Ben mesafe yüzünden reddetmiştim..
•yurtdışında yaşıyorum türkiyede biriyle tanışmıştım baya iyi bi çocuktu ama 2 ülke zor olurdu yaa şehir olsa neyse de•
•yurtdışında yaşıyorum türkiyede biriyle tanışmıştım baya iyi bi çocuktu ama 2 ülke zor olurdu yaa şehir olsa neyse de•
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Çok oldu, genellikle aileleri tarafından da güvenilen biriydim bu sebepten
Nasıl yani
Düşün bir erkek olarak babası beni evine almış yemiş içmişiz kızı bana aşık ve herşeyi yapmaya hazır, bu iş beni bozar dedim. Belki çoğu için aptalca fakat bence değildi.
Ya ben hayatta hiçbir yemeyi ve hiçbir kadını reddetmem Çünkü ikisi de nimettir ya yazık günah
Hahahah tamam
Eyvallah
Oldu, yaşı benden küçüktü.
Anladım haklı bir sebep ❤️
Oldu yaşam tarzımız birbirine uymuyordu
Bende bu yüzden reddedilmiştim🥹 ne gibi yaşam tarzı mesela
Mesela kendisi alkol kullanan clube giden birisiydi bu bana ters olmasına rağmen yine de farklı bir insanı tanımak istedim ve o tür yerlere gittiğinde haberim olsun dedim yeri geldi haber verdi yeri geldi yalan söyledi başka yerde olduğunu söyledi yani en son bir gece içip beni gece boyu 100 defa aradı aramızda kötü bir şey olmamasına rağmen aradı rahatsız oldum ve böyle bir insanla yapamayacağımı anladım bitirdim
Anladım en iyisini yapmışsın hayırlısı olsun.. her şey gönlünce olsun ❤️
Aminn herkesin hakkında hayırlısı olsun 🤍
Oldu. Uzaktı
Aynennnn
John waynen
Olmadı
Hangi ülkede yaşıyorsun ve onun seni gerçekten sevdiğine, yurtdışına kaçış olarak kullanmadığına nasıl inandın?
Almanya da yaşıyorum. Almanya da yaşadığımı söylemedim. Şehir dışından geldiğimi söylemiştim tanışmak istedi ama direkt reddettim zaten, Aşk meşk yoktu. O kadar çabuk sevgi olmaz 😇
Sadece birbirimizi beğendik bi kaç gün konuştuk ama imkansız olduğunu düşündüm reddettim böyleeee
Peki anladım 😇
❤️❤️❤️
Abimin arkadaşıydı..
Of yaaa bir de hep görmek zorundasındır şimdi 😫
Haftada 3 defa hemde çok zor
Umarım bi şekilde olursunuz❤️
Olmadı