İçimde şu an kimseye karşı bir özlem yok sadece giden duygularıma karşı bir özlemim var bunların dışında bir kişiye ya da bir şeye karşı özlem beslemiyorum ya da hiç yaşayamadığım şeyler için özlemem var yani insan hiç yaşamadığı duyguyu özleyebiliyor deme ki hayatında. yani bir duygu eğer çok güzel ise o duyguyu daha önce yaşamadıysanız bile sanki yaşamışsınız gibi özleyebiliyorsunuz ya da size sahip olmak istiyorsunuz.
Mesela daha çok bir kadının anne olmayı istemesi gibi. ya da çok sevdiğiniz bir işte çalışmanın hayalini kurmak gibi ya da mutlu olmak gibi.
Dostum Ömer'ime öz abim gibi gördüğüm Fuat'a büyük özlemim var. Mekanları cennet olsun Ömer'im 10 yıl oldu vefat edeli, Fuat abim 8 yıl oldu.. ! Rabbim nur içinde uyutsun.
Kişiye özlemim böyle. Geçmişe ve çocukluğuma özlemim daha büyük. Çünkü Ömer'im ve Fuat abimin izleri saklı...
Çocukluğuma dair yaşayamadığım bazı şeylere karşı özlemim var Keşke olabilseydi yaşamış olsaydım belki de içinde böyle bir istek olmamış olurdu Nasip kısmet demek ki böyle olması gerekiyormuş ve olmuş
İçimde kimseye karşı bir özlemim yok ama ben sadece
Anneme kardeşime anneanneme dedeme teyzelerime ve kuzenlerime karşı çok büyük kinim var onlarla 6 yıldır görüşmüyorum anneannem felç olmuş dili tutulmuş konuşamıyormuş yürüyemiyormuş daha yanına gitmedim