Ben kötü biri miyim lütfen bi cevaplayın?

Eskiden Sevgilimden hoşlanan bir kız vardı (o zamanlar sevgili değildik tabi) kız baya aşıktı o günlerde de bunu sevgilim biliyordu. Kızı üzmemek için ondan uzaklaştı kız da sevgilime açılmadı hiç sonra baya vakit geçti instagramdan konuşmaya devam ettiler arkadaş olarak. kızın başka sevgilisi oldu. Sonra ayrıldılar. Ama benimkiyle o kız instadan storyleri cevaplayarak yazışıyorlardı. Sonra biz sevgili olduk benimkiyle. Deprem hadisesi yaşandı benim sevgilim bu kıza ulaşmak için mesaj attı ama ulaşamadı kız yoğun bakıma kaldırılmış çok şükür iyi şu an hastanede. Benimki bugün kıza ulaşmak için arkadaşlarına sormuş hastanenin ismini falan öğrenmiş ziyarete gitmek istiyor. Ben izin vermedim geçmişleri yüzünden. Tamam ilişkileri olmadı ama bi geçmiş var sonuçta. Benimki hastaneye çiçekle geçmiş olsuna gidecek belki kız tekrar hoşlanabilir ya da başka bişey olabilir bu arada arkadaş falan değiller eskiden aynı okuldalardı ama 1 sene oldu ayrılalı. Sevgilim bana çok kötü birisin diyor siz olsanız napardınız. Giderse aklım onda kalacak uzak mesafe ilişkisi yaşıyoruz bi nasihat verir misiniz
Ben kötü biri miyim lütfen bi cevaplayın?