Abimin 3 yıllık bir evliliği vardı şükür çocuk düşünmüyorlardı daha iki tarafında hataları var zaten hata tek taraflı olmaz yengem de bunu kabul ediyor zaten özür de diledi medeni bir insan gibi evliliğini bitirip hayatta her şey istediğin gibi olsun deyip dürüstçe ayrıldı kadın işine gücüne bakıyor deprem dolayısıyla falan boşanma davaları önümüzdeki ay abim evden ayrıldı bizim yanımıza geldi daha hala söyleniyor hemen ayrılmak mı lazım Neden yazmıyor bu kadar basit miydi bıdı bıdı yapıp duruyor başımızda arkadaşları vasıtasıyla yengemden haber alıyorum işinde gücünde kadın hayatına devam ediyor abim Neden bunu yapamıyor neden kafamızı şişiriyor evliliğinin bittiğini anlayamıyor mu bu erkekler
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Ee yani olabilir sevmiştir zor gelmiştir destek olmanız lazım senin başına gelse sende öyle olursun
Yengem de aynı evlilikten çıktı o niye böyle yapmıyor ayrıca ben de 3 yıllık bir ilişki mi bitirdim tamam yeri geldi ağladım falan filan da yani hayatıma devam ettim abim neden edemiyor
Yaa olabilir ama herkeste aynı etkiyi bırakmıyor yani kusura bakma sende yaşamış olabilirsin ama kişiden kişiye değişir bu. O 3 yıllık bitirdiğin ilişkinde daha çok sevseydin ayrılık çok zor olurdu senin için yani olay ne kadar aynı olursa olsun etkisi insandan insana farklı yani hep böyledir bu
Bilmiyorum ya üzülmek değil yengem de ben de üzüldük mutlaka ama her şeye rağmen hayat devam etmek zorunda abim bunu kabullenemiyor işte
Geç dank ediyor sen görümcelik yapman gerekirken resmen taraf tutuyorsun. Bırak abini teselli et yengeni kötüle nskhhj
Ahdhd 🤣🤣 oldu vallahi benim günahlarım bana yetiyor bir tane daha çıkmasın em kıymetini bilseydi karısının İyi yaptı yengem ne güzel vurdu tekmeyi vallahi
Ayrılma kararını gurur yaparak almış hala seviyor olabilir yenge ise gayet profesyonel davranmış
Olması gereken o değil mi başladığı gibi bitebilir gayet doğal
Yenge normal zaten abin sadece yengen ayrılalım dediğinde madem o ayrılmak istiyor bende isteyebilirim diye gurur yapmış onu diyorum
Hmmm
Abin sevmiş demiyorum çok sevmiş yaralanmış Allah dayanma gücü versin erkek her zaman kadından saha fazla sever ve sahiplenir kadınlar duygulu gibi görünse de duyguların katilidir
Ahdhd 🤣🤣 Bu biraz ağır oldu sanki Bence kadın daha fazla seviyor ama sadece bitmesi gerektiği yerde bunu kabullenebiliyor siz erkekler bunu yapamıyorsunuz sadece doğru düzgün sevdiğiniz falan yok yengemle evliyken arkadaşlarıyla takılıyordu elinde telefon şimdi mi aklına geldi sevgisi
Bu evliliğin bitmesine %90 suç abimin
Benim savunduğum abin seven bir adamdı eğer takılmaları osu busu varsa savunulacak bir tarafı yok arkadaş 😅
Yok kızlarla değil de klasik Türk erkeği işte evimizden kaçırana kadar hiçbir şeyin kıymetini bilmiyorsunuz 🤣
Katılmıyorum kadınlar daha nankör
Nedenmiş. Hafta sonu 2 haftada bir maça gidiyordu elinde telefon oyun oynuyordu yengem şuraya gidelim dese yok yorgunum erkek arkadaşlarıyla takılırken iyiydi oh canıma değsin Ben de sevgilimden bundan ayrılmıştım yengem de yürekli kadınmış ama vurdum masayı yumruğu bitirdi evliliği
İnşallah ikiside hayatlarında istedikleri gibi değer görebilecekleri insanlar ile tanışırlar
Amin yengem de böyle dedi biliyor musun hakkında her şeyin hayırlısı olsun dedi abim hala bıdı bıdı yapıyordu Bu kadar basit miydi diye Al işte erkek milleti nankör iki çift iyi söz bile edemiyor
Az önce söylediğim gibi hazmedememek ve ego bar abinde
Evet ahdhd 🤣 Bir de saçma sapan örnekler veriyor çok gülüyorum mesela onun arkadaşı hiçbir yere gitmiyormuş eşiyle takılmıyormuş bile onlar yine de ayrılmıyormuş neyse mesela vesselam böyle işte
Hey yavrum kesin malum partiye oy veriyordur kafa aynı o kafa
Kime oy verdiğimi hiç bilmiyorum hatta bir siyasi görüşü var mı ondan bile şüpheliyim
Sen deki bu abi sevgiside süpermiş
Ahshs 🤣🤣
unutmak kolay mı anlayış gösterin
Yengem de aynı evlilikten çıktı o neden böyle yapmıyor yapmadığına eminim çünkü kardeşiyle konuşuyoruz ara sıra ağlıyormuş Ama dediğim gibi işinde gücünde arkadaşlarıyla da takılıyor bizimki 7/24 bıdı bıdı yapıyor öyle
demek ki o abin kadar sevmemiş olabilir abin sevmişse unutmaz hemen
Hayır bence çok saçma geliyor Ben de 3 yıllık ilişkimi bitirdim tamam yeri geldi ağladım dövündüm ama hayatıma devam ettim abim işe ceset gibi gelip geliyor 24 saat karısından bahsediyor
onlar evlenmiş seninki farklı
Nasıl farklı ilişki ya da evlilik bitebilir önemli olan bunu kabul edip hayata devam etmektir olması gereken de budur
hayata devam etmesin demiyorum ama zaman lazım ben bunu söylüyorum ben mi anlatamadım
Boş ver takma kafana zaten abim gelince ben direkt kaçıyorum odama 🤣
abine destek ol yanında ol derim ya
Vallahi belli bir dönemden sonra çekilmiyor biliyor musun hep aynı mevzu hep aynı mevzu
kafa dağıtacak şeyler yapmak lazım o yüzden
Yengem tekrar evlenirse abimin nikah şahidi yapsak nasıl olur 🤣🤣
kalpten götürürsün sen abini :) bu arada neden gizlisin ya
Ahshs 🤣🤣 düşünsene yengem evlilik kararı almış bu mutlu haberi abime Ben veriyorum abi efendim yengem evleniyormuş nikaha gidelim mi 🤣
böyle kardeş düşman başına :)
Ahdhdhd 🤣🤣 yengemin düğünü değil mi Allah Allah şakkıdı şakkıdı oynarım bile
delisin he ffbdgbdbd
Ahshs 🤣🤣 ama abimin yüzünü o an görmeyi çok isterdim hele bir de ne bileyim önemli bir toplantısı vardır bir iş seyahatine gidecektir işte ta o an vereceğim haberi
inşallah vazgeçerler boşanmaktan ben de senin yüzünü merak ettim o an fgdfgdfg
Ajdhd 🤣🤣 yengem çok kararlı görünüyor Benim için de iyi olur abim başımdan gider de abim çok duygusal bir adam birazcık alışsın istiyorum hayatım şartlarına O yüzden boşanmasını istiyorum
neden gizlisin ya konuşma sardı beni :)
Gizlilik iyidir 🤣
konuşmayalım diyorsan uyuyacağım seninle konuşuyoruz diye buradayım şu an :)