28 yaşında bir erkek neden çocuk gibi davranır çok mu beğendiğinden?
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Duygularını açabilen insanlar sevgi karşısında bunu yapabiliyor.
Ya telefonla konuşuyormuş gibi yapıp kıskandırıyor ha birde dudaklarima bakıyor öpmek ister gibi yüzümüz yakın olunca
Yok beyin yerine başka organ devreye giriyor.
Ya telefonla konuşuyormuş gibi yapıp kıskandırıyor ha birde dudaklarima bakıyor öpmek ister gibi yüzümüz yakın olunca
Telefonla konuşuyor gibi yaparken arasan ya 😂Normal henüz cinsel isteklerini kontrol edemiyor.
28 yaşında ama sence bir kizi öpmek istemesi illa cinsellikmidir
Bir erkeğin en aç olduğu dönemlerden biridir, ha şuda var aşk erkekte dokunma hissi yaratır yani aşk dokunmak ister lafı aslında erkekler için söylenmiştir bunuda göz önüne tut
Ya şimdi aynı anda kapıyı açınca yuzlerimiz çok yakın oldu opusecek gibi ondan sonra konuşunca hissediyorum dudagima bakıyor sanki öpmek istiyor zor tutuyor kendini bende de dokunma isteği var ama ben sarılmak isterim o öpmek istiyor demek ki
Buna sen karar vereceksin ben sadece tecrübemi aktarıyorum
Kendini öpmemek için zor tutuyor öpse nasil öper acaba 😂
Tarif mi edeyim ne istiyorsun 😂
Bazen tutulur insan, ona da öyle oluyor muhtemelen.
Ya telefonla konuşuyormuş gibi yapıp kıskandırıyor, çocuk gibi gizemli hallere giriyor alaacele işi var gibi çıkıyor
Telaşlanıyor yazık :)
Bir kere de omzuma çarptı bilerek çocuk gibi dikkat çekmeye çalışıyor
Çok güzel şeyler bunlar. Heyecanlanıyor belli ki.
Yüzümüz yakın olunca öpmek istiyormuş gibi hissediyorum dudaklarıma felan bakıyo..
Baya istiyor anlaşılan
Bir kere kapıyı açtık yuzlerimiz yakın oldu opusecek gibi olduk o yüzden olabilir mi?
Olabilir. Etkilenmiştir bence.
Evet daha sonraları yoğunlukla dudaklarıma bakıyor çok yakın olmuştuk çünkü opusecek gibi
Normal ya, insan etkilenir.
O zaman gelsin öpsün kendini zor tutuyor
Cesaretlendirmen lazım yoksa asla gelmez. :)
Ya o an çok saçma bir konuşma vardı aramızda ve o an asla öpme düşüncesi olmaması lazımdı birden baktım daldı dudaklarıma sonra kendini geri çekti gitti
Fark ettiğini anlamıştır.
Ya o an bana sevgilim var dedi felan baya kırdı beni işte aramızda geçen şeyler oylesinemiş yanlış hissettirmis bana göz göre göre yalan söyleyip o an nasıl öpme isteği duyuyor
Oooo, tehlikeli tiplerden. Sevgilisi varsa ne diye öpsün diyorsun sen de anlamıyorum.
Ya şöyle oldu sevgilisinden ayrıldı biz o ara yaklaşmıştık uzun süreli olduğu için birakamadi
9 yıllık felan bir aylık hoşlanti için birakamadi
Emek verdiği şeyin peşinden gitmesi mantıklı. Kızın yerine koyun kendinizi bence. Ve yine bence uzak durun.
Benim suçum yok bu arada sevgilisi olduğunu bilmiyordum ama bana yoneldigi zaman ayrilmisti ayrılıp gelmişti
Her neyse, sonuçta ilişkisine geri dönmüş. Saygı göstermek lazım.
Çocuğun ilişkisi sorunluydu kız barışmak için arkadaşını yollamisti bu da ben kafamda bitirdim diyip bana yöneldi yani ayrılıp gelmişti Allah'tan
Bu arada evet ilişkisine geri döndü ogrendim ertesi gün benimle konuşma cabasindaydi ve sürekli beni izliyordu pek sadık biri değil
Tebessüm edip gülümsüyor felan
O zaman sana da sadık kalmayacaktır zaten. Böyle bir şey ister misin?
Yok istemem uzun süreli ilişki yapması sıkılması sevmemesi benim suçum değil emeğinin peşinden gidiyor işte
Sadık kalsa sevgilisi varken bana bakmaz
O zaman unut gitsin, olan olmuş biten bitmiş. Kendine dön.
Haklısın bu hikayede suçlu o bana umut verdi kızı da benle aldatıyor ne istediğini bilmiyor
Bunu göre göre de olmaz yani.
Evet o kadar tatlı telaşlar heyecanlar hissettik ki karşılıklı işte ergenler gibi hallere girdik keşke bu güzel duyguları bozmasaydi iki kişi arasında kalacagina net karar verebilseydi
Ona da bir şey diyemem uzun süreli ilişkisine dönmesi normal mantığını dinledi olan bana oldu işte ;)
Geçmiş olsun.
Bir erkek kızla konuşurken kız eğer güzelse beyninin %90ı cinselliğe çalışmaya başlar geri kalan %10 ile de saçmalar.
Yav bu cinsellik nedir yaa cinsellikten başka bir şey düşünmüyor mu
Düşünür
Öp bakim sonra yine sor bize öptükten sonra napim diye asfsadg
O zaman gelsin öpsün kendini zor tutuyor böyle beni öpmek istedi zor tuttu kendini kaçtı
sadfasgsg utanmıştır ya sen öpüver de bu işin sonu pek iyi olmaz 3sn felan sürer asfsdgfsdh
Aramızda hiç bir şey yokken nasıl öpsün çok zor dayanıyor gibi geldi hem bu öpme isteği neden bu kadar yoğun olur ben öpsem şok olur
Hocam kusura bakmada anlattığına göre öpüşürken boşalır ciddili... sizden olmaz gel vazgeç asfsdg
Ya o kadar zor dayanıyormus gibi değilde bir iki kere yaklaşınca istediğini anladım acaba hiç hayatında opusmedigi için mi istiyor? Ne dersiniz?
Utanuyor ve öpüşmeyi bilmiyor. Aynı yollardan geçtim tam olarak hemde. Dm gelsene?
Kendini sana layık görmezse aptalaşır yani senin ona bakmaya ağını düşünür
Ya telefonla konuşuyormuş gibi yapıp kıskandırıyor işte alalecele işi varmis gibi davranıp gizem yaratıyor bir kerede omzuma çarptı bilerek sırıtıyor sonra
Çocuk işte 😁
28 yaşında ama
Seven erkekler biraz şebelek oluyor djjdkd
Ya telefonla konuşuyormuş gibi yapıp kıskandırıyor
Yani muhtemelen
Bir kızla yüzünüz yakinlaşsa opusecek gibi olsanız eve gidip ne düşünürsün ve sonradan kızla konuşunca kızın dudaklarına bakarsın
Valla ben öperim öyle kendimi düşünceyle yoramam ben öpüyüm o düşünsün 😂
Aramızda hiç bir şey yokken nasıl öpsün çok zor dayanıyor gibi geldi hem bu öpme isteği neden bu kadar yoğun olur
Bir şey olmasına gerek yok öpüşecek kadar yakınlaştıysak bir çekim olmuştur 😂
Ya tesadüfi kapıyı açtık yüz yüze geldik opusecek gibi olduk sonra kendimizi geri çektik Ya o kadar zor dayanıyormus gibi değilde bir iki kere yaklaşınca istediğini anladım acaba hiç hayatında opusmedigi için mi istiyor? Ne dersiniz?
Erkek olması yeterli istemesi için 😂
Ee yani diyelim sevgili olduk nerden biliyor ki ben öpüşme istiyor muyum istemiyor muyum.. ya hiç fiziğimi suzmedi yüzüme bakıyor hep
Sevgili olduysanız bir zahmet iste sende 😂
Sogumustyr kasma
Aşktan
heyecandan
Ya ilk defa konuştum bunla sonra, önümden sanki telefonla konuşuyormuş gibi yaptı daha sonra işte, birde alttan altta bakıyor kıskanıyor muyum diye
çok saçmalamış bee. bu bambaşka bi aptallık :)
Evet ilk defa konuştum bunla sonra sirama geçtim oturdum baktım hemen kalktı telefon çalmış gibi tam yanımdayken alo dedi 😂😂 alttan alta da bana bakıyor ya güzel heyecanlardi sence bunları yaşayan biri bu kızı unuturmu
bilmiyorum ki. o tarz bi kafayı anlayamam. ama ben bir kızdan hoşlanınca kızarıyorum zor konuşuyorum heyecanlanıyorum midem bulanıyor baya da. yani benimde aptallıklarım olmuştur da çok şükür böyle bişey olmadı :) bu ne düşündü de öyle şeyler yaptı bilemiyorum.
Bu çocuklaşiyor cool olma halleri önemli biriymiş gibi kendini gösterme halleri ha birde aynı anda kapıyı açarken yuzlerimiz çok yakın oldu opusecek gibi ve konuşunca dudaklarıma bakıp zor tutuyor kendini gibi öpmek istiyor gibi