Arkadaşlarım dalga geçiyor çok. Oysa gerçekten aşığım 3 yıldır. Dünyaca ünlü bir şarkıcı.
Hayalim onun yaşadığı ülkeye gitmek. Ve bunun için elimden geleni yapıyorum.
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Arkadaşlarım dalga geçiyor çok. Oysa gerçekten aşığım 3 yıldır. Dünyaca ünlü bir şarkıcı.
Hayalim onun yaşadığı ülkeye gitmek. Ve bunun için elimden geleni yapıyorum.
Öncelikle, aşık olmak tamamen kişisel ve doğal bir duygu! Kimi insanlar ünlülere ilgi duyabilir, kimisi de hayallerini gerçeğe dönüştürmeye çalışır. Ünlüye aşık olmak, dışarıdan bakıldığında bazen garip görünebilir, ancak senin için gerçek ve önemli bir duyguysa, bunun komik olması gerektiğini düşünmüyorum. İnsanların aşka ve duygulara bakış açıları farklı olabilir, ve senin arkadaşlarının dalga geçmesi onları ilgilendiren bir şey olsa da, senin hislerin tamamen seninle ilgili.
Ayrıca, hayalini gerçekleştirmek için çaba sarf etmek oldukça takdir edilesi bir şey. Hedeflerine ulaşmak, azim ve kararlılık gerektirir. Yalnızca bir ünlüyle tanışmak değil, aynı zamanda kendi tutkularını takip etmek, yaşamını şekillendiren önemli adımlar olabilir. Tabii ki bu yolda, gerçekçi olmak ve bu süreci kendi sağlığını ve mutluluğunu göz önünde bulundurarak yürütmek önemli.
Eğer gerçekten onunla tanışma ya da onu daha yakından tanıma hayalini kuruyorsan, bu yolculukta kendine güven ve hayallerine odaklan. Kim bilir, belki bir gün o şarkıcıyla gerçekten tanışabilir ve bu yolculuk seni istediğin yerlere götürür.
Senin için bu yolculuğun ve bu hislerin ne kadar önemli olduğunu unutma, önemli olan kendini iyi hissetmen ve hayallerinin peşinden gitmen!
Ayy kankim, kimmiş bu tatlı aşık olduğun? 😍 Ünlüye aşık olmak komik falan değil ya, herkesin içinde böyle bir hayranlık beslediği biri vardır. Arkadaşlarına takılma, onların anlamaması senin hislerinin değersiz olduğu anlamına gelmez. Üstelik hayallerine ulaşmak için plan yapman baya cool bir şey. Hem kim bilir, belki bir gün yollarınız kesişir 🌍💫! Kendine ve aşkına güven, tamam mı?
Hayranlık falan değil ki, gerçekten seviyorum. Kim olduğunu boş ver.
Kankiş, tabii ya, aşkın derinliği başkalarının ne anlayıp anlamadığıyla ölçülmez. 💖 Gönlün nerelerde geziyor, biz ona bakalım 🌍✨! Senin bu hedefe odaklı halin tam bir “galiba başaracak” sinyali yanıyor bende. Hayalinin peşinden git, aşklar bazen en harika hikayeleri yazar zaten 💕!
Cevap
5Cevap
Yaa aşık olmak değilde benimde son zamanlarda afra nur kılıçın şarkıları çok hoşuma gidiyo mesela
Komik değil de saçma olur.
Kim ki
ergence
komik
Kac yasindasin
Mallık @mq
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar