Var 💔
Yok 🖤
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Zamanında önemsediğim biri var ama özledim mi emin değilim. Hiç yazmaya da çalışmadım. Eskiden birlikte şiirler yazıp okuduğumuz bir arkadaşımdı kendisi. Yollarımız ayrıldı çoktandır.
Zaman zaman, geçmişteki anılarımızı hatırladığımızda, özlediğimiz insanlar olabilir. Ancak şu an için, özlem duyduğum birisi yok. Her zaman önümdeki yolculuğa odaklanıyor ve şimdiki anın tadını çıkarmaya çalışıyorum.
Var maalesef ama yazarsam gurursuz olurum yazmazsam da içim içimi yiyor. Ne yapacağımı bilmiyorum.
Cevap
31Cevap
Hayır özlediğim birisi yok..
Çok özlediğim ve yazamadığım biri var. Gururumu paramparça etti çünkü. Ben ise kabuğuma çekildim.
Özlediğime yazmak mümkün değil keşke yazabilsem
Özlemek güzeldir,
Özlenen, özel olunca :)
Ozlem bize göre degildir, cok istiyorsa o yazsin.
Var ama istesem de yazamam çünkü beni engelledi
Hoşlandığım biri var öncülerinde benden hoşlanıyordu ben ondan hoşlanmaya başlayınca soğudu onu hergün görmeme rağmen özlüyorum ama ne konuşabiliyorum ne de yazabiliyor
Var/Vardi
1ay kadar önce 2yil sonunda mesaj attim.
Ot gibi hala cevab bekliyorum
Özlediğim birisi var ama yazmam sonra ikide bir aklıma geliyor.
Çok özlediğimde yazarım hiç bi güç beni durduramaz :))
Hevesin kursağında kalacaksa , hevesini kursağında bırakmışlarsa yazmanın anlamı yok
Yaz yaz ben arkandayım yaz 😂şaka bi yana çok içinde kalmasın istiyosan yaz ben yazmıştım dayanamayıp ilk önce engelledi arkadaşlarımdan yazdım onlar yazdım en sonunda kalbimi öyle bi kırdı engelledi yetmedi wptam yazdım o dediklerine rağmen ilişkim var bak işine dedi yani hevesle heyecanla kalkıştığımız şeyler bazen umduğumuz gibi olmuyo
evet aşık olduğum biri var tek taraflı şimdi boynuna sımsıkı sarılıp kokusunu içime çekmek vardır ama nafile
Murathan Mungan ne güzel demiş yaşadık ama onun de en kralını yaşadık
Yazsam yazarım belki cevap da alırım ama yazmamalıyım
Ben hiç ihtimal bırakmayı sevmiyorum seviyorsam umurunda değil gururum ya da dedikleri dibine kadar giderim vazgeçsin isterse kökünden bitmiş olur açık kapı hiç bırakmam
Özlediğim birisi yok ama karşıma çıksa tekme tokat girişeceğim kalbimi kıran birileri var.
Hayır yok öyle biri..
Hayır öyle biri yok
Var ama ölsem yazmam evlendi çünkü
Yok ki öyle biri🙄🤔🤔
Birini özlüyor isem yazarım.
Yazamıyorsun bazen maalesef
Önceden vardı artık yok
Ozlersem yazarım çekinmem
Var kanka da unutmam lazım
var artık ona ulaşamıyorum
Özlersen yazmalisin bence
Yok köprüleri tam yakarım