Dün sabaha karşı aşık olduğum çocuk (sanırım yani çünkü her şey çok yeni ve çok güzeldi) benim iyiliğim için yakın arkadaş olalım?

dedi kendisinden korktuğu için beni üzmek istemediğini ama ilk defa birine seni seviyorum dediğini söyledi, hissettiği herşeyden eminim pişmanmısın yaşadıklarımıza dediğimde asla dedi ve beni kaybetmwk istemediğini de söyledi sadece biz birlikte olursak ve o beni kırarsa beni kaybetmek istemediğini söyledi bu arada depremden önce tanıştık tatil için gelmişti 3 gün geçirdik beraber sonra gitti depremden sonrada etkilenip yanıma geldi geldiği günden beridir hergün görüştük bide geldiği gün ilk tanıştığımızdaki kıyafetlerini giymişti bilerek, o günden beridir hergün görüştük fazlasıyla dün gece böyle bişey yaşandı ve ben nefes alamadığımı hissediyorum bunca şey yalan değildi hisler bakışlar öyleyse insanlardan nefret ediyorum sanki dün kalbimi orada bırsktım gibi hissediyorum bunları bana söylerkende bugun görüşceğimizden emin olmak için söz almıştı benden ama kendisi yorgun olduğunu söylerek iptal etti ve onu tanıştırdığım yakın erkek arkadaşımla (kızım) ve onun arkadaşlarıyla çıkmış sanırım artık beni istemiyo hayatında ama anlattıkları yaptıkları ve hissettikleri bambaşka onsuz geçirdiğim ilk gün bu kadar bittiysem sonrasında napıcam hiç bilmiyorum dertleşmek isteyen varsa ben napıcağımı bilmek istiyorum ve ben ona söyledim gerçekleri anlat diye çunki en acısını da gördüm kaldırabilirim dedim gerçekler gerçekten buysa çok kalbim kırıldı ama tabiki ona, ona aşık olduğumu söylemedim ve söylemiycem de ama eğer onu başkasıyla görürsem ya da sesini güzel gözlerini upuzun kirpiklerini göremezsem onu koklayamazsam ben biterim ben kalmaz tek umudum hiçnişeyin yalan olmaması ve en azından hayatımda yakın arkadaş bile olsa hep olmasını istediğimi biliyorum çunki bu kadar kısa zamanda hatta daha ilk günden ssnki 40 yıldır tanıyomuşum gibi hissettik ve kimseye anlatılmayacak şeylrr paylaştık benim için çok özel bi insan hislerinden eminim kendimdende ama ne yapıvağımı bilmiyorum bana yardim etmek şsteyen olursa konuşmaya ihtiyacım var

Dün sabaha karşı aşık olduğum çocuk (sanırım yani çünkü her şey çok yeni ve çok güzeldi) benim iyiliğim için yakın arkadaş olalım?