Narsist birinin kurbanimiyim?

Nerdeyse 4 senedir tanisik oldugum
Suandada ayri oldugum eski sevgilimi sizlere sormak istiyorum cunku artik nereye kime sorsam hic kimse anlamiyor ne yasadigimida neden yasadigimida ilk tanistigimizda bana deli gibi asikti kapilarda bacalardaydi sanki ondan once hic sevilmemistim ufak noktalara bile oyle guzel dokunuyorduki ilk goruste asik olmus bana oyle soyluyordu pesimdende cok kostu ama sonrasinda bi anda bitti ve ben ne kadar cok ugrassamda asla ona ulasamadim beni o kadar seven insan sebepsiz yere sesimi bile duymak istemedi neyse yani zamanla bende unuttum tabiki ismini dahi unuttum ama bi anda cikti geldi e tabi bende sandimki eskisi gibi olucaz beni seven adam geri gelmis hep kendimo hatalo gordum acikcasi hala goruyorum aslinda anlaticak oyle sey varki zamanla git gelli bi iliski oldu ben bağımlı oldum iyice kendi kendime sürekli bu adam pesimden kosmustu adini unutmustum nasil bu hale geldim
Der oldum her isi bir oyun her sozunde bir oyun bir bilmece var onu sevmek bile istemiyorum ama engel olamıyorum boyle biri degildim cokta guzel biriyim ozguvenli guzel bi ailesi olan bi kadinim ama o hayatimdayken ne güzellik kaliyor ne ozguvenim kendimden nefret ediyorum manipulemo edildim bilmiyorum ama o beni yargilasada kotude konussa bana hic bi zaman kotu konusuyormus gibi gelmedi kendimi hastaliklo gordum surekli igrenc biriymisim gibi her ayriligimiz yikim oldu bana ne zaman toparlansam kapimda belirdi etrafımdaki herkes bas bas bu adam narsist kendinden baskasini sevmiyor diyor icten ice inanmak istemiyorum piskologami gitmeliyim bilmiyorum fiyatlarda cok yuksek ne yasadigimi anlayamiyorum beni rahat biraksa eminim onu unutucagim
Ama ona olan zaafimi kullaniyor benim
Hakkimda surekli o beni birakamaz benden baska adamla olamaz diyor beni baska kadinlara bile alistirdi beni birakip baskalariyla olmasina bile goz yummaya basladim bunu normallestirdi o yapabilir ama ben yapamam bu kadar igrenc seyler yasadim ama yinede birakamadim napmayalim lutfen bilen biri birazda yardim etsin bu kisi gercekten narsist olabilirmi ben kurbanimiyim onun lutfen isik olun bana🙏🏻
Narsist birinin kurbanimiyim?