AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Başka ülkede :( hem gururdan hemde güvenemediğimden yazmıyorum.. 10 yıl geçmiş olmasına rağmen o arada bi istek atıyor kabul etmiyorum söylemek istediği bişey varsa mesaj atabilir ne istediğini anlarsam tekrar bi şans verebilirim :(
öyle biri bile yok biliyor musun, millette platonik var mesela en azından hayalde olsa o hayali seviyorlar bende o da yok.
Olsunmu isterdin
@uykularharamoldu_ şurada anlatmış arkadaş
https://www.instagram.com/p/ClYQ_bMN7IK/
Bulursun sende umarım
@SadrazamPower vay be.. boş ver bence böyle filmlerde dizilerde gözüktüğü gibi değil. Hayal kırıklığından ibaret
sanmıyorum ama teşekkür ederim düşüncen için.
hiçbir şey hissetmemekten daha iyidir ya, git gide hissizleşiyorum günden güne kendi yalnızlığımın içinde kayboluyorum bilmiyorum ki birini sevmek mi gerekiyor acaba.
@SadrazamPower ne diyim, senin yerinde olmak isterdim
@uykularharamoldu_ benim yerimde niye olmak isteyesin ki? seni alıp bomboş bir odaya kilitleseler ne yaparsın kafayı yersin.
Bana göre en kötü duygulardan birisi pişmanlıktır. Şu an “aşk” denen o şeyin bana kattığı pişmanlıkları yaşıyorum. Ağır şeyler bence lüzumu yok. Platonikmiş falan sana üzüntüden başka bir şey katmaz. Ha sonsuza kadar yalnız kal diyemem. Sadece nerde netlik varsa orada kal. Tabi önce sevgiyi bulabileceğin birisini bulmalısın. Onu da arayarak değil, tesadüfle bulabilirsin :)
Başkalarının kollarında yazsam da bı işe yaramaz
Geç kalmışsın
Yazamamak gururdan değil, görüldü atıyor. Hiç acımadan hem de
Benimde 10 sene önce bi sevgilim vardı kısa süreli uzak mesafe ilişkisi ayrılmak zorunda kaldık daha doğrusu ayrıldı.. o zamandan beri arada bir yazar ya da istek atardı. Bişey hissetmediğimi düşünüyordum o ama geçen sene istek attığından beri aklımdan çıkmıyor kafamı karıştırdı güvenemiyorum ne istiyor olabilir?
Belki pişman oldu, belki daha iyisini bulmayı umdu bulamadı, belki de senin ona ilgin olmadığı için gurur yaptı, bilemeyiz ki
Tekrar istek atarsa ya da yazarsa konuşmalı mıyım ne istediğini nasıl anlayabilirim?
Eğer hala hoşlanıyorsan kabul et konuş, onca zaman sonra değişmiştir mutlaka, sen de öyle. Belki de devam etmek istemeyeceksin, denemeden bilemeyiz
Tekrar atarsa konuşmak istiyorum ikimizde yaş olarak olgunuz bende değiştiğini olgunlaştığını düşünüyorum ama emin olamıyorum, geri çekmişti isteği kabul etmeyince çekmez sanıyordum...
Ne kadar sürede çekti ki isteği?
24-48 saat sonra galiba, bi düğünde karşılaşmıştık ertesi sabah göndermiş yoğun bi gündü görmedim gece gördüm o anda sarhoştum düşünemedim ne yapmam gerektiğini sonra sabah olunca çekmiş geri
O halde çok da beklentin olmasın derim ben, sabırsız, belki de aceleci, arkasında durmaması hoş değil naçizane fikrim
Belli bir süre geçince kuzeni istek göndermiş onu kabul ettim acaba bişey dermi diye, onunlada nasılsın falan gibisinden konuştuk ilk defa
Umarım yazar yine, ama belki eklemesi için karşılaşmanız gerekebilir
Farklı ülkelerde yaşıyoruz, tatillerde ancak aynı memlekete izine gidersek karşılaşırız 2 senede bir şansa denk gelen bir durum yani :(
E peki anlaşsanız nasıl olacak özel değilse tabi?
Yarım kaldığı için belkide ne olacak görmek istiyorum, baya hoşlanıyorum açıkçası onu düşündüğümde bile bi heyecan hissediyorum, onun nasıl hissettiğine bakarak denemek istiyorum ne olur bilemeyiz tabi, belkide aynı ülkede olduğumuzda gelecek içinde bi umut olabilir :(
Hanginiz Türkiye’de? Akışına bırakmakta fayda var gibi görünüyor bence
Ben.. evet tekrar bi şans olursa mutlaka deneyeceğim. Benimle ilgili samimi olduğunu nasıl anlayabilirim peki?
Konuşarak diyelim, başka çözüm gelmiyor aklıma. Belli kalıplara sıkıştırıp çocuğun hakkını yemeyeyim
Önceden yaştan dolayı güvenemiyordum şimdi o 27 ben 29 yaşındayız çocuk değil sonuçta gerçek duyguları mı var acaba diye düşünüyorum ama emin değilim konuşmadıkçada olamam tabi
Bilmiyorum ama profil fotosunu hergun defalarca bakıyorum
Hadi ya
Seninde var mi
Belki
Ee sen neden yazmiyorsun
Bi şey farketmez
Nasıl bu kadar eminsin
Adım gibi eminim
İşte bende senin gibi düşünüyorum.. ama ara sıra Pp foto değişiyor Instagram'da yuzundeki gülümsemeyi görmek bile beni mutlu ediyor
beni aldattığı kızla be usta nasıl yazayım 4 senemı cop eden bırıne
Unut onu gönlüm unut onu sen de
zıhnımı sılseler bıle unutamam kı onu zıhnıme degıl kalbıme yazmısım
nerde o
@elenssik kim
sevgikin ayrıldıgın kişi
@elenssik benı aldattıgı kızla bırlıkte ıste
Kim bilir nerelerde…
Kim bilir
Nerde yaşıyorsun
Sen nerde yaşıyorsun 😅
İlk ben sordum😂
O zaman ilk sen cevap ver 😂
Yav ben her yerdeyim şu an mesleğim gereği sen bi söyle 😂
Olmaz😅
Ayıp ama neden
Sen kimi arıyosun isminin baş harfini de ben sana diyeyim hemen jsjsjsjs 😂
Ahahha lan sen değilsin benimki gitti zaten çoktan ben kafadengi ilgili güleryüzlü random gülücük atan birini arıyorum😂😂
Seninki nereye gitti jsjsjs 😂
Hahaha o gitti sen varsın artık anonimsin yolla gelsin 😂
Deprem de enkaz da kaldı
😞😞😞
O gün anladım ki kimseye kus olmamak gerekir
Özlediğim biri yok
Deli gibi merak ediyorum ama yüzüm yok yazamıyorum
neden yazamiyorsun merak ettim
Çok üzdüm çünkü her şeyi altüst ettim yazmaya yüzüm yok
ne zaman ayrıldın
2,5 ay oldu
cok degil baskasıylamı cıktın
Hayır 3. Bir kişi yok
unutma askta gurur olmaz
Öyle ama tekrar kendimi hatırlatıp hayatını altüst etmek istemiyorum. Belki adımı bile duymak istemiyor
sanmam ginede yaz
Deprem olduğunda aklıma gelen ilk kişi oydu (ikimiz de deprem bölgesinde değiliz.) Göndereceğim mesajı bile yazdım ama gönderemedim. Bu saatten sonra da zor
Yazsam kızıyor napim mk
Bana ne kızıyon
Ya ben kendime kızıyom 😂 e sen niye yazmıyorsun
Konuşsam faydası yok sussam gönül razı değil 😂
Ahahah aynı durum vefalı birisini bulmak lazım skalslal
Sana yazsam olur mu 😎😂👍🧛♀️
Uzaklarda
burada ama yazamam
Neden
Cunku gizlisin :)
Öf bende birine diyosun sandım
Senden başka özledigim yok
Beni yine birileriyle karıştırıyorlar 🤦🏻♀️
Ahaha yok seni özledim kalbimin sahibi ;)
Beni özlemezler kardeşşşş
Neden
Öyle işte
Sevilmeyecek biri misin?
Yoo ama konu farklı boş ver
Sen keşfedilmemiş bir cografyasin cok merak ettim seni
Öyle mi vay canına