Evlenme teklifi yüzünden problem oldu bitirsem olur mu?

Kız arkadasım ıle 2 yılın uzerınde beraberdık, kendısıne evlenme teklıfı yaptım ama maalesef begenmedı basit buldu, cıceklerı yere attı , asagılayıcı cumleler kullandı.. o kadar canım acıdı ki, onu oylesıne sevmıs hayatıma almak ıstemıstım... gururumu kenara bıraktım her ne olursa olsun onu bırakmayacagım dedım telafı ederım dedım barıstık.. bır sure sonra da nısan hazırlıklarına basladık hersey guzel gıdıyordu bı baktım yıne tartısma cıkıyor kırıcı cumleler kullanmaya basladı.. cıkolata kutusu yuzunden , cıcek yuzunden benımle tartıstı ben onun ıcın mutlu guzel bakarken o ıse benı yıne canımdan vurucu cumleler kullandı bu sefer benden telafı beklemıs bende ' dedım senın sozlerın yuzunden hıcbısey yapamadım' cunku oyle kelımeler ettı kı ınanın aılem dahı hevesı kalmadı... hepsını gectım yıne yapardım ama kendısıne hıc bakmadı ' bu kadar laf söyledım ınsanlar kırılır mı eder mı dahı demedı ' barı bunu deseydı ınanın yıne herseyı duzeltırdım.. onu yıne aradım cozum bulunsun dıye ama ınsan hıc degısmıyormus yası da 33 ... hem nısan ıcın hazırlık yaptı hemde demedıgını bırakmadı... o kadar laf söyledı bı de ' hak ' konusu gırdı helallesme anlamında oysa ben ona ne kotu soz ettım ne de vurdum.. ya benım kırılan kalbım canımı yakan cumlelerı onlar hak değil miydi?

Evlenme teklifi yüzünden problem oldu bitirsem olur mu?