Hani ilşki yapamıyorum diyen, fakat seni istemiyorum demek daha kolay değil mi ya da buluşamam zamanım yok ya da ne bilim :)
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bir adamın bir kızı sevmemesi ve ardından ona karşı karışık davranışlar sergilemesi karmaşık bir durumdur ve birden fazla faktörden etkilenebilir. İnsan ilişkilerinde duygusal karmaşıklıklar ortaya çıkabilir ve bu tür davranışlar bazen kişinin kendi içsel çelişkilerinden veya duygusal zorluklardan kaynaklanabilir.
Bazı olası nedenler şunlar olabilir:
1. Karmaşık Duygular: Bir kişi, bir kıza karşı hem ilgi duyabilir hem de belirli nedenlerle onu sevmeme hissi yaşayabilir. Bu karmaşık duygular, çelişkili davranışlara yol açabilir.
2. Kendini Koruma: Bir adam, gerçek hislerini göstermek yerine, kızı soğutmaya çalışarak duygusal açıdan korunmaya çalışabilir. Bu, korku, güvensizlik veya daha önceki ilişki deneyimlerinden kaynaklanabilir.
3. Dikkat Çekme: Bazı insanlar, dikkati üzerlerinde tutmak veya bir kızın ilgisini çekmek için bu tür karışık davranışlar sergileyebilir. Olumsuz söylemler ve sonrasında içten tatlı bakışlar, dikkati üzerlerine çekmek veya kızın tepki vermesini sağlamak amacıyla kullanılabilir.
4. Kararsızlık: Bazı durumlarda, bir adam kararsızlık içinde olabilir ve gerçek hislerini netleştirmek için bu tür çelişkili davranışlara başvurabilir.
Bu davranışlar sağlıklı bir ilişki temeli oluşturmaz ve genellikle karşılıklı güven ve anlayışı zedeler. İlişkilerde sağlıklı bir iletişim, saygı ve duygusal uyumun önemi büyüktür. İki kişi arasındaki ilişkinin sağlıklı gelişmesi için açık bir iletişim, anlayış ve karşılıklı olarak adımlar atmaya istekli olmak önemlidir.
Bir ilişkide, eğer bir kişi karışık veya olumsuz davranışlar sergiliyorsa, diğer tarafın kendi duygusal sınırlarını koruması ve sağlıklı bir ilişki için gerekli adımları atması önemlidir. Karşılıklı anlayış ve duygusal uyumun sağlanabilmesi için konuşmak, duyguları ifade etmek ve ilişki hakkında açık ve dürüst olmak önemlidir.
Bana nedense hep böyle geldi ( kendini koruma yani) hep bunu hissettim sanki kendini bağlanmamak için yapıyor, ilerde üzülmemek için, o kadar sevdim bu adamı, bana hiçbir şey vermeseydi hissetirmeseydi nasıl sevebilirdim ki..
Neden istemiyorsa verdiğimi tepkiyi önemsiyor neden öyle bir şey yapsın mesela, dikkatimi çekmek gibi durum yoktu zaten adam biliyordu onu sevdiğimi..
Nasıl mesela kararsızlık adam net ilişki istemediğini söylüyor ki sorun ben değilim 32 yaşında, ben bu kadar sevdiğim için bu kadar kaldım onun hayatında yoksa kim katlanır ki bunu herkes çekip gider..
Bana bakınca sanki duygu varmış gibi sonra aramızda enerjiyi hissederek, rahat bir şey olmadığını günlük olmadığını saçma şeyler söyledi. Eskiden de bakışıyorduk böyle ve o an ben hiçbir şey demedim, diyor ki aramızda ilişki mi soracaktın.. yani anlamıyorum
Cesareti yoktur geçmiş ilişkilerinde kırgınlıklar yaşamıştır reddedilmiştir çok sebebi var oda senin sevdiğini hissetmiş ise boşluktaysa hoşuna gitmiştir yakınlaşmıştır bilemezsin insanların iç dünyasını herkes kendince bir serüvenin içinde.
Ona son görüşmede bir daha aramayacağımı söyledim, rahat olabilirsin dedim. Yapma böyle konuşma gibi bir şey söyledi. Sonra dedim kendinden soğutmayı başarıyorsun- Beni sevmemenden daha iyi dedi.. sadece boş bakarak uzaklaştım bir şey demedim, sonra da sildim onu artık takipleşmiyoruz.. Hiç mi pişman olmaz insan hiç mi sevildiği güldüğü güvenli olduğu yere dönmek istemez, hiç mi kaybetme korkusu yaşamaz
Ama sınırları sen koymuşsun aramayacağım demişsin istemiyorum demişsin sen olsan istenmediğin yerde dururmusun?
Durum öyle değildi, ben istenmediğimi hissetğim için öyle dedim. 8 ay ayrıydık ve kendisi şöyle dedi biliyordum beni sevdiğini. Adam o kadar emin ki haklı, o kadar güzel seviyorum ki onu.. Fakat netsizlikten dolayı devam edemedim, bide o gece kalbimi kırdı soğutmaya çalışıyordu sonra tam benim alınacak bir durum olunca yakınlaşıyordu, o gece de beraberdik sabah dayanamadım artık uzaklaşacsğımı söyledim.
Bunun nedeni de o ve kendisi farkındadır. Adam gibi gelse dese ki denemk istyorum deneyelim ilişkimiz olsun seni yanımda istiyorum her şey farklı olur. Yoksa ben o görüşmeyi 8 ay boyunca bekledim, kendisi yazsın kendisi gelsin diye, belki o da ister.. Adam nasıl biri olduğumu kolay gitmeyeceğimi biliyor fakat eskiden aramadığım için ta ki o beni arayana kadar o sabah bir daha dile getirdim, bir daha aramam dedim biliyorsun kendinden soğutmayı başarıyorsun. Buna da beni sevmemenden daha iyi diyor.. fakat 8 ay sonra kendisi gelir gelmez genelde kimseye anlatmayacağı şeyleri bana anlatıyor tatlı masum bakıyor, uzun uzun derim bakışıyoruz, o giryor ilişki konusuna o açıyor o sohbeti
ilişki istemiyor ama seni istiyor.
Daha net açıklayabilir misin lütfen
arzulyor ama ciddi olsun istemiyor aklındasın onun ama ugrasmak istemıyor.. gel istrsen konusalım