2 senedir beraberiz ve birbirimze destek olmaya çalışıyoruz uzak mesafelere rağmen (farklı ülke) her gün mesajlaşıyoruz. Ailesiyle fazla görüşmüyor babasıyla arası bozuk diye ve babası hiç bir konuda ona destek olmuyor. Her zaman bana dertlerini anlatan biri ama son zamandır bişey anlatmamaya ve kücük şeylerde bilene beni alttan almamaya başladı. Sürekli yanlış bi kelimemde kavga ediyoruz ve özür dilememe rağmen uzuyordu kavgalar soğukluklar. En son dayanamadım ona o kadar baskı yaptım ki borcu olduğunu öğrendim. Babası yardım etmiyormuş anneside fazla yardım edemiyormuş babası fark eder diye. Kardeşleri küçük calışmıyorlar. Ben teklif ettim sana yardım edim diye. Başta çok çekindi ama kabul etti. Bazıları dolandırmıştır seni diyecek belki ama kendim biliyorum sabah akşam hep calışıyor. Her aradığımda görüyorum iş başında ve sosyal medyaya bilene girmiyor arada sadece benimle konuşuyor o kadar. Eskisi kadar dertleşsin istiyorum benimle ama yapmıyor. Sen kafana bişey takma ben her şeyi halledecem bi türlü sonra senide yanıma alcam mutlu mesut yaşayacaz diyor. Borç yüzünden çok mahcup oldu benden cok özür diledi ve yakın zamanda ödeyecem dedi. Kötü günümde bilene beni bırakmadın destek oldun ben seni bırakmam ne olursa olsun seninle evlenecem diye yeminler sözler verdi. Aramızda ne kadar kavga soğukluk olsada evlilik sözümü unutma sen diplomanı al bende hayatımı düzene sokarım oraya kadar sonra hep yan yana oluruz dedi. Sorun ama şu çok çalışıyor ek işde bulmuş ve kavga edince gönlümü bilene alamıyor. Eskiden sürekli peşimden koşuyordu şiirler yazıyordu ama o zamanlar işi başkaydı. Şimdi boş vakti yok ve çok stresli. İşi değiştirsen mi diye sordum bu maaşla şimdiki durumlarda başka iş bulamam coronadan dedi. Eskiden bir hafta bilene trip atıyordum usanmıyordu şimdi hayatım bu kadar yeter gercekten yoruluyorum seni çok seviyorum ama benide anla lütfen zamanım yok müsait olunca sana yazacam diyor. Ben ne yapmalıyım? Bu durum 3 aydır böyle benden soğumasından korkuyorum
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Acura Motors kullanın duzelirsiniz kanka
Keşke cözüm bu olsa😂
Başka ne olacak çözüm kanka 🤔😀
Şehiri birak başka ulkedesiniz hemi. Erkek mi kalmadı da taaa uzaktakiyle sevgili olmuşsun. Buna sevgilik denmez gerci
Bende hep uzak ilişikilere çok karşıydım asla olmaz diyordu ama burdaki erkeklere göre daha kibar samimi geldi bilmiyorum beni kendine ceken bişeyi var huzur veriyor mutlu oluyorum onun en küçük bişeyine. Zaten ilerde türkiyede yaşamak istiyordum onu tanıyınca bundan süper koca ve harika bir baba olur dedim kendime. Nasıl anlatsam bilmiyorum ki hislerimi
Cok komiksin sesten karakter analizi de yapiyo musun 🤣 herkes sanalda mükemmeldir senin görmek istediğin kişi olur. Simdi senden başka 5 tane daha takıldığı yoksa adam değilim🤣🤣
Herkes sizin gibi kırıcı değil. Neyse yorum icin teşekkür ederim ama lütfen bu sorumun altına artık bişey yazmayın moralim zaten bozuk bide benimle dalga eder bi şekilde konuşmanız daha çok can sıkıcı
Bence sen biraz araştır belki senden soğumak için bunları yapıyor ya da davranıyor insan sevdigiyle zamn gecirmk konusmk istemez mi biraz gozlemle
Onu ben çok düşündüm ama hep evlilik konusunu açıyor büyük yeminler ediyor. Seninle kavgalı olsakda konuşmasakda sadece seninle evlenirim sadece seni istiyorum hayatımda diyor. Neden bana zaman ayırmıyorsun diye sordum insan sonuçta sevdiğine zaman ayırır. Bir süre katlan yoruluyorum tek başıma hayatda ayakta durmaya çalışıyorum sen sadece sığındığım liman ol ilerde istediğin gibi acısını çıkart diyor. Ben onu cok seviyorum kıyamıyorum bide böyle şeyler dediğinden beri daha çok yanında olmaya calışıyorum
İnsan bu tip şeyler için yemin içerek karşı tarafı ikna etmeye çalışma hal hareket davranışlarına etkiler bilmiyorum bunlar norml şeyler değil sanki biraz bahane sevdiği insanı gerckten dusunmemesidir
Beni düşünmeyen beni arzulamayan sevdiğini düşünmeyen şu an ne yapıyor diye düşünmeyen bı bireyden ilişki sevgili ne kadar olur zor kusura bakma olumsuz konusuyorum
Anlıyorum. Bilmiyorum kafam çok karışık. Sevmiyorsan ayrıl beni sevmeyen biriyle olmak istemiyorum dedim en baştan beri ve sana karşı bişey hissetmediğim zaman bunu zaten ilk sana söylerim ayrılırım sen mutsuzluğu hak etmiyorsun dedi. Ben onunla bu konu yüzünden cok kavga ettim bazen günaydın bilene yazmıyordu bi ara ve ayrıldım. Ortak arkadaşımız var ayrılığmızı biliyordu ve bir kac kere ağzını aradı ve bilerek işte kızı hiç sevmiyordum fazla saf gibi olumsuz şeyler söyledi benim hakkımda tepkisini görmek için. Orda beni korudu ve arkadaşıyla kavga etti sen nasıl her konuda bize destek olan birine böyle dersin o kız hakkında kimse kötü konuşamaz konuşturtmam felan dedi. Hayat mücadelesi veriyorum tek başıma diyor yani galiba hayatında şu an söylemediği zorluklar çekiyor ama bu zaman ayıramamak için sebep olur mu? Ben fazla evdeyim bi yere cıkmıyorum corona yüzünden, ben mi fazla yükleniyorum bilmiyorum.
Sen nerede yaşıyorsun o nerde yasiyor
Birde yaşlarınız kac
O türkiyede 27 yaşında bende almanya 23 yaşındayım
Ben bı erkk olarak beni düşünmeyen aramiyan sormayan bı insandan uzak dururum şüphe ederim benim sevgisinden öyle sevgimi olur
Zaten uzaktan ilişki sıkıntılı normalde birde böyle olması daha kotu
Hiç düşünmüyor aramıyor diyemem yani o kadarda berbat değil aramız. Hasta olduğumda zaten her saat başı yazıyor iyimisin diye. Her ay bana bir tane özür mesajı yazıyor ilgilenemiyorum ama seni seviyorum diye. Uzun süre yazmadığımda bana yazıyor (bir kaç kere 3-4 gün yazmadım o bana yazana kadar) nerdesin diye. Sen beni niye merak etmiyorsun kac gün konuşmadan neden durabiliyorsun dediğmde ailenle yaşıyorsun, genelde hep evdesin icim rahat onlardan iyi kim bakıcak sana diyor. Mantıklıda geliyor cevapları bişey diyemiyorum.
Bak ben uzaktan ilişkim vardı herşeyi farkına varana kadar çok geç kaldım sonundada çok üzüldüm
Sizin ilişkiniz nasıldı?
Ben şu an çalışıyorum biraz uzun akşam mesaj atarsanız konusurz erkk kadının peşinden koşar uğraşır emek verir
Merhaba burdamisin müsaitseniz konuşabiliriz öğlen yarım kalmisti