Aşk İlişkileri konusunda 307 cevap paylaştı. Ya bu konuyu ben de düşündüm hani yolda belde vs çok beğendiğin birisi olsa ne olacak ki gidip tanışmak istediğini söylesen. Tabii ki karşı tarafın kabul etme oranı düşük, elden de bir şey gelmiyor ama yani söylemesen içinde kalacak en azından şansını denemiş işte. Bu arada yürekli adammış çoğu insan gidip açık açık söyleyemez.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 424 cevap paylaştı.
+1 yılyoo neden sapıklık olsun.. şöyle düşünebiliriz, bir kız olarak sokakta veya başka bir yerde gördüğün bir erkeği beğendin ve tanışmak istedin.. ne yapacaksın? gidip tanışmak istesen sapıklık mı olur yani bu?
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 8,9b cevap paylaştı.
+1 yılHayatımda iki kere başıma geldi ikisine de sapık muamelesi yaptım. Soğuk bir kış günü otobüs beklerken yanıma gelip çay içelim mi? diyen herife başka türlü davranamazdım😂 düşünceliydi ama fırsatı lehine çevirecek kadar da sansardı. Tehlikeli ve ucuz model ben sevmiyorum 🤣
08 Yorumla- +1 yıl
Gelip hiçbir şey demeden çay içelim mi mi dedi yoksa başka şeyler de oldu mu?
- +1 yıl
Hiçbir şey demeden, adamı görmedim bile hani bakışma bile olmadı direkt gelip dedi o an zebani gibi yanımda bitti jsajdsjadj
- +1 yıl
Muhtemelen bakışma olsa sana yürüse biraz laf cambazlığı yapıp bunu istese çekilirdin ona. Direkt geldiği için olmamış. Bakışma falan dediğine göre sende biliyorsun bu işleri.
- +1 yıl
Bir işleri bilmek için yaşamak gerekiyorsa sana göre baya şeyde geri kalmışsındır demek bu 😂😂 Herkes koca insan kim neyin ne olduğunu bilecek kadar basit zeka seviyesine sahip her insan işlerin nasıl yürüdüğünü bilir ama bir şey bilmediğin gibi haddinide bilmiyorsun dediğim gibi ucuz sevmiyorum : )) çekilebilirsin
- +1 yıl
Ben sana laf sokma anlamıyla dememiştim oysa ki. Daha önceden tecrübe etmişsin veya bir yerde görmüşsün demek istedim ama boş yaptın şu an. Yersiz bir laf sokma çabası. Anlamsız...
- +1 yıl
Gayet beni tanımadan bana ithaf ettiğin şeyin açıklamasını yaptım zoruna neden gitti ki : ))) Gocunan yerlerinle sana güle güle 🤣🤣🤣
- +1 yıl
Niye kaldırdın ki yorumu?
- +1 yıl
Çekilebilirsin dedim muhatap olmuyorum. Bys
+1 yılEvet, şaşırıyorum öylelerine. Bir de şey var tanışmak istemediğimiz zaman peşimizden takip etmeye devam ediyorlar. Saplantılı gibiler ben öylelerinden çok korkuyorum
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
60Cevap
Sapıklık mı? Ne yapsın 100 tane adam gibi instadan sana yürüyüp g. tunumu kaldırsın? La şu kizlar ne garip ha kimi der ilk adımı atan kendine güvenen erkek istiyorum kimi der tanışmak isteyen adam sapık ne istiyorsunuz ya? Bir kadınla erkeğin tanışması ne kadar sapıkça olabilir ki? Gelmişin 20 küsür yaşına babanmi elinden tutup tanistirsin seni? Ha yoksa mitoz bölünme ilemi cogalacaksin
95 Yorumla- +1 yıl
@blaaack01 adam haklı ag bırak konuşsun
- +1 yıl
Olum rahatsız edici olan erkeklerin kurban bayramında inek seçer gibi kadını beğenip tanımadan ismini bilmeden tanışalım demesi ortak çevrede olursa erkekle kadın sorun değil olum hava buz gibi otobüs bekliyorum yüzüm gözükmüyor sadece saçım gözüküyor adam gelip tanışalım diyor bu sapıklık gerçekten sapıklık
- +1 yıl
@Sogi123 ulan kimsenin çevresinde kız yok yok, millet niye sağa sola yürüyor sanıyorsunuz abazalıktan mı? tüm erkekler mi abaza? kimsenin kız tanıdığı yok kızlarla tanışıp arkadaşlık ya da sevgili olmaya çalışıyorlar bu kadar mı körsünüz ya da sâlaksınız abi ya. her erkeği 100-200 tane kızla takılan playboy mu sanıyorsunuz? mühendislik okuyan birinin nasıl kız arkadaşı olsun mesela? çalıştığı yerde 45 50 yaş insanların olduğu biri nasıl kız arkadaş edinsin? allah akıl vermiş az kullanın be kardeşim.
- +1 yıl
@SadrazamPower ben naptın derken haklı olduğu için dedim. Ama yolda durduk yere hiç bir sebep yokken tanışalım mı falan saçma bir durum oluyo sadece kız ya da erkek demiyorum. İstanbul karta para yüklerken yardım isteyip tanışanı duydum mesela ama yanına gidip seni beğendim tanışalım mı falan cıks. @Troiaan35 abim dr kızların genel durumunu özetlemiş katılıyorum.
- Aşk İlişkileri konusunda 491 cevap paylaştı.
+1 yılBeyler ne yaptığınızdan çok nasıl yaptığınız önemli. Bu tarz düşünceler sizi yolunuzdan alı koymasın beğendiğiniz insanlarla her zaman karizmanızı koruyarak ve karşı tarafa güven vererek tanışma teklifinde bulunabilirsiniz. Ayrıca bazı arkadaşlar yakışıklı çirkin ayrımı yapmış. Sokakta yatmıyorsan az çok bir yaşam standardın varsa ki bu sitede bu yazıyı okuduğuna göre öyle. Düzgün giyin saçına sakalına dikkat et. Güzel kok itici olmak kimse size sapık muamelesi yapmaz
30 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 421 cevap paylaştı.
+1 yılEski kuşaktansın çıkma teklifleri birebir tanışma istekleri vardı bir dönem bence kibar medeni bir şekilde gelip tanışmak için teklif yaptıysa sapık değil o muameleyi de hak etmiyor etmezde
Teşekkür ederim düşünceniz için ama hiç gerek yok diyerek konuyu kestirmeniz sapık diye yaftalamamanız daha doğru olur diye düşünüyorum
21 Yorumla- +1 yıl
👏👏👏
+1 yılTamamen yaklaşim ve tarzla alakalı. Jilet takim elbiseli, yüzü saçı düzgün bir kişi "merhaba, çok acelem var ama gelip tanışmazsam pişman olacağımı düşündüm. Diye başlayıp sohbet ilerletirse %90 kabul görür." Tabi bunda kızin profiline de bağlı, daha sevimli tarzdaki güzel bir kızla bu yüzde artarken; az önce mide yakan pastane pogacasini yedikten durakta 500T bekleyen bir kızda bu oran dusecektir
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılSapık dediğine göre sanırsam elemanın tipini beğenmemiş. Yoksa "yolun ortasında tanışalım mı diyen sapık" yerine "sokakta karşılaştığım yakışıklı çocuk bana kibarca teklif etti ne cevap vermeliydim" diye sorardın soruyu. Karakteriniz batsın!
00 Yorumla
+1 yılBu durum benim basima yemekhanede gelmişti. Direkt tel istedi ben aşırı gerilmistim. Sonra çok teşekkür edip hayatımda şu aralar birinin olmasını istemiyorum demistim. Sonra kızlarla ne oluyor ya dediğim anda beni gördü o tepkimi yanlış anladı sadece gerçekten endiselendigim için stres yapmistim. Umarım istemeden özgüvenini zedelememisimdir.
06 Yorumla- +1 yıl
Ciddi misin?
- +1 yıl
Evet sana bahsettiğim 2 kişiden biri bu cocuktu
- +1 yıl
Direkt istemek yerine seni biraz açsaydı orada muhtemelen evet diyecektin. Yanında arkadaşların da mı vardı?
- +1 yıl
Evet ama her türlü olmazdı
- +1 yıl
Sebep? O an etkilenip etkilenmeyeceğini bilemezsin.
- +1 yıl
Abi sanki oradaki kendinmissin gibi yorum yapıyorsun. Olmadı işte 1 yıl geçmiş aradan tartıştığımız konuya bak ya
+1 yılBenim daha çok hoşuma gider dürüst ve cesaretli olduğu için, en azından sosyal medyadan konuşup vaktini harcamaz anlık gelişen şeyler her zaman daha iyidir
33 Yorumla- +1 yıl
İşte feminenlik böyle bir şey.
- +1 yıl
İşte kadın👏👏
+1 yılNiyeti sadece tanışmaksa ben sapıklık olarak görmüyorum hani bel altı muhabbet yapmadığı sürece, aksine medeni cesaretinden dolayı tebrik etmek gerek.
35 Yorumla- +1 yıl
Tanışmanın amacı ne olacak peki bu durumda?
- +1 yıl
@King_Leonidas o kişilere bağlıdır, tanıştığın her insanı yatağa atacaksın diye bir kural yok.
- +1 yıl
Tabi ki yok. Bu tarz olaylar genelde tek gecelik ilişki için yapılır. Mesela sizle tanışıp telefon aldı ama uzun ilişki düşünüyor ne derdiniz?
- +1 yıl
@King_Leonidas telefon numaramı vermişsem o kişi hoşuma gitmiştir zaten bundan sonrası için tanımaya çalışırım karakter olarakta uyum sağlıyorsak olur neden olmasın.
- +1 yıl
Bu tarz şeyler genelde cinsellik üzerine oluyor amacı bu da olabilir yani bunu kast ettim.
+1 yılDirek tanışalımmı diyorsa yolun ortasında o büyük ihtimal asosyal ya da sapık olabilir ben mesela durakda bir kızla tanışmıştım ama bu şekil değil, kedi seviyodum sonra kıza, bu da ben ne zaman gelsem burada dedim sonrada senin kedin var mı falan gibisinden alakalı sorular sordum yani bir tanışma olcaksa böyle şeylerden laf atılarak tanışılması tatlı oluyo diğer türlü karşı tarafın niyetinden şüphe edilebilir.
00 YorumlaErkekler bunu normal kabul ediyor ama size erkeklerin anlayacağı şekilde söylim hani bir kadına aranıyor diyorsunuz ya bunu yapınca siz aranıyorsunuz demek bu davranış ve çoğu erkek "aranan" bir kızla birlikte olmak istemeyince sorun olmadığı gibi bunu yapan bir erkeklede bir kız olmak istemez
00 YorumlaBen de üniversitesi yerleşkesindeyim gerçekten çok beğendiklerim var medenice yaklaşıp tanışmak isteyebilirsin zaman ve mekan açısından hoş bir durum değil
00 YorumlaKarşıdaki kişiye göre dikkat çekici olabilir. Arsizlik boyutunda değil de gerçekten tanismak istediği için cesaretini toplayıp karşıma dikilmiş biri ilgimi cekebilirdi. Bir adam vardi, tanışmak istiyorum diyerek degil de tanışmaya vesile olması için küçük cümlelerle karsima çıkıp duruyordu. Çekici ve mahcup, bir o kadar da cüretkar bir tavırla. Beni etkilemişti. Hala etkiliyor. Sonsuz olsun 🙏
00 YorumlaSapıklık olacak bir yanı yok etkilenmiş olabilir gelir insan gibi "Selam, sizi gördüm etkilendim eğer sizin için de uygunsa tanışıp bir kahve içebilir miyiz acaba?" demenin kimseye zararı olacağını düşünmüyorum. Aksi taktirde nerede tanışacak bu insanlar sadece okullarda ve iş yerlerinde mi?
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 327 cevap paylaştı.
+1 yılSöyleme şekline bağlı. Beni durdurup aniden tanışalım mı derse hem ürkerim hem de karşımdaki kişinin herkese bunu çok rahat yaptığını düşünürüm.
00 Yorumla Özgüvenli derim. Şansını deneyebilir ama zorlamamali.
30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılYa sapıktır, ya arkadaşıyla iddiaya girmiştir, ya boş vaktini doldurmak istiyordur vs vs iyi bir niyet gelmez aklıma koşarak uzaklaşırım
10 Yorumla
+1 yılNeden sapıklık olsun
Adam küfür mü ediyor
Sarkıntılık mı ediyor sadece soruyor
Çünkü bir daha göremeyebilir
Yaklaşım tarzı da önemli10 Yorumla
+1 yılOtururken yanıma gelip oturabilirmiyim diye soranlar oluyor sessiz şekilde bir bakış atıyorum gideceğini anlıyor
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
+1 yılBana hiç bir hanımefendi öyle bir şey demez hatta bana cüzzamlıymışım gibi davranırlar. 😊 Ne diyelim, canları sağolsun. 😊
00 Yorumla
+1 yılHiç başıma gelmedi ama başıma gelse kabul ederdim gibime geliyor bi süre konuşuruz sıkı fıkı sıkılınca daha az konuşurdum
00 Yorumla
+1 yılDertlerimi düşünüp yürürken birinin bana cinsellikle ilgili bir şey demesi sapıklıktan başka ne olabilir merak ediyorum doğrusu.
00 Yorumla
+1 yılKanki tanış ne olacak insan kazanırsın ama önce yaşam tarzını sorgula zorbalık yaparsa polisi ara Tc nosunu adını soyadını sor
00 Yorumlagayet medeni insan durumudur normaldir sapıklığın tanımını öğrenmekte fayda var
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 916 cevap paylaştı. Cinsiyet ayrımı var bir kız yapsa sapıklık olarak algilanmaz ama erkek yapınca sapıklık olarak algılanıyor aslında bunun nedeni de biz erkekler yüzünden
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 512 cevap paylaştı.
+1 yılKdın yaparsa sapıklık değil
Erkek yaparsa sapıklık
İşte adalet👏👏00 Yorumla
+1 yılSadece adımı söylerim memnun oldum derim yoluma devam ederim
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılZenginl doksan boyunda olunca cetinmeik olur diyeceğine eminim. Tamamen kişinin yaklaşımına bağlı senble uzun zamandır tanışmak istiyor olabilir ne. Bu ego insanları dinlemeyi dneyin sonra reddedin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılBikere yasadim, sevgilim var diyip gittim olmadigi halde. Buseyler beni rahatsiz ediyor
05 Yorumla- +1 yıl
Yanlış anlama ama burnun estetik mi🙂
- +1 yıl
Kötü biliyorum ama hayr degil belki birgün cesaret edip yaptiririm
- +1 yıl
Kötü değil niye yaptıracan estetik gibi zaten 🙂
- +1 yıl
Tesekür ederim ama brn sevemiyorum 🙂
- +1 yıl
Neyini 🙂
+1 yılÜstüne yürürdüm herhalde sjsjsj birkaç kez benzeri şeyler yaptım koşarak kaçtılar
00 YorumlaNiye sapıklık olsun ki ben kaldırımda direk söyledim ve numaramı almıştı
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 16,2b cevap paylaştı. Bence yolun ortasında 'tanışalım mı " diye sorulmasına sapıklık demek, sapıklıktır.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılOyun yapmaya çalışıyor olabilir ayrıca gidip laf atıp önce cambazlık yapıp etkilese sonrasında numara falan istese emin ol çekilirsin sende ona.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılBende şu deli cesaretinin 10 da 1 i olsa yeter 😂
00 Yorumla Bende gider konuşurum hata kalabalık arkadaşd Grubu dahi olsa. Yani tanışmak güzeldir beğendi isen tanışırsın beğenmedi isen tanışmazsın. Seni başka yerde görme şansı olsa yol ortasında bunu denemez ve ayıp değil gayet normal bir durum bu.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılYuh be saygisiz insan yolun ortasinda der mi bari yolun kenarina cekseydi seni o zaman deseydi insanlarin onunu kapatiyor 😡
00 Yorumla
+1 yılher şey sapıklık degıldır medeni insanlar birbirleriyle tanışabilirler birbirlerine iltifatta bulunabilirler çıkın şu herkes bana aşık her erkek sapık kafasından
00 Yorumla
+1 yıl-Daha önce hiç Yozgat'ta bulundunuz mu?
-Hayir bulunmadım neden sordunuz?
- Bende bulunmadım ne çok ortak noktamız var tanışalım mı? :) Ahhahahahahah06 Yorumla- +1 yıl
-Daha önce hiç Yozgat'ta bulundunuz mu?
-Evet bulundum neden sordunuz?
- Ben bulunmadım ahahahhaa - +1 yıl
Her halükarda kahkaha atacaksın yani
- +1 yıl
Evet
- +1 yıl
Yozgat'ta bulundun mu peki
- +1 yıl
Yozgat'ı salladım Bayburt'ta olur :)
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılYakışıklıysa özgüvenli dersiniz. Tipsizse sapık tacizci
00 Yorumla
+1 yılHer şeyin bir usulü var. O kadar da geniş olmaya gerek yok. Edep adap çerçevesinde olabilir anca
00 Yorumla
+1 yılneyi sapıklık tam olarak nasıl bi tanısma olması gerekiyor instadan yazınca yuruyunce sapıklık olmuyordur bu mantıga göre
00 YorumlaYaw arkadaş neresi sapıklık ilk görüşte aşka inanmaz mısın sen?
00 Yorumla
+1 yılGenelde yaşıyorum. anlayışla karşılıyorum fakat pek taviz verdiğim söylenemez
00 Yorumla
+1 yılÇapkın ve her kızla olabilme potansiyeli olan erkek tipidir aşko o.
00 YorumlaKesinlikle. Benimde başıma geldi beni takip etmiş manyak
00 Yorumla
+1 yılTanisinca incilerin mi dökülür
21 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Bir nevi sarkıntılık!
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 355 cevap paylaştı. Daha uygun bir yöntemi mutlaka vardır :)
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 451 cevap paylaştı.
+1 yılNegatif asla tanışmam
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. hiç muhatap olmam yoluma devam ederim
00 Yorumla
+1 yılRezalet yol ortasında öyle bir şey olabilir mi ya
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 352 cevap paylaştı.
+1 yılAşık olmamak lazım tabii.
00 Yorumla
+1 yılSapik ya da abaza tsbiti caizse
00 YorumlaYakışıklı biri olsa sapıklık demezsin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılSapıklık başka bir şey değil bencede
01 Yorumla- +1 yıl
Neye göre?
+1 yılHayır derim, teşekkür eder yoluma bakarım
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 493 cevap paylaştı. Bence hiç hoş bir yaklaşım değil
00 YorumlaHiç sevmem öyle hareketleri
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılHoşuma gitmez tanışmam da
05 Yorumla- +1 yıl
Öncesinde laf cambazlığı yapsa hayır demezsin.
- +1 yıl
Terslerim ben yapamaz
- +1 yıl
Niye terslemek? Düzgünce hayır demek varken? Ayrıca bu tanışma senin sandığın gibi gelip tanışabilir miyiz ile olmuyor.
- +1 yıl
Laf cambazlığı yapmasına izin vermem. Nasıl oluyormuş
- +1 yıl
Tamam abla çok haklısın. (!)
+1 yılYolun ortasında araba çarpar
Kenarda tanışalım00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı.
+1 yılDalga geçiyorlar diye düşünürm
01 Yorumla- +1 yıl
Bunu yapan çok erkek var.
- Devamını Gör (38)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım