Çok sevdigim aşık olduğum bir erkek arkadaşım var,1 yıldır birlikteyiz.
İlişkimizden önce birkaç ay boyunca sabahlara kadar konuştuk. biz sevgili olmadan önce eski sevgilim iletişime geçti benimle konuşmaya gittim. aylar sonra şu anki sevgilime bunu itiraf ettim ve problem etmedi. sonrasinda bu yüzden benden ayrıldı, deliler gibi aşığım ne yapacağım ona bu kadar aşık değilken bir hata yaptım ve şu anki aklım olsa dünyaları verseler hiçbir şeyi istemem
İlişkimizden önce birkaç ay boyunca sabahlara kadar konuştuk. biz sevgili olmadan önce eski sevgilim iletişime geçti benimle konuşmaya gittim. aylar sonra şu anki sevgilime bunu itiraf ettim ve problem etmedi. sonrasinda bu yüzden benden ayrıldı, deliler gibi aşığım ne yapacağım ona bu kadar aşık değilken bir hata yaptım ve şu anki aklım olsa dünyaları verseler hiçbir şeyi istemem
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Güvenilmez kızların en bariz hatası: Sevilecek insanın değerini, kaybettiklerinde anlarlar.
Ama o zaman, iş işten geçmiştir.
Ona karşı dürüst olup herşeyi anlatmayı seçtim, bir kez dahi yalan söylemedim aramızda birseyler başlamadan önce tehdit üzerine olmuş bir olay
Sorun dürüstlüğün değil.
Ona karşı hislerin olmadığı zaman ayrılmak için böyle bir şey yapman. Sonra da buna pişman olman. Yeme bizi burada olay ortada.
"ona bu kadar aşık değilken bir hata yaptım ve şu anki aklım olsa dünyaları verseler hiçbir şeyi istemem"
demiştin. Demek ki onla ayrılma kafasındaydın.
Onla ayrılma kafasında değildim çünkü ilişkim daha piyasada yoktu başlamamışti
Hayatıma daha yeni girdiği donemdeydi
Bu yine de bir bahane değil. Sen onu sevdiğin için değil, ilgisini özlediğin için yapıyorsun ama o tam bir kral adamsa, geri dönmeyecek.
Bilmeden konuşmak kolay :)
Bana tozpembe bir ilişki yaşatmadı ben sadece aşığım ona
Özlem verilecek bir ilgi söz konusu değil yani
Kendin de söyledin.
Aşık değilsin ona. Boşa zaman kaybetme. O akıllıysa gelmeyecek ki bence akıllı bir adam.
🙂
İlk söylediğimde bir şey yokmuş gibi davranıp aylar sonra birden bununla bana gelmesi aylarca yüzüme gülmesi eğlenmesi gözlerimin içine bakarak mutlu taklidi yapmasını anlayamıyorum ben, hak etmedim demiyorum hak ettim ama neden simdi
Kimseyi yedekte tutmadım korktuğum için gittim
Baştan tolerans tanımış sana ama sonra kendine yedirememiş. Aptalca bir hata yaptığını anlamış. Haklı olarak...
Bu yine senin suçun. Korku bir bahane değil. Gerçekten sevsen bunun da üstesinden gelir ve oraya gitmezdin. Ben olsam bunun için ölüm riskini bile alırdım. Ama senin gibiler asla yapamaz bunu. Neden biliyor musun?
Çünkü gerçekten aşık değilsin sen. Avutma kendini.
Aşık olmasam işlediğim günahı içime gömüp güle oynaya bakardım yüzüne, bilmeyi hak ettiğini düşündüm söyledim
Burası dağ başı değil. Burada polisi var, güvenlik görevlileri var, zabıta var. Hiç bir şey yoksa bile bunun riskini senin için göze alabilecek bir sevgilin var. Daha ne olsun?
Aşık değilsin sen. Gerçek anlamda da olamazsın. Karaktersiz bir insanın işi değil bu.
Yine kendin itiraf ettin. Aşık olmasam güle oynaya yüzüne bakardım dedin. Onu boşuna üzmemek için geçmişte yediğin halttan dolayı onu terk ederdim demiyorsun da onunla oynardım diyorsun. Durum bariz değil mi?
Bu ülkede adalete inanıyor musun gerçekten?
Kime sorsam davayı dusureceklerini söylediler bilir kişiler
Daha ne kadar böyle avunacaksın? Gerçeği kabul et. Kabul etmiyorsan da bana kendi avuntularını kabul ettirmeye çalışma. Olay açık ve net.
Kabul ettim zaten haklı olduğumu düşünmüyorum
O zaman kendi adaletini kendin sağlarsın. Ya da bu riski alırsın. Karakterli olan insan bu tehditlerden korkmaz. Ben de tehdit edildim. Sevdiğim bir kız için. Ama korkmadım. Hatta riske girecektim. Kız bunu anladığı gibi beni durdurdu. Sırf bana bir şey olmasın diye.
Gerçekten aşık olmak budur işte.
Bana gelip de aşık olmayı anlatma. Zaman kaybediyorsun kızım.
Niye konuşmaya gittin ki
Tehdit edildim
Eyşanlar ölmez şekil değiştirir
Niye öyle diyosun
Niye :(
Öylesin çünkü 😏 size değer verenle değilde sizi aşağılayan insanları tercih ediyorsunuz
Giden gitmiştir gittiği gün bitmiştir
Ben onu değil o beni kaybetmiştir :)))
Adam haklı yapacak bir şey yok.
demekki herşeyi herkese anlatmican
Vay bee