Sizce erkekler 1 kere mi aşık olur?

ayrılalı 6 7 yıl oldu hayatımın en deli dolu döneminde ilk görüşte donup kaldım vuruldum.

herşeyi denedim başkasıyla yatıp kalktım başkasına sarıldım başkasını sevmeye çalıştım olmadı ne yaptıysam olmadı bu soruyu samimice sormak istedim gerçekten ben yıllar önce hissettiğim o hissi bidaha hissedemicekmiyim her seferinde dönüp onun fotograflarına saatlerce bakacak mıyım herşeyi denedim olmadı yalnızlıktan falan değil çevremde birsürü benimle takılmak isteyen kız var hiçbirini görmek dahi istemiyorum ona ulaşmaya çalıştıkca dahada saçmaladım neden bukadar gözümde büyüttüm ki hayatımın en değerli köşesine koydum bilmiyorum unutmaya calışıyorum ama bitiremiyorum bunu aşmak için ne yapabilirim daha fazla bilemiyorum içimi döküp buraya kitap yazardım ama okumayacağınız için bunu paylaşmak istedim

Güncellemeler
+1 yıl
bi abi bi söz söylemişti gerçekten bu doğru olduğuna inanıyorum ama doğru olmasından cok korkuyorum. yanındakiyle yaşar aklınakiyle ölürsün demişti.
Güncellemeler
+1 yıl
aşka olan bütün inancımı kaybettim 26 yaşındayım karşıma çıkan bi insana bir soru işaretiyle paranoyla bakıyorum karşıma iyi insan çıktı çıkmadı diyemem ama karşıma çıkan iyi insanlara ben zamanında karşıma çıkan kötü insanların günahını yüklemiş oldum
Güncellemeler
+1 yıl
sanırım 1 kere değilmiş aşık olmadım ama biriyle karşılaştım sanki 6 7 yıl önce hisssetiğim şeyleri tekrar hissettim gibi hissediyorum ne olur bilmiyorum ama onu görmek için sabırsızlanıyorum şimdiden
Güncellemeler
+1 yıl
yok 1 kereymiş vazgeçtim
Sizce erkekler 1 kere mi aşık olur?