Gerçekten ya şimdiki çocuklar bilmez bence 90larda 2000lerde çocukluk geçirenler bilir ben de bir dönem Demet Akalına fena abayı yakmıştım🤦♀️ Sarı saçlı dönemleri varya yakmıştı beni nesi yaktıysa artık...
Peki ya sizin başınıza geldi mi?))
Gerçekten ya şimdiki çocuklar bilmez bence 90larda 2000lerde çocukluk geçirenler bilir ben de bir dönem Demet Akalına fena abayı yakmıştım🤦♀️ Sarı saçlı dönemleri varya yakmıştı beni nesi yaktıysa artık...
Peki ya sizin başınıza geldi mi?))
Ahh bee 90larla 2000 arası çocuklujlar çok kıymetliydi. Misket, met, taso, futbol, pazarda su satmalar falan çok güzeldi bee 😊 takıntılı olduğum şarkıcılar vardı evet, Sony kaset çalarda dinlerdik. Walkman ler vardı kulaklık falan 😃 şarkıcılardan , Miray, Hakan peker, Ebru gündeşin ilk şarkıları :) Nalan , sonra ebru polat çıktı çetin ceviz le 🤣
Cevap
7Cevap
Münhal kadromuz çok olduğundan her önümüze gelene urduk
Gelmedi desem yalan olur, murat boz ve İsmail yk aşıktım şimdi anladım çirkin oldukları inı birde burak özcivit vardı o koca kafanın nesini beğenmişim ben
Ya abarttın bu insanlar hakkında bence😂 Murat Boz iyi bence ya sempatik biriydi gençken de iyiydi baya
Sevimli ama yakışıklı değil bence
Bir kız olarak mı abayı yakmıştın
Lezbiyenim))
Sorry 😉 benim ergenlik yıllarımın nez'i vardı
Sendeki abazalıktı, bendeki gerçek, masum bir aşktı. Of Demet of😔😂😂
Demet hoş hatundu o yıllarda ama esmer ten sarı saç bana nedense itici gelirdi. Benim ünlü aşkım ise özlem yıldız dı
Yaa.
çocukluk işte
O günler daha güzeldi ama
Ozlem tekin e fena seydim
Ya ya
Yoncimik mesela hep hayal ederdim
Ya dayı sende de az yokmuş
Sorma yeğen 90 larda ben fenaydim
Adı üzerinde çocukluk iste
Yani
Ünlüleri boş ver ver ben sana oldum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?