merhaba öncelikle,
Umarım bir yardım edecek bir fikriniz vardır ki kafamın içindeki dağınıklık bir anda olsa toparlanır.
Çalıştığım yerde yeni bir durumdan ötürü haftada 1 veyahut 2 kez iş dolayısıyla gördüğüm biri var, bilemiyorum fakat ilk görüşte dumura uğradım. Sonra sürekli kafamın içinde saltanat kurdu kendileri,
Şimdi sorum şu sizlere: bakışları dikkatimi çekti ya da benim duygularım yüzüne de yanılıyor olabilirim ama son görüşümde böyle nasıl desem daha derin baktı, gülümsedi uzun bakarak ve göz kırptı genelde sinirli bir yapısı olan biri aklımdan çıkmıyor bu ikilemler. Ek olarak göz kırpma hem flört işareti hemde selamlaşma olarak algılandığı içinde arada kaldım.
Ben kendime güveniyorum çünkü ona karşı duygularım olduğu için yapısal olarak bilinçaltı yanlış düşüncelere kayıyor olabilir diye sizlerden yardım almak istedim.
Fakat dolaylı yoldan öğrendim ki sanırım sevgilisi varmış ya da evli evet bu durum baya baya can sıkıcı yani baştan belli falso olamaz ama o son hareketi aşırı düşündürdü beni.
Yani bir şey olamaz zaten ama ben neden ilk görüşte şaka misali bu halde oldum ona ilginç bir durum. Sizce kendi kendime avuntu mu yapıyorum, yoksa cidden düşündüğüm gibi mi?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer