O gittikten sonra dünyam başıma yıkıldı napıcam?

3 senedir hayatımdaydı bunca zaman herşeyimi onunla paylaştım üzülsem ona koştum sevinsem ona koştum beni her zaman koşulsuz kabul ederdi. Böyle sevilmek için nasıl bi iyilik yaptım acaba derdim. Önceden terk edildiğim için tekrar birine güvenmek çok zordu ve tam güvendiğim anda görücü usulü tanıştığı biriyle evleneceğini söyledi ve beni terk etti biranda artık yazma demeye başladı. O kadar çaresiz hissediyorum ki kendimi başkasını sevdiğini düşündükçe delirecek gibi oluyorum ve kötülük yapmak istiyorum ona öyle bişey yapıyım ki yanındakinden ayrılsın yalnız ve mutsuz bi insan olarak yaşasın istiyorum. Çünkü ben bu kadar değersiz olamam bu kadar zamandan sonra bana bi hiçmişim gibi davranamaz bu kadar çok acı çekmeyi hak etmedim gece uykudan uyanıp deli gibi ağlamayı hak etmedim ben. Üstünden ne kadar zaman geçerse geçsin aklımdan silemiyorum tam hafifledi derken tekrar en başa sarıyorum sanki. Ben onun yüzünden birdaha kimseye güvenemicem bi yüzden o da acı çeksin istiyorum ne yapabilirim?

O gittikten sonra dünyam başıma yıkıldı napıcam?