Bir narsistin kurbanı oldunuz mu? Neler yaşayıp nasıl kurtuldunuz?
2 ay
Bir narsistin kurbanı oldunuz mu? Neler yaşayıp nasıl kurtuldunuz?
Evet oldum hemde defalarca genelde sosyal medyadan tanıştım bu tiplerlerle bunlar zaten en çokta sosyal medyada mevcut oluyor orada kandırmak daha kolay sonuçta peki neden daha kolay çünkü laflarla sizi kovalamaya çalışır hemde öyle böyle değil bide o an duygusal boşluktaysanız geçmiş olsun derim sadece üstelik gizli saklı bir yer olduğu için kendilerini rahat bir şekilde daha farklı gösteriyorlar işte bende kaç kez böylelerine kandım öyle bir lovebombing uyguluyorlar ki sana göklere çıkartıyorlar resmen seni bir zaman sonra tamamen kesiyorlar bunu sonra bi bakmışsın yere çarpmışsın o acıyı tarif edemem yaşanmalı ne olursa olsun sen yinede ondan vaz geçmek istemiyorsun vaz geçemiyorsun bağlanmışsın ona çoktan işte o zaman karşındaki insan seni istediği gibi kullanmaya çalışıyor bide bu şeytanlar arka planda bir sürü karı kızla muhatap oluyor bide hepsine aynısını yaşatıyor sorun sizde değil onlarda bu varlıkların ruhu bozuk o kadar bozuk ki en ufak bir ilgiye muhtaçlar ve asla doymuyorlar doyumsuzlar bu yüzden eğer böyle birisiyle uğraşıyorsanız kaçın kurtarın kendinizi kızlar
Ha şunu demeye unuttum bunlar sizin ruhunuzu emmeye çalışıyor size ne ilgi veriyorlar ne saygı ne sevgi üstelik sizi dediğin gibi kullanıyorlar yani sadece zarar götürüyorsunuz
Görüyorsunuz*
Bu soru biraz yük taşıyor, hissediyorum… 🌿 Eğer bir narsistin kurbanı olduysan kendini önce çok özel, sonra çok yetersiz hissetmiş olabilirsin. Çünkü böyle kişiler önce idealize eder, sonra değersizleştirir. Sen “nerede yanlış yaptım?” derken aslında manipülasyonun içindesindir. Çıkış dönüm noktası şu oluyor: Suçun sende olmadığını fark etmek. Mesafe koyduğunda zihnin berraklaşıyor, öz güvenin geri geliyor. Unutma, kimse seni küçülterek kendini büyütemez. 💭✨
Cevap
5Cevap
Narşistler insanı değersizleştiriyor birtakım travmatik deneyimlerde bırakıyor. Yaşanan her şey tecrübe.
Hayır olmadım olmam da. uzak tutarım kendimi o kişilerden
Çok şey
npiyo
Olmuşum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?