Güncellemeler
+1 yıl
Assdff
Güncellemeler
+1 yıl
...
Kankam kendisi ama yakisiklisin, zayifsin diyo, temas halinde, evime geldi kaldi, kizin vucudu harika,
Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar Ne Diyor
Sana belli ki çekimi var. Hoşlanıyor olabilir.
Bencede ama bazen kardesim dedigi oluyo gerci son 6 aydir kardesim demiyo ama
Acaba neden?
Hmm, bana bizim sinifta hos cocuk yok bizim sinifa gelsen kizlar seni kapar falan diyo. 🤓 hoslaniyomu yani?
Ben bu kizi peki ne zaman nasil opucem mesela?
Senden hoşlanıyor olabilir
Bencede, kardesim diyo bazen ama
O kelimeyi knk manasında kullanıyor olabilir ağız alışkanlığı yani
Hmm, bana bizim sinifta hos cocuk pek yok sen gelsen seni kapar kizlar falan diyo bana.
Kıskandırmaya çalış bakalım. şu an seviyor gibi ama kıskanırsa net seviyordur
Sevmiyo olabilir hoslaniyodur bence, ama zaten konustugum kizlara kim onlar diye soruyo genelde. 😁 hoslanio mu sence
Peki senin konuştuğun kızlara karışıyor mu mesela konuşma bu kız iyi değil falan gibisinden
Yani Bana vakit ayirmiyon diye sitem ediyo onlarla konusunca, 🤔mesela
Öyle yapıyor musun yoksa kız abartıyor mu
Oyle yapiyorum, sıkca benim eve geliyo zaten
Hmm o zaman bilemedim ya
Dekolte giyiniyo genelde kisa etek ince corap falan, benim eve oyle gelir. Bana temas ediyo hep ama bide
Knk olan kiz boyle yapar mi ya, senin gibi erkegin nasil kiz arkadasi olmaz falanda diyo
Sadece senin evine gelirken mi öyle giyiniyor yoksa normalde de öyle mi giyinir
Normalde oyle giyiniyo, ama yanimda bacak bacak ustune atiyo, Benden mi adim beklio acaba
Ya o çok normal ben öyle bir şey olduğunu sanmıyorum. Sadece senin yanında öyle giyinseydi olabilirdi ama şu an pek de öyle durmuyor
Hmm, ama beni begeniyo olmasi hoslaniyo anlamina gelmiyo mu?
Beğenebilir zaten herkesi beğenebiliriz ama hoşlanmak biraz daha farklı
Bende ona temas ediyom mesels o temas edince, tek evine gittigi erkek benim. Ne yaoarsam cok hoslanir benden
Zaten o temas edince sana doğal olarak izin vermiş oluyor. Mesela senin eline dokunursa sende onun eline dokunabilirsin. Zaten rahatsız olsa böyle bir şey yapmazdı.
Hmm dogru yani hosuna gidiyo diyosun benim ona dokunmam, oyle mi
Hoşuna gidiyor mu bilemem ama sana ilk o dokunuyorsa rahatsız olmuyor diye düşünüyorum
Ben bu kizi arzuluyorum bsya, yeni corap ve kirayet giyiyo bana atiyo fotosunu, cok guzel bacaklari var, nasil etkilerim onu acaba
İstersen gizliden çıkayım yaz bana
Olur
Çıktım
sana mesqj gonderemiyom, seni takip edim sen bana mesaj at olur mu?
Olur