Bir video vardı tüm bayan arkadaşlar bana mesaj atabilirsiniz, yorum yapabilirsiniz diye ahahshhs. Ya ne olacak işte flörtleşsin benim sevgilim, Ben Sevgilim ve Flörtü kocaman bir aileyiz sjfkfmg. Üçlü olsun Güçlü olsun demişler zamanında dimi

Bir video vardı tüm bayan arkadaşlar bana mesaj atabilirsiniz, yorum yapabilirsiniz diye ahahshhs. Ya ne olacak işte flörtleşsin benim sevgilim, Ben Sevgilim ve Flörtü kocaman bir aileyiz sjfkfmg. Üçlü olsun Güçlü olsun demişler zamanında dimi

Erkeğime yakışır falan diyormuşum 😄
Biriyle sevgili olduktan sonra karşı cinsle olan "samimiyet" kesilmeli iletişim tamamen kesilmemeli. Sonuçta insanız elbette iletişim kuracağız ihtiyaç dahilinde ancak ihtiyaç dışında gereksiz yere iletişimde olunmamalı olacaksa da samimi şekilde olmamalı herkes duruşunu yerini haddini bilmeli.
Şöyle ki sevgilim olacak kişinin benden önce de bir hayatı vardı ve ben sırf hayatına giriyorum diye onun hayatına, çevresine müdahale etmem doğru olmaz ama belli bir mesafe koyulması gerekiyor mesela karşı cins ile aşırı samimiyeti varsa bunu kesmeli ama sırf ben hayatına giriyorum diye sevgilimden onunla iletişimi kes, şunu şöyle yap demeye hakkım yok aynı şey benim içinde geçerli...
Çağımızda hanımefendilerin çoğunluğu sadık erkeklerden tiksindikleri ve kendilerine hep daha uzun boylu daha kaslı ve daha zengin erkek aradıkları için hem kadınlar karşı cinsle ilişkisini kesen erkek sevmiyorlar hem de kendileri karşı cinsle iletişimlerini kesmiyorlar. Öyle yaptıklarına göre vardır bir bildikleri. Benim bildiğimse yalnızlık en güzeli...
Tüm samimiyeti kesmek mantıksız sevgili olduk diye sevgili olduğumuz kişi ile evlenecek değiliz ayrılınca o arkadaşlar gene arkadaşımız olacak bence komple iletişimi kesmek yerine mesafe koymak daha mantıklı
Cevap
53Cevap
Hayır tabi ki. yani eğer çok çok samimiyet varsa o samimiyet azaltılmalıdır tabi ki. yani benim şu an sevgilim yok diye genel olarak ben kızlarla rahat konuşurum yani kanka falan derim. ama sevgilim olsaydı tabi ki daha çok mesafeli konuşurdum ya da mesela kalp attığım karşı cinse birde kalp emojisi atmazdım.
maalesef bu konuda avantajlı olanın borusunun öttüğü bir mesele haline geldi. Cinsiyet farketmez, bir diğerinin başka birini bulamayacağını bilen taraf Arkadaş ayağına boynuzluyor. Aynı hakkı tanımıyor. Geçen birinin yorumunda gördüm Sen bunu yapıyorsunda Adam gidip sana bunu yapsa dedim. Cevap olarak o beni kaybedeceğini bilir. O yüzden yapamaz Diye cevap verdi. Utanmadan söyledi. Ben adil birisiyim müsade etmediğimi bende yapmam. Yok bana özgürlük mavalları safsatası mı sallıyor. Direk şunu derim peki sana karışmıyorum dilediğin gibi özgürsün ama bende senin gibi biriyle Asla olmam der çeker giderim. Kimse vazgeçilmez değildir İlla ki bulurum birini Bulamasamda sıkıntı tercihen yanlızlıktan çekinmem NET
Şöyle ki sevgilim olacak kişinin benden önce de bir hayatı vardı ve ben sırf hayatına giriyorum diye onun hayatına, çevresine müdahale etmem doğru olmaz ama belli bir mesafe koyulması gerekiyor mesela karşı cins ile aşırı samimiyeti varsa bunu kesmeli ama sırf ben hayatına giriyorum diye sevgilimden onunla iletişimi kes, şunu şöyle yap demeye hakkım yok aynı şey benim içinde geçerli...
Sevgili edinince karşı cins arkadaşlarını silen erkek/kadın, sevgilisinin karşı cins arkadaşlarını silmesini bekleyen erkek/kadın özgüvensiz, hadsiz, kalitesizdir. Karşı cins arkadaşlar, sağlam karakterli ve güvenilir insanların ilişkileri için potansiyel tehdit unsuru değillerdir. Karşı cinsten kişilerin sevgilnizi ayartabileceğinden endişe duyuyorsanız ya sevgiliniz o güveni sağlayamamıştır (bu durumda onunla sevgili olmamanız gerekir), ya da bir bsşkasının size tercih edileceğinden korkuyorsunuzdur (özgüven eksikliği). Korktuğunuz başınıza gelirse de bu, sevgilinizin karaktersizliği olacaktır, o zaman da güveninizi haketmemiş demektir. Kısıtlama ile, "sahiplenme" ile aldatılmanın önüne geçemezsiniz. Yapacak olan kişi, karakterinde varsa zaten yapar.
Eğer böyle bir durumla karşılaştığınızda tek yapmanız gereken şey ayrılmak olsun kolay kolay kimseye demem böyle ama samimiyet azalırsa tadı tuzu olmaz o kişi sizden aynı şekilde sizde ondan uzaklaşırsınız bağ kalmaz.
Ben eski sevgilim için tüm erkek arkadaşlarımla sohbetimi kesmiştim. Değmezmiş, siz siz olun bir erkek uğruna arkadaşlarınızdan vazgeçmeyin. Çünkü sevgili gider, dost her daim yanında kalır.
Eski toxic ilişkilerimde yaşadığım şeydi. Hatta sosyal medya hesabıma kadar kapatmıştım. Gerçekten değmez
Tecrübe edinmiş olduk...🙏
sevgili yaptıktan sonra karşı cinsle konuşmaya devam etmek mantıksızlıktır
o zaman sevgili neden yaptın
yapma sevgili istediğinle konuş
ama sevgilin varsa sevgilinle vakit geçirmelisin ki sevgililiğin bir anlamı olsun
Bu imkansız bir şey çünkü hayatın her yerinde karşımıza çıkacak ama ne var ki böyle durumlarda insan kendisine çeki düzen vermeli uslubuyla davranışlarıyla v. s iki kişilik asansöre 3 kişi binilmez
Samimiyetin seviyesi önemli.
Kişi zaten karaktersiz biriyse her türlü yapar.
İlişkiler güvene dayalıdır. Karşı tarafa kural koymak doğru değil. 🙂
Yoo kesmek zorunda değil ama bence sen flörtün de sevgilin de dahil hiçbir erkekle konuşmaaaa!
Niye kız
P*ç hepsi de ondan.
Kesinlike
İlişkinin şekline ve sevgilinin hassasiyetine göre buna karar verilebilir.
Saygı ve güven, ilişkiden esas teşkil eder. Bu olmazsa, olmaz.
Neden kesilsin ki, iki tarafta çizgisini koruyup yerini bildiği sürece karşı cins ile arkadaşlık sürdürülebilir
Tabi ki kesilmesi gerekiyor. Ama eşlerin her yerde birlikte olması gerek bunun için de çünkü erkek ile muhatap olunacaksa erkeğin kadın ile muhatap olunacaksa kadının ve ao vermesi gerektiğinde hep birlikte olmalı hiç 1sn bile ayrilmamali.😂😂😂
Sevgili olunca arkadaş satmak çok adice geliyor bana flört edilmemeli elbette ama arkadaş edinilebilir
hayır tüm samimiyet neden kesiliyor biraz mesafe koyarsın o kadar. aklında puştluk yoksa tabii. ki sorduğuna göre var bir şey. :)
İki tarafında gönlüne göre yapılmalıdır bazısı ikili olsun yeter der kimi zamparalarda ya da istekli doyumsuzlar üçlü olsun güçlü olsun ister
Önceden bir samimiyet varsa kesilmesi yanlış olur ama yeni arkadaşlıklar olursa samimiyet kötü olabilir
Kesmeye gerek yok yerine gör mesafeli olursun bir yaştan sonra arkadaşın çok önemi kalmıyor zaten
ben sevgili yapınca kızlarla iletişiimi kesiorum çoğu zamanda laf yerim bu yüzden hiç bile konuşmuyosun vakitt ayırmıyosun diye
Evet lütfen dişi sinek görse yapıştırdım sağdan. Hatta aseksuel olsun
Çok saçma arkadaşken hepsi potansiyel manita adayımıydı da sevgili yapınca siliniyor 🤔
Evet neden kesilmesin ki zaten her karşı cins arkimiz manit adayı olduğu için
Sevgilim varken karşı cinsle samimi olmam ki, aramda karşı cinsle mesafe olur.
Neden keseyim ondan öncede bir hayatım vardı sonuçta
tüm samimiyet değil de gereksiz samimiyet kesilmeli
Evet bence kesilmeli yoksa sevgili olanın anlamı nedir
Hayır ama mesafe konulması lazım. Samimi olmayarak konuşmak lazım!
Radikal bir şekilde değil ama yavaştan çekmeli evettt
sevgilimin kız arkadaşıyla threesome yapamıcaksam hayatın anlamı olmaz
Saçmalama kanki o kadar da ayırt eder insan kendini çek eder yeni
Bence kesmeli sen kendine yapılmasını istemedigin bir şeyi karşıya dayatmamalisin
Evet mutlaka, kesinlikle..
Evet kesilmeli
Birisi ile samimi olacak ise benimle olmalı..
Sevgili yapıldı diye karşı cinsten olan normal arkadaşlari silen insanda kalite aramam.
Karışık bir durum... Sevgiliye ihanet etmemek daha iyi bana sorarsanız.
Doğru olan diğer kişilerle olan iletişimi kesmektir eğer kesmeyince bünye alışıyor ve böyle devam ediyor insanlar sonra neden düzgün bı ilişkim yok diye zırlıyorlar iste
Ben bütün kadınları çok sevdiğim için samimiyetimi kesemem
Bence kesilmeli çocukluk arkadaşı veya yakın akraba vs hariç diğerleri ile konusmak pek doğru olmaz
Samimiyetin sebebine göre değisir bence
Saçmalık sadece
Ayarı ve samimiyet kurulanın kişiliği önemli.
Kesilsin bir zahmet.
Birini bulunca bende kapı kapanıyor artık
O kadar da değil yani
Fanusda yaşamak istiyorsan olur?
Şak diye hem de
annemi bile bloklarım
Mesafe koymak gerekir tabi
Elbette kesilmemeli ama araya mesafe koyulmalı.
Kesinlikle lesilmeli.
Kesilmez ama mesafe olmalı
Zorunlu kalmadıkça isabet olur
hayır tabii ki arkadaş kalınmalı
Çok samimi hareketler kesilmeli
Kesilmeli
Gereksiz bence
ben keserim, onun da kesmesini beklerim
Mesafeli ise sorun olmaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?