+1 yılBende 172'yim ama takmıyorum artık senin yerinde olmayı çok istiyordum ama sevgilimde 160 yani 190 olsam şimdi yanımda ufacık kalır valalhi ben artık takmıyorum boyum 175 felan olsa yeter bana sende takma kardeşim kısa erkekler senin yerinde olmayı istiyor boyun iyi fakat Türk kızlarının kısa olması sıkıntı yani sana İsveçli, Rus, Norveç hatunları gider hacı. :D
01 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 415 cevap paylaştı.
+1 yılniye çıkmasınlar zaten tatlı adamsın. tam makarasın kızlar seni öpsünde başına koysun
ben 170 boyundayım yaşımı göstermiyorum hiç değilse:))12 Yorumla
+1 yılyaşın kaç acaba sorabilirmiyim benim kardeşim 17 yaşında 185 ve daha uzayacak bundan eminim spor yapıyor sıgara alkol da kullanmıyor ama uzun boylu erkekler her zaman daha çekicidir bir bayan topuklu ayakkabı giydiğinde arada ki boy farkı aşırı derecede dikkat çemez
13 Yorumla- +1 yıl
anladım :)) ya dert etme kardeşimin sevgilisi de 150 önemli olan aşık olmak gerisi önemli değil takma kafana
+1 yılUzun boylu erkekler çekicilikte zirvedeler bana gore :D sen rahat ol istersen burdan bir iki kisi toplanip hala kizlarini amca kizlarini ayarlariz dert ettigin seye bak :D
215 Yorumla- +1 yıl
Hemende bu cevabi beklemiyodum hani :D
- +1 yıl
Haha bak bir kuzenim var allah seni inandirsin erkek olsam alirdim kendime bir icim su :D acik kumral yesil gozlu 1.73 boy fistik gibi vucut karakteri saglam eline erkek eli degmedi :D merhaba ben esra erol bugunluk bizden bu kadar hoscakalin :D
- +1 yıl
Ulaannn jsbsjs insan der kuzeni boyleyse bu kiz nasi irsi mi acaba falan sgshsv :D
- +1 yıl
Yok valla is isten gecti kuzenime razisin onun helalisin artik enisteeee :D
- +1 yıl
Elvan :D
- +1 yıl
Tabi tabi :D
- +1 yıl
Tamam seni mi kiricam :D
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
67Cevap
Sürekli resimli sorular sorup insanların beyninin etini yedin bişey demedik, şimdi de uzun boyluyum falan diyip millete hava atarak kendini övdürmeye çalışıyorsun. Yapma, anlıyormusun; yapma. Gözünü seviyim yapma, bak yapma. Yapmasana, l*n kime diyom.
11 Yorumla
+1 yılevde kaldın koçero geçmiş olsun. bende 190 ım pompa dısında yanasan yok, resmen kadınlar tarafından kullanılıyoruz. hepsinde aynı düşünce öff bu boylu poslu cok kız bakar buna bundan sevgilide koca da olmaz elimce tutamam olmaz.. neyse bir vereyim bari de içimde kalmasın..
02 Yorumla- +1 yıl
Haykırdım :D
https://girgez.files.wordpress.com/2011/08/saqq.jpg
al bak feyz al biraz :))22 Yorumlaerkek dediğinin boyu uzun olmalı efenim ne öyle kısa boylu küçük adamlar hiç hoş değiller :D
hem merak etme sen. kısa boylu kızlar da uzun boylu erkek istiyorlar ne hikmetse.311 Yorumla
+1 yıl''Boyu kisa olmaz.'' diyeni duydum ama boyu uzun diye olumsuz dusunene rastlamadim. genel yargi bu sekilde. bence sen de farkindasin. dikat cekmeye mi calistin nedir yaani asdfsfhshs
01 YorumlaBazıları uzun boylulardan hoşlanır hem tüm kızlar 1.60 değil ki uzun cinsleri de var tabi zevke bağlı ☺️ Dert etme kızlar kısalığa takar uzunluğa deği
13 Yorumla
+1 yılCanim ya mis gibisin birakmazlar seni de.. gozunu seviyim gidip 150lik kizlarla takilma sinir oluyorum.
12 Yorumla- +1 yıl
Anlastik:)
+1 yılbenim de boyum 1,90 kardeşim. ne zaman evde kalırsın biliyor musun? bir erkek ne zaman evde kalır biliyor musun? sevgilisine çay ısmarlayacak parası bile yoksa evde kalır. sen paradan haber ver. bahaneye avunacak hatunlar hazır asker.
03 Yorumla- +1 yıl
o halde idare edersin iş görürsün yani. yedire bilirsen içire bilirsen gezdire bilirsen tek tük hediye ala bilirsen tamamdır.
Gizli Üye(36-45)+1 yılOfff ne saçma soru bunlar! Yok sarışınım, gözlerim mavi ama çok zayıfım, beğenen olur mu der gibi. Sadece kız düşürmek için sorulmuş aptalca soru bu ve 1,90 boyun kızlarda büyük etki yaptığını bildiğin için böyle soru soruyorsun. Burası aşk bulma platformu değil. Kız arıyorsan badoo veya herhangi bir tanışma platformuna üye ol. Orada ben 1,90 boyundayım acaba karı kız bulabilir miyim diye salakça soru sormak zorunda kalmazsın..
44 Yorumla10cm topuklu giyerse kötü durmaz. Aman ha daha uzama haa:D Çokk uzun ama takma:((Sevmek boyamı bakıyo boşver...
15 Yorumla
+1 yılBenim boyum 1.70, 1.80 olan erkekler aynı boydaymışız gibi oluyo, kuralım 1.85+ şu anda aşık olduğum adam 1.92 mesela :D
05 Yorumla- +1 yıl
Ne alaka? :D
- +1 yıl
O beni tavladı :D aşık olduğum dedim farkındaysan, birlikte değiliz :D ama lisedeyken boyum 1.66'ydı o zaman da boyu 1.81 ve 1.90 olan erkeklerle çıkmıştım
Bir kız ister uzun olsun ister kısa. Kısa boylu bir kız ay bu çok uzun ben buna bakmam demez merak etme :D
07 Yorumla196 boyda biriyle çıkmıştım. ömrümde giymediğim kadar çok topuklu ayakkabı giydim. seven işte nelere katlanıyor.
03 Yorumlaboyunda kizlarin asik olmamasi icin bir engel yok kafana takman gereken kullanici adin Turk kizlari bu isme goz yummaz :D
01 Yorumlahiç kafan basmıyor mu sevgili kardeşim. hiç bir kızın hayalinde şunu duydun mu 160 olsun yapılı olsun.. duydun mu?
05 Yorumla- +1 yıl
tek şunu diyeyim sana.. bu ülkede kısa boyuna rağmen aşık kitlesi olan dek erkek tarkan.. başkası yok oliimmm :D 1.90 boy için nelerini vermek isteyenler. kadınlar nekadar feminist takılsalarda kanatları arasını girecek , onu koruyacak boylu poslu kişiyi isterler.. sen bu boş düşüncelerle kafanı yorma.. muhtemelen yaşın küçük diye yaşıtların senden bayaha kısa duruyor buda seni düşündürüyor. takma
160 boya 190 ... Uzun boy heveslisi kızlar var, evde kalmış sayılmazsın... ;)
13 Yorumlaseni hiç görmüyordum şaşırdım ya özlemişim kereta :D
013 Yorumlabende 195 var biz ne yapak arkadaş yaş 30 oldu birde dert etme bu kadar kısmetin ne zaman ve nerede çıkacağı hiç belli olmaz...
00 Yorumlahayır kesinlikle pisikolojimin bozulmasına yol açar :D
01 YorumlaUzun boylu erkekler hep daha çok çekici gelmistir... Fizik onemli :))
01 Yorumlaçok saçma bir soru sordun... kızlar 1.70 ile 1.75 arasında boyu var ve kızlar en az 20 cm. uzun erkeklerden hoşlanıyorlar
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 351 cevap paylaştı.
+1 yılAmaan bee derdinde bu olsun.1.70 lik erkekler düşünsün bunu sen niye üzülüyosun. Hem uzun erkek kısalara göre her zaman daha avantajlıdır 😉 sıkıntı yok devam et.
02 Yorumla- +1 yıl
Sendende eyvallah koçç :) hhahahhahah
Gizli Üye(36-45)+1 yılboyu uzunlar evde kalmıyordur
ama çok uzunsa insan korkuyor
bu arada ben 160 ım bende evde kaldım koca bulamıyorum bulsam en fazla 178 olsun isterdim05 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılöyle uzun boylulardan korkuyorum hoş gelmiyor
kemdim onlara göre kısayım ya öyle olsada benim şahsim düşüncem olmasın bana
Cevap sahibi+1 yılsende 170 lik kızla evlenirsin öyle kız anca uzun boylu erkege gider bence
1.90 daha ne istiyon :D bide yapılıysan tamamdır ama zayıfsan direk gibisindir (dost acı söyler)
011 Yorumla
+1 yılBenim göğüsler 85 b evde kaldım dermiscesine, reklam kokuyor.
15 Yorumlamerak etme 150-160 lık kızlar uzun boylu erkek pesinde =D
29 Yorumla- +1 yıl
170 190 yanında yeterince ufak bence
- +1 yıl
@pamaks
- +1 yıl
Tamam işte 170 190 çok güzel :D sevgili rusaşığı
Yazık sana l*n valla üzülüyorum hastaneye gitmesen evde kaldığını bilemeyeceksin bunu kolay kolay öğreneceksin sana ben söyleyim sen bence odanda kaldın dostum yazık sana 190 boyun var dışarı filan çıkma sakın !!! bir!! one1!!!1!!!
11 YorumlaEn uzun ciktigim 186 ydi olur ya neden olmasın hatta sana millet bayilir boyum 168 topuklu da giyiyorum olur olur bulursun yani :))
01 Yorumla
+1 yılkardeş ben 191 boyundayım eyer bedeninnin genişliği boyunu eşitliyorsa sıkıntı olmaz eyer eşitlemiyorsa vücut çalış olmadı kilo al
02 Yorumla- +1 yıl
bir daka... yoksa sen misin l*n !!! TROL SORU !!! :D
+1 yılgardaş evlenen yakınlarıma boyları geneli 175 falan o ney kız koltuğunun altında çok dedim benim boy oldu 1.90 şimdi ben yandım. işimiz zor anlayacan...
04 Yorumla- +1 yıl
ben kızlarla çıkma işine hiç girmedim daha bir olursa karım olsun dedim ömürlük olsun dedim. kızlar baş ağrısı fazla ilgilenmem...
- +1 yıl
inşallah ana evlenmeyide istemiyorum. daha gencim. 26 zamanla inş o fikir oluşur...
+1 yılHalterle ugras boyun kısalsın sonra bodyye git ohh kebabb :D
01 Yorumla
+1 yılSen 1.90 la evde kaldıysan benim 2.10 luk arkadaşım ölsün o zaman. Merak etme evde kalmazsın.
03 Yorumla- +1 yıl
Diyorum ya sana 2.10 biri bile buluyorsa korkma
+1 yıllaf sokmaya çalışıyor türk kızlarına :d kanmayın kızlar
11 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbende 160 boyundayım. 190 da gariplik yok merak etme benim gibiler fazla minik :)) ama eski sevgilim 190 dı. olabiliyor yani.
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılbulursun bulursun. kızların uzunu da kısasıda uzun boyludan hoşlanır.. ama benim gibi çok kısalar bunu belli etmeye utanır. bazen boy kompleksine girer. eleştiri almaktan korkar :))
+1 yılVarya havada kapılırsın bu boyda bence. Yuru be koçum kim tutar seni
01 Yorumla
+1 yıl190 da evde kaliniyorsa ben 3 santim ile yirttim:D ne guzel
02 Yorumla- +1 yıl
Ayakci seni. Kukulari sulandirdin, gorev tamam
tüm kızlar 160 değil bikere.. bu arada benim sevgilimde 189:))
05 YorumlaSeni anca rusya paklar. Rus kızların boyu uzun hemde egosu düşük.
02 Yorumla
+1 yılKahkaha attım :D Adam alttan alttan 160lıklarla kafa buluyor fakat kimse anlamamış abi.
01 Yorumla
+1 yılBana göre uzun olmalı erkek. Çevrende ki minyon erkekler senin gibi olamayı ne kadar isterdi.
04 Yorumla- +1 yıl
nikini okumadan ciddi ciddi yorum yapmışım:D
- +1 yıl
:D:D
+1 yılbence avantaj benim sevgilimde 1.93 ve övünür bundan bende çok seviyorum boyunu bende 1.66m bu arada çok ta hoş duruyor :))
07 Yorumla- +1 yıl
inşallah kaderde varsa boyun hiç önemi yok :)
- +1 yıl
ben onunla tanıştığımda kendi boyumun kısa olduğunu düşünmüştüm 1. bucuk yıl oldu artık topuklu giyiyorm kısa da değilm ama sevgilisne göre ayarlıyo insan kendisni :)))
- +1 yıl
inşallah bulursun arkadaşım hayırlısıysa...:)
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvde mi kaldın? Bence bu boydaki erkekler cok cekici.. benimde 1 70 oldugumu dusunursek.. ama gercekten, uzun boylular baya çekicisiniz.
04 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBulursun.. daha uzununu da bulursun. umutsuzluğa kapilma hemen. :)
Cevap sahibi+1 yılAsfsds :D
Gizli Üye(25-29)+1 yılben 197 im sen evde kaldiysan ben boku yedim desene yas daha 23
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılben basketci olacam. zatem belki unlu olursak kiz bulmamiz kolay olur :)
kullanıcı adından belli zaten Rusla evlenirsin niye dert ediyorsun
011 Yorumla170 boyunda bir bayan olarak ah keşke 190 lık sevgilim olsa diyorum :D
021 YorumlaBen cikardim. kisa olmasinda ne kdr uzun olursa olsun
01 Yorumla
+1 yılSiz problem etmedikten sonra olur. Genellikle 190'lar kasıntı oluyor.
018 Yorumla- +1 yıl
"Kız dediğin 180 olacak" "Sarı saç mavi göz" "Zayıf olacak" ve daha milyonlarcası... :D
- +1 yıl
Çok var onlardan bulursun illaki :D
- +1 yıl
Birşey söyleyeyim mi kimse senin nickine tölerans geçmez yalnız basar tekmeyi :D Sen sevgilini de aldatmıştın hatırlıyorum ben seni. :D
- +1 yıl
Oha çok pis trollendim şu an :D
- +1 yıl
Birde ben bunları gerçek sanıp sana çok pis sövmüştüm helal et artık :D
- +1 yıl
Yok etmiyorum küfür falan sen abazasın :D
- +1 yıl
Olsun abaza abazadır :D
- +1 yıl
Yok ben sende o ışığı gördüm valla :D
- +1 yıl
kız beni anlatmış :sfagsahjkjs aynen kız dediğin 180 boyu olur sarı saçı mavi gözü 90 60 90 vb olur 😅😄
Valla ben de 1.94 falanım kız arkadaşım 1.60'larda :D
01 YorumlaEerkekte uzun boyun sorun olduğu nerde görülmüş. Hem daha iyi merdivensiz perde asarsın :))
13 Yorumla
+1 yılbenimkisi 1.80 annem kesin tursumu kurcak o zaman :D
04 Yorumla- +1 yıl
benm 1,89 bilmem mesaj alındımı :)
- +1 yıl
neyin kafasını yaşıyorsun sennn :D?
- +1 yıl
:)))
+1 yılBayanlar uzun boylu erkeklere hastadir. Ozellikle de ben 😄
01 Yorumlabak 10 cm boyundan bana ver 170 olurum ben sende 180 tam uyusuruz ooooo :D
03 Yorumla
+1 yılboyum 176 ve maalesef benimle ayni boyda birini seviyorum ama o beni gormuyor :(
011 Yorumla- +1 yıl
gorsun bir zahmet topuklu sevdasindan vazgectim onun icin ^^
- +1 yıl
:) bu arada 170 kiz cok var ya niye bulamiyacaksin ki
- +1 yıl
cusse sahibiysen kendi adima soyluyorum: merhabaya cevap verirdim :) hani kilo al 85 kilo ol hatta daha fazla ama hep kol karin kasina gitsin kilolarin. O zaman yuzun onemi kalmiyor pek :D ( bu soylediklerime bakma asik oldugum kisi hem zayif hem tipsiz :D, istisnalar kaideyi bozmaz)
- +1 yıl
2 senede yaparsin bunu. Zayif misin?
- +1 yıl
ne :o 72 kilo cok az en azindan kilo al ya
ask varsa eğer boyun ne onemı var benım 7 yıllık cıktımda 1.90 boyundaydı bense 1.60
03 Yorumlakızlar ne istediğklerini bilmedikleri için merak etme. büyük şey sevenler pardon büyük boylu erkekleri ve kaslı erkekleri daha çok severler.
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAskim yine ben Geldimmm bir şey olmaz ne güzel iste :D
14 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSenden korkuyorum psikopatsin :D
+1 yılboyu değil işlevi önemli mottosuyla çok da fazla mutsuz olmadım ben bu boyla. ben de170im. yetiyo bana :D
03 Yorumla- +1 yıl
160dan başlıyo, 175e kadar. hatunda boy uzadıkca ilişki zorlaşıyo yalnız :D
Gizli Üye(30-35)+1 yıl1.58 boyum var eski sevgilim 188 di ve bir sorun yoktu uzaktan bakıldığında da cok sirin gozukuyorduk.
01 Yorumla
+1 yıl1.96 yım ve böyle dertlerim yok. Laf olsun diye soru sorma :)
00 Yorumla
+1 yılben 185 im diye kız beni terketti git ameliyat ol 165 e kadar düş yoksa işin yaş
01 Yorumla- Devamını Gör (126)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat