Senelerdir flört ediyoruz. Birbirimizi de çok iyi tanıyoruz. Dışarıdan bakınca uyumluyuz bizi yakıştıran bile oluyor. Ama kendisinin fikirleri çok sabit. Kıymetimi anlamasını nasıl sağlarım?

Senelerdir flört ediyoruz. Birbirimizi de çok iyi tanıyoruz. Dışarıdan bakınca uyumluyuz bizi yakıştıran bile oluyor. Ama kendisinin fikirleri çok sabit. Kıymetimi anlamasını nasıl sağlarım?

Öncelikle senelerdir flört ediyoruz diye bir şey olamaz flört evresi böyle bir şey değil. Tanıdıktan sonra hislerinden de eminsen maksimum 1 ay içerisinde iş sevgili olmaya ya da tamamen kopmaya bağlanır. Senelerdir flört dediğim şey muhtemelen senin kendi duyguların. Karşındaki insanın sana karşı hisleri yok belli. Bunu sadece hayâllerine de bağlamıyorum. 1 yıl sonra ikinci kez açılmışsın yine aynı cevap. 1 yıldır hayâlleri konusunda adım atmadığı hâlde seni de reddetmesinin anlamı yoktu sen bir engel değilsin çünkü. O seni istemiyor bu net belli. Bence artık vazgeç.
Cevap
6Cevap
kafasina koymus bir kere hayalleri var ve eger asik olursa kendini burada kalacak zannediyor ve sana baglanmiyor ve senin baglanmamani istemiyor bana sorcak olursan birak sevmeyi o da kendi tarafinca hakli yogunluktan ilgi veremeyecek sende bir zaman sonra ilgi arayacaksin ve o da diyecek zamanim yok vs cok sıkıntınız olacak bırak hayatina yeni kisiler girsin
Yokluğunu yaşat. Eğer o yoklukta seni özlerse yer edebilmişsin hiç adım atılmazsa bil ki zaten boşa uğraşmışsın
Sevgili mi yaptın ne demek ne ya nasıl bir... cümle. Ve üç yıldır birliktesiniz doğru mu
Sizi değerli hissettirecek el üstünde tutacak erkekler varken niye böyle erkeklere bakıyorsunuz kızlar🤦🏼♀️
Adam resmen gideceğim diyor , bu kadar kı seviyorsun li bunu halen umut bekliyorsun
Daha yazamıyor bile boş ver aşko
Peşini bırakabilirsin çocuğun.
ueter artik yani birak baskasina git
Adam reddediyor ısrar etme.
seni beğenmiyor
Uğraşılmaz bak hiç yazma
Bu senle yatar yol verir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?