Sizce ben kötü birisi miyim?

Geçen hafta eşimin babası vefat etti. Eşimin bütün kardeşleri Almanya'da, sadece eşim Türkiye'de. Biz eşimle beraber, eşimin köyüne yakın bir köyde yaşıyoruz. Kayınvalidem, eşi ölünce çok üzüldü, çok ağladı ve çok yalnız kaldı. Bu sebeple eşim, annesini yanına almak ve bizimle beraber yaşamasını istedi. Kayınvalidem çok tatlı dilli, güler yüzlü, anlayışlı, sevgi dolu ve merhametli birisi. Bana hep "kızım" diye hitap eder, benim yanımdayken işlerime yardım eder. Fakat ben, kayınvalidemle aynı evde yaşamak istemiyorum çünkü benim kurulu bir düzenim var. Kayınvalidem, evime yerleşirse benim kurulu düzenimi bozar. Üstelik eşi vefat ettiği için sürekli ağlıyor, "Ben yalnız kaldım" diyor. Ben, onun ağlamasını dinlemek istemiyorum. Eşime bunu söyledim "Ben senin annenin benim evime yerleşip düzenimi bozmasını istemiyorum, ben her gün ağlama sesi duymak istemiyorum, biz Türkiye'de yaşıyoruz diye ona bakmak zorunda değiliz, Almanya'ya diğer çocuklarının yanına gitsin" dedim. Eşim ise benim kötü biri olduğumu söyleyip bana kızdı ve annesini evimize aldı. Eşimin bana böyle demesine çok üzüldüm. Sizce ben kötü biri miyim?

Sizce ben kötü birisi miyim?