Nerdeyse 4 senedir tanisik oldugum
Suandada ayri oldugum eski sevgilimi sizlere sormak istiyorum cunku artik nereye kime sorsam hic kimse anlamiyor ne yasadigimida neden yasadigimida ilk tanistigimizda bana deli gibi asikti kapilarda bacalardaydi sanki ondan once hic sevilmemistim ufak noktalara bile oyle guzel dokunuyorduki ilk goruste asik olmus bana oyle soyluyordu pesimdende cok kostu ama sonrasinda bi anda bitti ve ben ne kadar cok ugrassamda asla ona ulasamadim beni o kadar seven insan sebepsiz yere sesimi bile duymak istemedi neyse yani zamanla bende unuttum tabiki ismini dahi unuttum ama bi anda cikti geldi e tabi bende sandimki eskisi gibi olucaz beni seven adam geri gelmis hep kendimo hatalo gordum acikcasi hala goruyorum aslinda anlaticak oyle sey varki zamanla git gelli bi iliski oldu ben bağımlı oldum iyice kendi kendime sürekli bu adam pesimden kosmustu adini unutmustum nasil bu hale geldim
Der oldum her isi bir oyun her sozunde bir oyun bir bilmece var onu sevmek bile istemiyorum ama engel olamıyorum boyle biri degildim cokta guzel biriyim ozguvenli guzel bi ailesi olan bi kadinim ama o hayatimdayken ne güzellik kaliyor ne ozguvenim kendimden nefret ediyorum manipulemo edildim bilmiyorum ama o beni yargilasada kotude konussa bana hic bi zaman kotu konusuyormus gibi gelmedi kendimi hastaliklo gordum surekli igrenc biriymisim gibi her ayriligimiz yikim oldu bana ne zaman toparlansam kapimda belirdi etrafımdaki herkes bas bas bu adam narsist kendinden baskasini sevmiyor diyor icten ice inanmak istemiyorum piskologami gitmeliyim bilmiyorum fiyatlarda cok yuksek ne yasadigimi anlayamiyorum beni rahat biraksa eminim onu unutucagim
Ama ona olan zaafimi kullaniyor benim
Hakkimda surekli o beni birakamaz benden baska adamla olamaz diyor beni baska kadinlara bile alistirdi beni birakip baskalariyla olmasina bile goz yummaya basladim bunu normallestirdi o yapabilir ama ben yapamam bu kadar igrenc seyler yasadim ama yinede birakamadim napmayalim lutfen bilen biri birazda yardim etsin bu kisi gercekten narsist olabilirmi ben kurbanimiyim onun lutfen isik olun bana🙏🏻
Suandada ayri oldugum eski sevgilimi sizlere sormak istiyorum cunku artik nereye kime sorsam hic kimse anlamiyor ne yasadigimida neden yasadigimida ilk tanistigimizda bana deli gibi asikti kapilarda bacalardaydi sanki ondan once hic sevilmemistim ufak noktalara bile oyle guzel dokunuyorduki ilk goruste asik olmus bana oyle soyluyordu pesimdende cok kostu ama sonrasinda bi anda bitti ve ben ne kadar cok ugrassamda asla ona ulasamadim beni o kadar seven insan sebepsiz yere sesimi bile duymak istemedi neyse yani zamanla bende unuttum tabiki ismini dahi unuttum ama bi anda cikti geldi e tabi bende sandimki eskisi gibi olucaz beni seven adam geri gelmis hep kendimo hatalo gordum acikcasi hala goruyorum aslinda anlaticak oyle sey varki zamanla git gelli bi iliski oldu ben bağımlı oldum iyice kendi kendime sürekli bu adam pesimden kosmustu adini unutmustum nasil bu hale geldim
Der oldum her isi bir oyun her sozunde bir oyun bir bilmece var onu sevmek bile istemiyorum ama engel olamıyorum boyle biri degildim cokta guzel biriyim ozguvenli guzel bi ailesi olan bi kadinim ama o hayatimdayken ne güzellik kaliyor ne ozguvenim kendimden nefret ediyorum manipulemo edildim bilmiyorum ama o beni yargilasada kotude konussa bana hic bi zaman kotu konusuyormus gibi gelmedi kendimi hastaliklo gordum surekli igrenc biriymisim gibi her ayriligimiz yikim oldu bana ne zaman toparlansam kapimda belirdi etrafımdaki herkes bas bas bu adam narsist kendinden baskasini sevmiyor diyor icten ice inanmak istemiyorum piskologami gitmeliyim bilmiyorum fiyatlarda cok yuksek ne yasadigimi anlayamiyorum beni rahat biraksa eminim onu unutucagim
Ama ona olan zaafimi kullaniyor benim
Hakkimda surekli o beni birakamaz benden baska adamla olamaz diyor beni baska kadinlara bile alistirdi beni birakip baskalariyla olmasina bile goz yummaya basladim bunu normallestirdi o yapabilir ama ben yapamam bu kadar igrenc seyler yasadim ama yinede birakamadim napmayalim lutfen bilen biri birazda yardim etsin bu kisi gercekten narsist olabilirmi ben kurbanimiyim onun lutfen isik olun bana🙏🏻
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
cidden sok oldum kesinlikle narsiszm belli ki seni ilk önce sevgi bombasına bogmus ve bir anda cekmis bir tur manipülasyon tekniği bilerek mi yapmıstır bilmem ama sana bunu asılamıs ve kendine baglamıs buyuk ıhtımal aldıgın bu degere bagladın ve farkında degilsin aslında cok normal birsey yasadıkların beyin cok konustugu gordugu kısıye alısır bı sure sonra ondan kopma fıkrını kabullenemez fakat bu yasananlar cok toksık duruyor ve sızde farkına varmıssınız baska kadınlara goz yummanız ya da sevgılınızın bunu sıze alıstırması katlanılamaz bırsey kendinize olan azıcık saygınız varsa ilk once kendi kendinize tum yasananları oturup degerlendirmeli ve derhal kurtulma noktasını koymalısınız buyuk ıhtımal Şu an korktugunuz sey ayrılırsanız icinizde yasanıcak bosluk kı bu vok normaldır herkes yasar beyın o kısıye alısır bunu gecırebılecek tek sey ise tamamen en ufak bı baglantı kalmadan hayatınızda cıkarmanız ve onu dusunmeye vakıt bulamayacak kadar kafanızı mesgul etmenız bu surec stres vsyapabılır fakat kımse vazgceılmez degıldır zaman herseyı unutturur umarım bır an once bu ıgrenc durumdan kendinizi kurtarırsınız kesinlikle daha fazla deger gorucegınız bır ılıskınız olcaktır
Cok tesekkur ederim🥹 insallah yapabilirim bunları zaten aslinda bir dongu gibi ben sizin yazdiklarinizi yapiyor toparlaniyor unutuyorum ama sonra o bir geliyor hayir desemde oyle seyler yapiyorki herseyimi ezberlemis ya bir insan tum kıyafetlerimi ezberlemis olabilirmi parfumumun ne olduguna kadar beni oyle iyi taniyorki korkuyorum ondan artik Şu an ayriyim hala kafa karistirici seyler yapiyor ve 4. Senenin sonunda 2 gundur farkindayim bunlarin bir daha geri gelirse farkinda olmus olucam insallah ona hayir diyebilirim
kurtulmanız ve kafanızı karıstırmaması ıcın yapmanız gereken sey tum ıcınızde bırıkenlerı soyleyıp ıletısımı kesmek hayır demeye bıle cesaret edemez olmussunuz narsıst ınsanlar cok korkunctun sızı avucunuzun ıcıne alır ve bıldıgın oynayrlar sevgiden degil takıntıdan lutfen sevgiyle takıntıyı ayırabilin buyuk ıhtımal ondan kopmanız fıkrı kendısını delırtıyor bır turlu rahat vermıyor herseyı bıtırdıgınızden emın olup kesın bir kararla kendinize odaklanın yasamıs bırı olarak soylıyım kesınlıkle daha iyi hissediceksiniz unutma surecleri normaldir
İnsallah kurtulucam🥹
Narsist insanlar çok tehlikelidir. Size love bombing dediğimiz tekniği uygulayıp kendilerine bağlarlar. Sizden rahatsız olduğu şeyleri söylerler ama açıklama yapmanıza bile izin vermezler. Sizi sevmezler ama başkaları ile olma ihtimalinizi bile kendilerine yediremezler. Ben de birebir böyle biriyle karşı karşıya geldim. Lütfen dediğin gibi psikologa git. Sen ve hayatın ağzına ettiğimin narsistin birinden daha değerlisiniz.
Piskologa daha oncede gittim psikiyatrise sevketti ve sadece ilac yazdilar biktim
4 senedir onun yuzuden ten rengimden bile nefret eder oldum kendimi cok severdim oysaki sen nasil kurtuldun? Yazdiklarim sence narsist birine uyuyormu?
yazdıkların birebir narsist birine uyuyor. benim dediklerim de varsa kesinkes öyledir. ben de kurtulmuş sayılmam kurtulma eşiğindeyim. paran varsa terapi al yaşadığın durum depresyon gibi ilaçla geçecek bir şey değil
İnsallah ikimizde kurtuluruz cok teşekkür ederim🥹
Bence seninle vakit kaybetmek istemiyor aslinda. Fazla deger vermemeliydin
4 yildirmi vakit kaybetmek istemiyor 🫠
Evet senbilirsin