanlar işi başkaydı. Şimdi boş vakti yok ve çok stresli. İşi değiştirsen mi diye sordum bu maaşla şimdiki durumlarda başka iş bulamam coronadan dedi. Eskiden bir hafta bilene trip atıyordum usanmıyordu şimdi hayatım bu kadar yeter gercekten yoruluyorum seni çok seviyorum ama benide anla lütfen zamanım yok müsait olunca sana yazacam diyor. Ben ne yapmalıyım? Bu durum 3 aydır böyle benden soğumasından korkuyorum
Çok seviyorum ama hep bişeyler oluyor aramız bozuluyor?