2.5 yıllık ilişkimizi nişan töreniyle taçlandırmak istiyoruz fakat daha ailemin haberi yok
2 yıl önce anneme söylediğimde daha abin var bekar okulun var vs demişti o zmn lise son siniftim
Şimdi üni 1
Seneye bitiyor
Abim benden 16 yaş büyük ve bekar Bn 19 yaşındayim
Ben direk evleneyim demiyorum sadece ailem bilsin ve nişan olsun seneye okulum bitince düğün olur diyr düşünüyorum
İlk anneme anlatacağım fakat yine daha abin var derse nasıl ikna edebilirim
Bu nasip işi sıra işi değil ki
Sırayla evlenilecek diye birsey de yok
2 yıl önce anneme söylediğimde daha abin var bekar okulun var vs demişti o zmn lise son siniftim
Şimdi üni 1
Seneye bitiyor
Abim benden 16 yaş büyük ve bekar Bn 19 yaşındayim
Ben direk evleneyim demiyorum sadece ailem bilsin ve nişan olsun seneye okulum bitince düğün olur diyr düşünüyorum
İlk anneme anlatacağım fakat yine daha abin var derse nasıl ikna edebilirim
Bu nasip işi sıra işi değil ki
Sırayla evlenilecek diye birsey de yok
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Asla yoktur herkesin hayatı kendine özeldir. ister büyük ister küçük hangisi bu kararı olgunca ve zamanla düşünüp veriyorsa evlenebilir.
Iste ailemi nasıl ikna edebilirim yardımmm
Ailenin yapısı bu maalesef ya kendin söyleyip bi insiyatif alıp evleneceksin ya da beklemek zorundasın.
Nasil söyleyeceğim ya
Durumu anlat Annene çok zor değil ne demek nasıl söyleyeceğim. Bak şimdi Annen ile yalnız kal ve Anne sana bir özelimi paylaşacağım diyeceksin ve çocuk bu burada tanıştık ve işte şöyle böyle birisi, şu kadar zamandır beraberiz ve işi ciddiye bindirmeyi düşünüyoruz yakın zamanda nişanlanmak gibi bir niyetimiz var diyeceksin. Ailen ya yola gelecek ya gelecek. baktın laf ediyor eğer çocuk buna değerse beraber insiyatif al ve nişanlan Ailene de pek bakma.
Çok katı sert ve anlayışsız ailem var bundan korkuyorum
Sevgilimin ailesi ilk. gunden belli biliyor sürekli bana söyle diyip duruyor
Tamam sende öyle ol, Bunları söylerken korkma ya da çekingen olma. çok ciddi bir şekilde söyle ve duruma göre rest çekmeyi bilmen gerek yoksa bekleyeceksin.
Daha yaşın küçük derse ne cevap verebilirim
Ne alakası var işi ciddiye bindirmek demek hemen evlenip yuva kurmak değildir. zamanla evlilik durumuna geleceğiz diyeceksin.
Ha işte bunu anlamalari gerek ben direk evleneyim demiyorum okulum bitince düğün olsun zaten seneye bitiyor ve herkesde olduğu gibi 1 yıl nişanlı kalmış olacağım
söylemende fayda var dediğimi direk söyle bakalım tepkisi ne olacak
İnşallah yaa
Bnce YK benim erkek kardeşim evli.
Aramızda 5 yaş var
Bencede yok ya ama nasıl ikna edeceğim ailemi
Nasip geri tepilmez. De gec
🥺🥺🥺
Senin annen eski kafalı sıra mıra olmaz kim bulduysa kısmetini sıra ondadır
Nasip kısmet işi bu ama ailemi nasıl ikna ederim
Orası sana kalmış ben bilmem
Neden acele ediyorsun gercekten kücüksün bence ünü nin bitmesini işe girmeyi beklemelisn hem biraz daha büyümüş olursun göze batmaz
Çok katı ve sert Bi aile yapım var tek başıma kolay kolay Bi yere göndermezler bile.
söylediğim an kötü laflar işitebilirim ve telefonum dahi elimden alabilirler.
Rahat edebilmek adına istiyoruz acikcssi
Hem birbirimize güvencemiz olur yani sürekli vereceklermi olacakmı diye düşünüp duruyoz
Benim de ablam bu konuda sorun çıkarıyor
Aynı dertten muzdaripizz
Baban katı biri mi
Babam ve abim çok katı
Aileler tanıştı mı
Hayır aileme diyemiyorum 🥺🥺🥺
Umarım hayırlısı olur hakkında
Umarım ya senin ailen biliyormu nasıl. söylerim ne derim lütfen bana yardım et akıl ver tavsiye ver🥺🥺🙏
Attımm
Zikis bar