Eşimle evleneli 3 ay oldu. Severek evlendik, Mutlu oluruz sanmıştım kimse bize karışmaz sandım çünkü bize ailem karışmaz. Yani bizde yeni evli çifte karışmak çok ayıptır. Eşim 1. ayımızdan sonra işe gitmeye başladı, Bende evde tekken kendi kendime yemek pişiriyorum meyve falan kesiyorum ya da eşimden dışardan abur cubur getirmesini istiyorum gece film falan izleriz diye. Kendi evim diye biliyorum çünkü bu yüzden rahatım. Bi ara annesi ve kız kardeşi halaları geldi bize eşimde evdeydi. Eşim bu hafta gezmeye çıkalım dedi bende mutlulukla olur dedim. Sonra ailesi eşim gittikten sonra bana, sen kocanın evinde böyle rahat rahat nasıl yiyip içersin ayıp biraz az istekte bulun mecburmu kocan seni gezmeye çikarmaya dedi. Cok uzuldum. Yani orasi benim evim degilmi kocam degilmi biz boyle mutluyuz neden boyle dediler haklilar mi? Düğündede böyle yapmışlardı. Dans etmeyi sevmiyordum ve ailesi dansa kaldirmaya zorlardi. En son kızdı o kadar para harcadik oynasana falan dediler. cok kirildim. Haklilar mi? :( Ben çalismiyorum eşim çalişmamin gerek olmadigini soyluyor. Bende oyle yapiyorum. Ama ailesinin boyle bana karişmasi dogru bir şey mi?
Kocamın evinde rahat rahat bir şey yiyip içemiyorum ailesi bana laf atıyor?
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar eşimin kiz kardeşleri ve halasıda eşlerinden ailesine bir suru şey istiyor peki bana neden boyle davraniyoralr
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Kızım ne üzülüyosun ya iyi misin s.. et afedersin kendi keyfine bak istediğini ye onlara ne
Hem kocanin evi ne o ev seninde evin
:( Çok kalbim kırık kocamın evinde misafir gibimi olmaliyim? Cok yüzüm kızarıyor cok uatniyorum artik evde istedigimi yiyip icemiyorum rajat hareket edemiyorum.
Böyle davranırsan çok ezilirsin. Seni bastırmaya çalışıyorlar haberin olsun bu ayiplancak bişi değil. Bak çevrene göz dağı veren gelinler her zaman daha iyi haldedir. Hiç üzülme. Hassas birisin galiba. Umruna takma ya sen yemiceksin de kim yiyecek. Varlığını bildirt
Ailesiyle değil kocanla evlisin bırak ne derlerse desinler sen eşin ne diyor ona bak
Koca senin kocan istediğini yaptırırsın çok kıskanıyorlar sakin dinleme isteğini yaşa
Insan kocasının evinde nasıl rahat hareket edemez yaa çok üzüldüm gerçekten çünkü o ev sizin oluyor hayal kırıklığı yaşar insan umarım konuşarak halledilebilir 🙏
Gerçekten hayal kirikliği yaşadım ve çokta utandım evlilik boyle birseymi? Yani kocamin evinde misafir gibimi durmaliyim
Bacım sen kendini çok ezdirmişsin. Böyle giderse başına çıkarlar. O kocamla benim aramda deyip biraz mesafe koy arana. Bu şekilde giderse seni harcarlar. Dikkat et kendini ezdirme. Ve kocana da söyle bana böyle diyorlar de.
Tabiki çok yanlış yaptıkları bide yeni gelinin evine gelmek nedir yaa bir müddet beklesinler siz balayundasinz kimseyi dinleme içinden ne geliyorsa onu yap
Ay kendibi ezdirme. Kocam benim istediğim gibi parasını yerim diyiceksib bende evliyim bak bakalım
Çok kalbim kırık kocamın evinde misafir gibimi olmaliyim? Cok yüzüm kızarıyor cok uatniyorum artik evde istedigimi yiyip icemiyorum rajat hareket edemiyorum.
Utanma. Açık açık konuş. Bırak şu u özgüven eksikliğinin
Kaç yaşındasınız ve eşin ne iş yapıyor?
Ben 21 yaşındayım eşim 25. Eşim tekstil firmasinin yoneticisi
Eşine bu durumu anlatıp konuştun mu? O ne diyor?
Hayir anlatmadim ortaligi kariştirmamak için.
Şikayet eder gibi değil de uygun bir şekilde anlat bak ne diyor
Çarp ağızlarına bir tane
Kasma kendini bu kadar
Rezil bir ailesi var keske tanisaymissin
Çok kalbim kırık kocamın evinde misafir gibimi olmaliyim? Cok yüzüm kızarıyor cok uatniyorum artik evde istedigimi yiyip icemiyorum rajat hareket edemiyorum.
Esine de diyolardir her istedigini alma yapma falan
bu doğru birseymi? eşimin bana ne aldığına karişma haklari var mı
Yok ama karisiyorlar iste bu sorunu cozmelisin
boş ver ailesini takma keyfini cikar sen
Kocanla konus bu durumu
Ya salla gitsin