Selamlar. Buldun mu gönlünü gül edeni yoksa hala bekleyişte misin? :D Keyifli geceler..

Selamlar. Buldun mu gönlünü gül edeni yoksa hala bekleyişte misin? :D Keyifli geceler..

Gönlümü gül edeni bulamadım maalesef ve bulabileceğimi de sanmıyorum zaten çünkü gönlünü gül eden insanı bulmak aslında oldukça zordur yani güveneceğiniz birini bulmak seveceğiniz birini bulmak aynı şekilde sizi seven birini bulmak oldukça zordur bu yüzden ben hiç bir zaman gönlümü gül edecek birini bulamadım yani denk gelmedim. ama şu an da zaten aramıyorum artık yani tamamen vaz geçtim diyebilirim. zaten aşk öyle bir şey ki bence kişini hiç beklemediği bir anda daha çok karşısında çıkan bir duygu bu yüzden de insan her zaman için bence doğru kişiyi beklemelidir diye düşünüyorum ben.
BU yüzden aslında her önüne gelen ya da herkese gül veren birinden daha çok hayatımda bir kez karşıma çıkan ve beni gerçekten mutlu edecek birini bulmak daha önemli benim için.
Gönlüme özel birisi girdiği zaman mı gönlüm gül olacak birisi olmasa bile benim gönlüm gül gibi birinin benim hayatımı güzelleştirmesine gerek yok ya da birisi girdiği zaman benim hayatım değişmeyecek Çünkü o kişiyi hayatımın merkezi yapmayacağım hayatımın merkezi benim ve bunu kimse değiştirmez
Zamanında buldum. Gönlümü gül, günümüzü gün ediyorduk. Asıl sıkıntı insana o gül gibi gelen kişinin gün gelip kanatan bir diken olması durumu. Buna katlanmak herkesin harcı değil. Herşeyin bir sonu var.
Yok papatya edeni bekledim 😃
Isırgan otu çıktı di mi 🤨
Yok kaktüs eden oldu dahada yumuşamadı 😅
İyi biraz daha bekle 🤣
Tamam seviyor sevmiyor yapayım belki gelir hahah 🌼
Yap bakalım ne çıkacak 🤨
Seviyor çıktı 😅 hahah
Ama kendisi yok
Fala inanmamak lazım 😇
Falsız da kalmamak lazım 😃
Seviyor çıktı da ne oldu 🤣
Birgün ansızın çıkar gelir papatya özlü 😂
Ümidini yitirme 🤦🏻♂️ Belki daha doğmamıştır 🤷🏻♂️
Hahaha alemsin 😄😄
🤣🤣
Cevap
21Cevap
Gül bahçem güllü tarlam gül kokulu yarim @Edameda06 gül tenli kadınımı buldum 😘💋❤️🌹🌹🌹🌹🌹
@Edameda06 🤣🤣🌹🌹🌹🌹🌹gülpembe panterim
Gül etmesine gül ediyorlarda. Sonradan küle çevirmeleri hiç olmuyor 🤦♀️
mesele bulmak değil bulunca o gülü yetiştirmekte aslında.. belki de.. ya da yetiştiremezsen dikenleri batıyor sana işte ya da hep diken o sen gül sanıyorsun sonucu kanatıyor seni..
Gül buldum olarak düşünüyorum ama bazen sorgulatıyor istemediğim konularda çok inatlaşıyor sürekli kendi istediği olsun istiyor seviyorum o da seviyor diye düşünüyorum yine de sorguluyorum bazen acaba doğru kişi mi diye nasıl anlıyorsunuz doğru kişi olup olmadığını
Gönlünü gün edeni sevmez sevda ister hep onu üzeni şarkısı çalmaya başladı zihnimde buluruz elbet
Maalesef. Sevdim vakti zamanında. Aşık da oldum. Genelde yanlış kişilerdi ya da ben yanlıştım bilemiyorum ki…
Arayışta, bekleyişte değilim. Gül de sevmem zaten
Çorak toprak benim gönlüm. Kaktüs eksen yetişmez
En güzel güle ramak kaldı kendi bana gelecek 🙂
Gönlümü gül bahçesine çevirecek kişiye henüz denk gelmedim😄😄
Bir zamanlar ama diken deldi geçti
Buldum. İlk görsel çok tanıdık geldi :D
hmm nereden tanıdık geldi acaba 😅
Sen bilmezsen, ben bilmezsem, biz bilmezsek nasıl çıkar karanlıklar aydınlığa :D
aydınlat beni :D
Derhal yavrum :D
Gönlümü gül ettiğini sanıyordum ama kül ediyormuş meğer...
Gülün dikeni kanatti
Bulamadım hepsi kaktüs etti
Öyle birini bulamadım daha
Gönlümü gül edenlerim var yahu
Bulduğumu sanmıştım ama yanılmışım
Bekleyişte değilim ki ama taliplerim varr 😄
Muhtemelen benim gönlümü kimse gül edemez
Yok maalesef bulamadım 😥😥
Bulmadım henüz
Yok dikeni batar şimdi
Aramadım, bulmadım ve beklemiyorum..
Evet