Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Hayır. İlk defa ilkokul 8'de aşık olmuştum. Dersaneden bir kızdı. Kendi halinde, neşeli, enerjisi yüksek biriydi. Onu gördüğümde veya benle konuştuğunda düşüp bayılacak gibi olurdum. Lise 1'de başka bir kıza da aynı şekilde hissettim. Lise 3'te de. Üniversitede de, üniversiteden sonra da... Bunlardan 2 tanesiyle sevgili oldum. Flörtüm çok oldu ama sevgili sayım bir elin parmağını geçmez. Her ayrılıktan sonra "başka birini bu kadar sevemem, bundan daha güzel kız yok" diye düşünüyordum ancak kader beni her seferinde yanılttı. Her yeni gelen, öncekilerden daha güzel ve daha iyi karakterliydi. Geçmişe takılıp kalmayın. Dünyada 8 milyara yakın insan var. Tabiki ondan daha iyisini bulabilirsiniz...
Merhaba,
Erkeği kadını yok. İnsan hayatında sadece bir kere aşık olmaz ancak bir kez canı yanınca korkar korkabilir aşktan ve geri çekilebilir. İnsan hayatında defalarca aşık olabilir. Aşkın sınırı yoktur. Yeri mekanı ve zamanı yoktur..
Bazı kişiler vardır, öyle bir canı yanmıştır ki tamamen kapatır kendini aşka insanlara onun çözümü yoktur. Kişilere bağlı olarak değişir farklılık gösterebilir...
Bazısı bir kere aşık olur bazısı için belli olmaz 2 3 4 5 6 kez aşık olabilir birisi aşık olur sonra ayrılır aşka küser bir daha sevgilisi olmaz diğeri kolay atlatır
Hayır, erkekler de kadınlar gibi birden fazla kez aşık olabilirler. Her insanın aşk deneyimi farklıdır ve bir kişiye olan aşk hissi, diğer kişilere olan hislerden farklı olabilir.
Cevap
22Cevap
İlkokulda öğretmenime aşık gibiydim tabi platonikti o zaman öyle şeyler çok utanç durumdu yani ilgi gösteren her olgun kıza aşık oluyordum 🥴
Ne alaka ya erkek kadın farketmez insan defalarca sever. Bunu söyleyen yalancının önde gidenidir kanmayın üzülürsünüz
Aşk duygu olarak bilinir yaşadığı sürece duygu daim olur
ben 1 kere aşık oldum bir daha da hiç bir kızı sevmedim ilk göz ağrımdan sonra hayatıma kimseyi sokmadım fotoğrafları duruyor pc de hatıra olarak
çok kıskançtı yolları ayırdık kendisi ayrılmak istedi ama halen özel benim için yolu açık olsun
Evet yalnızca bir kere aşık oluruz sonraki kadınları sadece severiz
Hayır iki kere aşık oldum. Lisede, universitede. 3. Sü ile evlenecegim muhtemelen 🙂
Onu da anasını bellersiniz bir daha da Kimseyi sevemez
erkekler aşık olmaz aşık gibi yaparak kızları kandırır.
İnsanlar bir kere aşık olur öncesi arayış sonrası kaçıştır
Erkeklerle alakası yok bence erkekler de kadınlar da bir çok kez aşık olur
22 yaşındayım 8 senedir hala onu bekliyorum kaç kişi geldi geçti üstünden ama o heyacanı vermedi
yemin ederim aynı bensin birader bende eski sevgilimi tam 7 yıldır özlüyorum çocukluk aşkımı yaş 22 halen aynı kız aklımda fotoğrafları hatıra olarak saklı ilk göz ağrımdı
Sanırım.. aşk dediğin şey aslında cinsel
Çekimdir..
Erkekler surekli asik olurlar ac kopekler
Bana Göre Evet
Ortlama insanlar 3 kez aşık olur
Erkekler hiçççç aşık olmaz. Aşk ne la 😂😂😂😂
Oha Erkekler aşık olabiliyormuymuş 🙉😅
Erkekler aşık olmaz dostum bunu öğren
Yokk tabiki
aşk diye bir şey var mı?
olabilir
Genelde öyle