Makul tavsiyeler bekliyorum?

Çok güzel bir ilişkimiz vardı. İkimiz de birbimizi çok seviyoduk ikimiz de birbirimizin ilkiydik ve o bu zamanın kötü insanlarından değildi çok değerli hissettiriyodu beni. 1 sene böyle geçti tek kusuru vardı çok inatçı biriydi. Az görüşüyorduk okulumuz dolayısıyla uzak mesafe ilişkisiydi olsun yanımda gibi hissettiriyodu mükemmel birisiydi. Çok olumsuz şeyler yaşadım dayak yedim yalnız kaldım kimseye anlatamadım o varken çok güçlü hissediyodum. Çok özgüvenli biriydim yaşadığım olumsuzluklar beni güçsüz hissettirdi üstüne sevdiğimi görememe, her şey üst üste geldi çok üzüldüm... her şeyin ilkini birlikte yaşadık birbirimizin ruh ikizi gibiydik. Yaşadığım olumsuzluklardan dolayı ondan ilgi bekledim doğal olarak. Bizim sorunumuz buluşamamaydı bu strs yapıyodu. Ona sorarsanız bu bi sorun değildi ama sorundur yani

Ayrıldık bi kavga sonunda 3 ay hiç konuşmadık biz hiç dayanamazdık ayrı habersiz kalmaya ama durduk sonunda yazdı 6 ay daha konuştuk çok üzülmüş zor atlatmış o da o dönemi olumlu bakıyoruz diyoduk gülüyodu mutluyum diyodu başkası yokdu eminim ama aynı şehre geldiğimizde yani tatil olduğunda ondan buluşma bekledim sonuçta 1 sene nerdeyse görmemiştim onu. Benim okulum şehrimize yakındı eve daha sık gelip gidebiliyordym okula geldim o yaşadığımız şehre geldi kesişemedik buluşma teklifi etmemiş bu yüzden bende küstüm kırıldım kavga çıkardım ağzıma geleni saydım. Yurda gidince yaptım bu kavgayı aradı beni şundan şundan oldu dedi üzülme olacak hepsi dedi baktı yumuşadım ertesi gün ilgisiz davrandı kötü hissettim. O kavgada dedi ki ben önceki ayrılığı bitiş kabul etmiştim olmuyo dedi sevmiyorum dedi üsteleyince. Çok seviyorum onu çok değerli biri 2 aydır konuşmuyoruz ama nefes alamıyorum önceki gibi değil. Ailesiyle iletişimim devam ediyo ama o uzak davranıyo bana. Ne yapmam gerekiyo. Geleceğini biliyorum ama buluşmak konuşmak bizi daha çabuk kavuşturcak ama teklif etmiyo ayrılıkta kararlı ama biliyorum sonunda gelecek sesinin titremesinden tanıyorum onu. Ne yapmam gerekiyor instagramı sildim. Wp yi de gizliyim mi onun açık bana. Onunla eski huzurlu günlerimizi çok özledim ona çok ihtiyacım var ne yapmam gerekiyor onunla tekrar aşık günlerimize dönmek için? Lütfen yardımcı olur musunuz ikimiz de sık dışarı çıkan insanlar değiliz o okulu evi dışında çıkmaz ben arada bir çıkarım. Durum bundan ibaret. Tavsiye verir misiniz

Makul tavsiyeler bekliyorum?