15 yaşında değilim 27 yaşındayım şaka yapmıyorum, çok nadir birilerini beğenen bir insanım hatta sadece aşık olduğum erkekleri beğenirim şu anda da hoşlandığım bir çocuk vardı ama bu adam aşırı hoşuma gidiyor : ( aramızda da 15 yaş varmış çok da değil aslında ama hayat neden bu kadar saçma. Birileri birilerine neden imkansız hayatta herkes insanken bu garip geliyor bana
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
O kim Instagram yaz şansını dene bı bakalım ajnsjajs
Hollywood yıldızı 7 milyon takipçisi var 😂 aslında bir Hollywood yıldızına göre az, serense bile gelen dm lere bakıyorsa o da bakıyordur kdjfj hem de bekar ama sorun şu ki ben Instagram kullanmıyorum 😂
Senin adına ben yazım istersen niyeti ciddi diyin kızın
Hahahahjsk dalga geçmeyelim 🥲
Sen dalga geciyosun bence
Yoo ben isyanımın arkasındayım. Yani o da normal insan brn de ikimizi de aynı yaradan yaratmış niye böyle imkansızlıklwr var
Takipçi sayısından olabilir mesela senin kaç takipçim var 😁
Ekşi de birinin yazdığına göre halası İstanbul’da yaşıyormus bu arada 😄
Haklısın yakışıklı çünkü. Ama bizde de yerli jake var "çağlar ertuğrul" bakabilirsin
Yok be hiç benzemiyor tırnağı olamaz Jake’in 😄
Yok ya ne istanbulu. He bağcılarda yaşıyo 😊
Kardeş İstanbul’un besini küçümsedin İstanbul bağcılardan mı ibaret? Binlerce yabancı nezih insanlar da yaşıyor İstanbul'da. Nişantaşı’nda evlerde Anadolu Hisarondaki halılarda Zekeriyaköy villalarında kimler yaşıyor sanıyorsun
5 sene İstanbul'da yaşadım. Biliyorum merak etme. İstanbul'da yaşıyo dedin ya. Ona şaşırdım. İnsanlar türkiyeyi terk ediyo. O gelip İstanbul'da mı? Yaşıcak
İnsanlar Türkiye’yi terk etmiyor karnını duyuramayan biz Türkler terk ediyor… yabancılar her yerde yaşar hele de doların 20 olduğu İstanbul gibi imkanların bol olduğu bir şehir yabancılar için paha biçilemez de bunu açıkladığıma inanamıyorum şu an..
Bende sana inanamıyorum. Karnını doyuramayan mı? Sen giden doktor, mühendis, girişimci bunları göröüyosun galiba
Vazgeçeceksin ne yapacaksın başka? 😄
Yoo ben isyanımın arkasındayım. Yani o da normal insan brn de ikimizi de aynı yaradan yaratmış niye böyle imkansızlıklwr var
O da normal insan ama yaşadığı hayatı, çevresi, işi ve statüsü çok farklı. Bunu şans eseri de edinmiş olabilir çalışarak da edinmiş olabilir ama farklı. İsyan et ona bişey diyemem ama yapabilecek birşeyin yok.
Kendim için demiyorum ki ne kadar farklı olursa olsun sıradan biriyle olabilir diyorum
Acaba olacak mı? 😄
Olur neden olmasın onlar için normal bir şey. Ronaldonun karısını hatırla
Hikayelerini bilmiyorum
Kavuşursunuz umarım 😂😂
🥲 mahşerde belki
Sevgilin varsa ondan maskesini takmasını isteyen artık o zamana kadar
Dalga geçmeyin ben isyanımın arkasındayım. Yani o da normal insan brn de ikimizi de aynı yaradan yaratmış niye böyle imkansızlıklwr var. Brn mucizelere inanırım benimle değil çünkü coğrafya ! ama o pozisyondaki bir insan sıradan bir insanla birlikte olabilir bu normal
Seninle bu konuda sabaha kadar konuşabiliriz ama bi yere varmaz. Adam zengin, milyonlar tarafından biliniyor, seviliyor ve takip ediliyor. Hayatı hep Amerika'da üst seviye yerlerde geçiyor. Seninle bırak tanışmayı 100 metre yakın olabilmen mucize olur. Tabi sıradan biriyle olabilir. Birlikte olacağı kişi ünlü ya da zengin olmak zorunda değil ama aranızda bir sürü engel var. Seni mutlu etmek için bir sürü şey söyleyebilirim ama boşuna olur. Günün sonunda daha fazla üzüleceksin. Yalan mı?
Kendim için demiyorum ki ne kadar farklı olursa olsun sıradan biriyle olabilir diyorum. Ve yine kendim için konuşmuyorum ama benim kadar imkansız olan biri için de imkansız dşye bir şey yoktur hayat karşına çıkartacaksa çıkartır havaalanında bile karşılaşabilirsin ve o insan seninle ilgilenecekse ilgilenir bu hayatta herkes için geçerli herkes iş arkadaşı ya da arkadaşının arkadaşıyla olmuyor olmamalı da zaten..
Olabilir evet, bu konuda haklısın. Senin için doğru kişiyle her an her yerde karşılaşabilirsin. Ben sana sadece kendini buna bağlamamanı söylüyorum. Benim de beğendiğim ünlü isimler var sonuçta ama mucize olmadığı sürece olmayacağını bilerek yaşıyorum.
Aynı durumdayım ama gerçek hayatta
Jake’ime miiii ndjfjjf
Yok ya çalışanıma
Yaş 27 ama kafa ergen. Yapacak bir şey yok.
Aynen knk sizin gibi her gün 5 kıza sulanmanın yanında benim bit ünlüyü beğenmem çok absürt ve ergence aynen
Bir tane insan evladı gelsin, bu dediğinizi onaylasın değil siteyi ülkeyi terk ederim. Kimseye sarkıntılık etmedim hayatımda. Değil internet gerçek hayatımda da aynı. Çok ayıp bu söylediğiniz.
Aynen eminim öyledir
Dayanaksız sallamanız sizi haklı çıkarmaz.
tamam
Naparsan yap
Hayırlı olsun
Ney
Aşık olduğunuz için dedim
Git konuş bence